Προς το περιεχόμενο

Δεν δουλεύει τίποτα!

Nimrod7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έφτιαξα ενα PC, σχετικά βασικό configuration που αποτελείτε απο:

Gigabyte GA-MA68GM-S2H

Athlon 6000+

2Gb ram

Asus Radeon 4870

650W PSU

ήχος Realtek απο το Mobo.

Συνδεμένα μέσω HDMI σε 1080P TV, και ήχος μέσω HDMI.

Δεν δουλέυουν τα παιχνίδια.

Δηλαδή το Crysis μόλις το τρέχω κάνει restart το PC! Δεν προλαβαίνει να δείξει απολύτως τίποτα.

Το Settlers μπαίνει στο μενού, αλλά μολις είναι να βγεί στο κεντρικό παιχνίδι, κάνει πάλι restart.

- Έχω κάνει test την μνήμη είναι εντάξει.

- Το PC σε περιβάλλον βίστα είναι εντάξει, δηλαδή βλέπω HD ταινίες χωρίς κρας η προβλημα.

- Drivers έχω το τελευταίο Catalyst, επίσης έτρεξα το τελευταίο 3D Mark και φαίνονται εντάξει.

- BIOS έχω περάσει το τελευταίο.

δεν έχω άλλες ιδέες και την παραμικρή ένδειξη τι κρασάρει τα παιχνίδια.

παρακαλώ βοηθήστε.

ευχαριστώ,

Δημοσ.

παλιοτερα σε μερικα παιχνιδια μου παθαινε το ιδιο και εμενα,αυτο που εφταιγε ηταν οτι δεν ειχα συνδεσει με το καλωδιο του τροφοδοτικου την καρτα γραφικων.Οταν την συνδεσα ηταν ολα οκ.Δεν ξερω αν φταιει το ιδιο στην συγκεκριμενη περιπτωση αλλα κανε εναν κοπο να κοιταξεις αν το εχεις συνδεσει.

Δημοσ.

απο θερμοκρασίες πως πας? η 4870 ανεβάζει πολύ ψηλές θερμοκρασίες!! τσέκαρε να δείς και ψάξε λίγο στο google για το fun fix για να παίξεις με το σύστημα ψύξης της κάρτας γραφικών σου. αα και κατέβασε και του catalyst 8.7 είναι οι πρώτοι που υποστηρίζουν πλήρως την 4870!!

Δημοσ.

Κι από θερμοκρασίες να ναι λίγο δύσκολο μου φαίνεται. Δηλ. στο Crysis δεν παίζει ούτε ένα δευτερόλεπτο και έβγαλε όλο το 3D Mark; Παρακολούθησέ τες πάντως.

Το κάνει σε όλα τα παιχνίδια; Δοκίμασε τους πιο πρόσφατους drivers όπως είπε ο logangr.

@mavlamemos: Υποστηρίζει την 4870 το rivatuner;

Δημοσ.

πάντως και σε μένα εβγαλε κανονικά 3d mark κανονικά το crysis και στα 2 πρώτα λεπτά του mass effect κρασάρει!!! και είδα ότι αυτό κάνει 100% cpu load στον Ε8400 και παρόλο που είχα τον ανεμηστήρα της 4870 στο 85% ανέβαζε θερμοκρασία και κράσαρε....οπότε μήπως το crysis του κάνει το ίδιο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...