metatron Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 κάτι σαν το παραπάνω για αυτόματη λήψη (free user) από rapidshare υπάρχει? (άντε μπας κ γίνει μόνιμη η μετάβαση σε linux!!!) ευχαριστώ προκαταβολικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Το jdownloader μιας και ειναι σε java, παιζει και σε linux αρκει να εχεις τη java εγκατεστημενη. Κατεβαζεις το zip απο το site, το αποσυμπιεζεις, και το τρεχεις καπως ετσι απο το τερματικο >java -jar JDownloader.jar (αν το καταφερεις, πες μου και μενα τον τροπο γιατι μου βγαζει ενα σφαλμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metatron Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 φίλε μου δεν ξέρω κ εγώ πολλά κ μάλλον δε θα το τολμήσω! αν κάποιος μπορει να μας πεί με σιγουρία τι να κάνουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 There you can download either the generic Multi-OS-Version (supporting all operating systems Java runs on, including several unix-like systems[/b'], as well as Microsoft Windows) or the Mac OS X Application Bundle from different mirrors. The version availible there is probably a litte bit out of date, but as you start JD for the first time, the web-updater will run, checking for updates, downloading and installing them automatically. 1234567890 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dionisos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 metatron είναι όπως τα λέει ο jim_p. Δεν πρέπει να έχεις κάποιο πρόβλημα να το τρέξεις. jim_p αν μας έλεγες και το λάθος που σου βγάζει ίσως να μπορούσαμε να βοηθήσουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metatron Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 κατέβασα το πρόγραμμα, έβαλα τη java από synaptic java runtime 6 αλλά μου βγάζει το μήνυμα: wrong java version installed this application requires a javaruntime enviroment 1.5 τι να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Για δώσε σε κονσόλα update-alternatives --config java να δούμε ποιές εκδόσεις έχεις εγκατεστημένες και ποιά χρησιμοποιείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metatron Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 όταν πατάω την εντολή που μου λέτε βγάζει αυτό: Unable to access jarfile JDownloader.jar το bin αρχείο το έχω στην επιφάνεια εργασίας, αν παίζει αυτό κάποιο ρόλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metatron Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Για δώσε σε κονσόλα update-alternatives --config java να δούμε ποιές εκδόσεις έχεις εγκατεστημένες και ποιά χρησιμοποιείς. There is only 1 program which provides java (/usr/lib/jvm/java-6-sun/jre/bin/java). Nothing to configure. update-alternatives: unable to open /var/lib/dpkg/alternatives/java.dpkg-new for write: Permission denied αυτό μου έβγαλε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Για δώσε τώρα sudo update-alternatives --config java και αν σου εμφανίσει κάποια έκδοση java επέλεξε την. Μετά προσπάθησε να ανοίξεις το πρόγραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metatron Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Για δώσε τώρα sudo update-alternatives --config java και αν σου εμφανίσει κάποια έκδοση java επέλεξε την. Μετά προσπάθησε να ανοίξεις το πρόγραμμα. There is only 1 program which provides java (/usr/lib/jvm/java-6-sun/jre/bin/java). Nothing to configure. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 ναι λάθος μου δεν υπάρχει κάτι να σετάρει γιατί έχεις μια έκδοση εγκατεστημένη στο σύστημα σου. Mέσα στο synaptic υπάρχει και το πακέτο sun-java5-jre που θα βάλει την έκδοση που σε ενδιαφέρει για να τρέξει το πρόγραμμα. Μετά την εγκαταστάση της θα δώσεις την εντολή που σου είπα για να σετάρεις το σύστημα να τρέχει την παλιότερη έκδοση. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό το πρόγραμμα θέλει μια παλιά έκδση της java για να τρέξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metatron Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 δεν βρίσκω κάτι τέτοιο μεσα στο synaptic... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Και εγώ από που το έχω βρεί? Σε μένα υπάρχει κανονικά αυτή η έκδοση. Είσαι σίγουρος ότι έκανες σωστή αναζήτηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 sun-java5-jre???? Ε παει τελειωσε, τα παραταω! Εμενα εχει και sun-java6-jre και θεωρησα αυτονοητο να βαλω αυτο. Κανω μια εγκατασταση και σας ενημερωνω. ---edit Μπα ουτε παλι. Μου βγαζει αυτο >jim@lenny:~/Desktop/bin$ java -jar JDownloader.jar 12-Αύγ-08 12:19:03 - SEVERE [jd.utils.JDUtilities$2(write)] -> Exception in thread "main" java.lang.NullPointerException 12-Αύγ-08 12:19:03 - SEVERE [jd.utils.JDUtilities$2(write)] -> at jd.utils.CheckJava.check(CheckJava.java:24) 12-Αύγ-08 12:19:03 - SEVERE [jd.utils.JDUtilities$2(write)] -> at jd.Main.main(Main.java:76) ----edit 2 Εκανα και το sudo update-alternatives --config java και τωρα δουλευει. Εβαλα να κατεβαζει κατι αλλα ακομα περιμενω και δεν κανει τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.