makedonas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Αγόρασα σήμερα ένα ADSL2+Modem Router ( το LEVEL ONE) και δεν ξέρω πως να το μπω στο ιντερνετ. Επίσης πήρα και μια κάρτα δικτύου LAN και την σύνδεσα επιτυχώς. Λοιπόν βάζω κανονικά όλα τα καλώδια.Τα LED ανάβουν κανονικά όπως λέει το μανουαλ. Οπώς λέει ανοίγω τον IE και βάζω στην adress το http:// .... (αριθμοί) και μου βγάζει ένα πίνακα να βάλω όνομα χρήστη και κωδικό για το WBR-346OA. ΤΙ ΒΑΖΩ ΕΔΩ ???? Οτι και να βάλω δεν το δέχεται.
koprodogis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 δε μπορει στο manual να μην λεει τ ι πρεπει να βαλεις? Aν δεν κανω λαθος στα level one βαζουν Username: admin Password: admin
makedonas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 δε μπορει στο manual να μην λεει τ ι πρεπει να βαλεις?Aν δεν κανω λαθος στα level one βαζουν Username: admin Password: admin Ναι έτσι είναι Τα έκανα όλα άλλα προσπαθεί να ανοίξει σελίδα και δεν μπορεί Τι έκανα λάθος? Δεν έχει κανένα εικονίδιο για να μπαίνω internet Το username και κωδικό της Forthnet που έχω δεν το βάζουμε πουθενά?
tsakonas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Πρεπει πρωτα να μπεις στο interface του router. Μετα τα υπολοιπα... Κανε κανα reset απο το κουμπακι πισω...αστο εκτος ρευματος 2-3 λεπτα...κανε restart το pc sou και δοκιμασε με αλλον explorer, firefox π.χ
koprodogis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 βασικα πολλα ρουτερ πρεπει πρωτη φορα να τα σεταρεις μεσα απο το cd που εχουν.Τρεξε απο εκει μια φορα τον wizard και κανε τις ρυθμισεις Οταν λεω ρυθμισεις θα ορισεις καποιες τιμες(το 8 και 35 στα VPI και VCI), το PPPoA/VC-Mux(ή οτι αλλο εχεις) και θα βαλεις και το username kai password. Μετα μια χαρα θα μπαινει στο web interface, μου εχει τυχει με fritz!box και d-link
makedonas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Ωραία τα κατάφερα να συνδέομαι με το τον επιτραπέζιο μεσω καλωδίου με το ROUTER. Tώρα με το LAPTOP για ασύρματη σύνδεση τι κάνω?
tsakonas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Πας στον πινακα ελεγχου, συνδεσεις δικτυου και ενεργοποιεις την ασυρματη συνδεση...πρωτα ομως διαβασε τo manual για wireless security και βαλε WPA στο ρουτερ σου, μπαινωντας απτο pc σου. http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=209085
makedonas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 έβαλα WPA και το ....μενο συνδέεται πάλι μόνο του χωρίς κλειδί.Ούτε καν ρωτάει.Ανοίγω το λαπτοπ και συνδέεται.
tsakonas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Προφανως δεν πατησες apply ....αν το ενεργοποιησεις απτο ρουτερ, σιγουρα ζηταει...αν δε ζηταει ,σημαινει οτι δεν το ενεργοποιησες.
makedonas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Είλικρινά μου έχει σπάσει τα νεύρα. Το έκλεισα απο το ρεύμα (ή δεν πρέπει?) όλη μέρα και τώρα που το ξαναάνοιξα δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet ούτε με τον DEsSKTOP Ξανακάνω την διαδικασία με WIZARD και τζιφος. Bάζω το παλιό μοντεμάκι crypto και μπαίνω και σας γράφω. Με ρουτερ δεν είχα ξαναασχοληθεί και μου φαίνονται δύσκολα, ολόκληρη επίστήμη είναι.
tsakonas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Κανονικα, δε χρειαζεται να το κλεινεις... Καντου ενα reset οπως πριν, και ξανακαντο απτην αρχη. Οταν μπεις με ρουτερ, msn me να στο σεταρω μπαμ μπαμ
danaos Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 To manual το διάβασες; Είναι πάρα πολύ κατατοπιστικό...
makedonas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 To manual το διάβασες;Είναι πάρα πολύ κατατοπιστικό... Μακάρι να ήξερα Αγγλικά Το κλείνω γιατί το έχω δίπλα στο κρεβάτι και δεν θέλω να ακτινοβολεί συνέχει.Θα του βάλω ένα διακοπτάκι στο ρεύμα.
makedonas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Κανονικα, δε χρειαζεται να το κλεινεις...Καντου ενα reset οπως πριν, και ξανακαντο απτην αρχη. Οταν μπεις με ρουτερ, msn me να στο σεταρω μπαμ μπαμ Ωραία tsakona τώρα τωρα δούλεψε. Για πες μου πως μπαίνω msn να το σετάρουμε.(sory για την ασχετοσύνη μου)
tsakonas Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Αν δεν εχεις msn αστο... θα σου στειλω με pm λεπτομερειες gia remote. Δες τα μυνηματα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.