Προς το περιεχόμενο

Θύρα Ethernet

GEORGETAX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά πριν από λίγες μέρες άλλαξα πάροχο με αποτέλεσμα να πάρω πλέον router και διαπίστωσα ότι δεν έχω θύρα ethernet στο pc μου

τώρα η ερώτηση μου χάνω ταχύτητα από το να το έχω συνδεδεμένο με την usb ???

και αν ναι υπάρχει κάτι που να μπορώ να βάλω θύρα ethernet??? κάτι σαν μετατροπέας κάτι σαν εξωτερική θύρα ???

ευχαριστώ προκαταβολικά παιδιά :-):-):-)

Δημοσ.

φίλε coolman για τον μετατροπέα εγώ από την ασχετοσύνη επειδή δεν ξέρω τι υπάρχει το είπα έτσι.

θα υπάρξει διαφορά λέτε?

και είναι εύκολη η τοποθέτηση τις , δλδ θα πρέπει να μπει εσωτερικά στο pc η εξωτερικά ?

συγνώμη παιδιά αλλά από ότι καταλαβαίνεται δεν τα πάω και πολύ καλά με όλα αυτά τα πράγματα οπότε όσο μπορείτε βοηθήστε

αν μπορείτε να προτείνετε κάποια κάρτα

Δημοσ.

Για την διαφορά στην ταχύτητα, εφ' όσον δεν έχεις απαιτήσεις να έχουν δίκτυο πολλοί υπολογιστές ταυτόχρονα, το ενσωματωμένο firewall του router ή άλλα, μία σύνδεση με το USB modem πιστεύω θα σου κάνει μία χαρά μιας και έτσι το δουλεύεις μέχρι τώρα.

Αν εσύ θέλεις να βάλεις και μια κάρτα δικτύου μάλλον θα χρειαστεί να κατσαβιδώσεις το PC σου αφού η κάρτα είναι κάπως έτσι. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612018

Δεν είναι κάτι δύσκολο αρκεί να προσέξεις να κουμπώσει καλά στην υποδοχή. Νομίζω ότι στο εμπόριο κυκλοφορούν και κάρτες που έχουν ένα χαρτάκι με τις οδηγίες εγκατάστασης. Ζήτα από τους πωλητές στο κατάστημα που θα πας να σου δώσουν μία τέτοια και αν είναι δυνατών να σου δείξουν που μπαίνει.

Πάντως με μία πρόχειρη αναζήτηση στο google βρήκα και αυτό που μπορεί να σου δώσει μία ιδέα περί τίνος πρόκειται. http://www.noc.ntua.gr/index.php?module=ContentExpress&func=print&ceid=98

Το κατσαβίδιασμα δεν είναι κάτι δύσκολο για κάποιον με ανησυχίες σαν και εσένα. Απλά θέλει προσοχή να μπει η κάρτα καλά στη θέση της.

Δημοσ.

εξωτερικη καρτα δικτυου δεν υπαρχει.ειχε βγει καποτε σε Usb αλλα δεν εχει νοημα.το να βαλεις την καρτα ειναι παρα πολυ ευκολο δεν θελει καθολου κοπο.αν εχεις 1 mbps δεν θα χασεις με usb αν ομως εχεις 15 mbps εκει θα χασεις σε ταχυτητα οποτε καλο θα ειναι ναπαρεις μια καρτα με 10 ευρω.δεν ειναι τιποτα δισκολο.θα σε βοηθησουμε και εμεις.δεν μπαινει λαθος.υπαρχουν και μετατροπεις και τετοια αλλα ειναι πιο ακριβα και δεν εχει νοημα.συν οτι το ethernet ειναι πιο σταθερο και δεν θελει drivers.οποτε καλο θα ειναι να την κανεις την αλλαγη εστω και για το λιγο πιο παραπανω και το πιο σταθερα.10 ευρω μια καρτα δικτυου

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

τελικά όλα καλά έγινε η δουλεία( άργησα πολύ να το κάνω ;);))και πληρέστατη η ενημέρωση σας

τώρα θέλω να συνδέσω το laptop μου και χρειάζομαι καλώδιο δικτύου περίπου 10 μ.

ένα φίλος μου έδωσε αυτό το καλώδιο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750006 αλλά δεν κάνει σύνδεση και από ότι κατάλαβα είναι για άλλη δουλειά και όχι γι αυτήν που το θέλω

βρήκα αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750107

κάνει για την δουλειά μου ? δλδ από το router κατευθείαν στο laptop

ευχαριστώ παίδες :lol:

Δημοσ.

κανονικα και το crossover θα πρεπε να παιξει κανονικα αφου τα μισα ρουτερ ειναι auto sense.ναι το κατω θα πρεπει να σου παιξει.εκτος αν με το πρωτο καλωδιο κανεις εσυ κατι λαθος.αυτοματα ip να εχεις.οταν συνδεεις το πρωτο καλωδιο σου βγαζει ακομα οτι το καλωδιο δεν ειναι συνδεδεμενο?αν στοβγαζει τοτε κατι με το καλωδιο αν δεν στο βγαζει και δειχνει οτι εχει κουμπωθει καλωδιο τοτε κατι εχεις κανει εσυ λαθος

Δημοσ.

άκου να σου πω έκανα για να μου πεις αν κάνω καμιά χαζομάρα

το κοντό καλώδιο που υπήρχε μέσα στην συσκευασία όταν πήρα το πακέτο σύνδεσης δουλεύει κανονικά

( έχω βάλει σταθερή ip και όχι αυτόματη για το μtorrent κάτι για την θύρα )

όταν βάζω αυτό το croosover to royter δεν το αναγνωρίζει δεν κάνει τίποτα

να δοκιμάσω να βάλω την ip μου σε αυτόματο ???

Δημοσ.

αν δεν αναβει καν το λαμπακι πανω στο ρουτερ δεν φτεει η ip αλλα το καλωδιο.ειτε static ειτε dynamic θα πρεπε να εχεις εστω internet.ase static οπως ειναι.

Δημοσ.

όχι φίλε μου poulinos δεν ανάβει το λαμπάκι

οπότε μάλλον το καλώδιο δεν κάνει

σε ευχαριστώ πάντως

καλό βράδυ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...