Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για σύνδεση ADSL-ROUTER

makedonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα σήμερα ένα ADSL2+Modem Router ( το LEVEL ONE) και δεν ξέρω πως να το μπω στο ιντερνετ.

Επίσης πήρα και μια κάρτα δικτύου LAN και την σύνδεσα επιτυχώς.

Λοιπόν βάζω κανονικά όλα τα καλώδια.Τα LED ανάβουν κανονικά όπως λέει το μανουαλ.

Οπώς λέει ανοίγω τον IE και βάζω στην adress το http:// .... (αριθμοί) και μου βγάζει ένα πίνακα να βάλω όνομα χρήστη και κωδικό για το WBR-346OA. ΤΙ ΒΑΖΩ ΕΔΩ ????

Οτι και να βάλω δεν το δέχεται.

Δημοσ.

δε μπορει στο manual να μην λεει τ ι πρεπει να βαλεις?

Aν δεν κανω λαθος στα level one βαζουν

Username: admin

Password: admin

Δημοσ.
δε μπορει στο manual να μην λεει τ ι πρεπει να βαλεις?

Aν δεν κανω λαθος στα level one βαζουν

Username: admin

Password: admin

Ναι έτσι είναι

Τα έκανα όλα άλλα προσπαθεί να ανοίξει σελίδα και δεν μπορεί

Τι έκανα λάθος?

Δεν έχει κανένα εικονίδιο για να μπαίνω internet

Το username και κωδικό της Forthnet που έχω δεν το βάζουμε πουθενά?

Δημοσ.

Πρεπει πρωτα να μπεις στο interface του router. Μετα τα υπολοιπα...

Κανε κανα reset απο το κουμπακι πισω...αστο εκτος ρευματος 2-3 λεπτα...κανε restart το pc sou και δοκιμασε με αλλον explorer, firefox π.χ

Δημοσ.

βασικα πολλα ρουτερ πρεπει πρωτη φορα να τα σεταρεις μεσα απο το cd που εχουν.Τρεξε απο εκει μια φορα τον wizard και κανε τις ρυθμισεις

Οταν λεω ρυθμισεις θα ορισεις καποιες τιμες(το 8 και 35 στα VPI και VCI), το PPPoA/VC-Mux(ή οτι αλλο εχεις) και θα βαλεις και το username kai password.

Μετα μια χαρα θα μπαινει στο web interface, μου εχει τυχει με fritz!box και d-link

Δημοσ.

Ωραία τα κατάφερα να συνδέομαι με το τον επιτραπέζιο μεσω καλωδίου με το ROUTER.

Tώρα με το LAPTOP για ασύρματη σύνδεση τι κάνω?

Δημοσ.

Πας στον πινακα ελεγχου, συνδεσεις δικτυου και ενεργοποιεις την ασυρματη συνδεση...πρωτα ομως διαβασε τo manual για wireless security και βαλε WPA στο ρουτερ σου, μπαινωντας απτο pc σου.

mgjy2zlzzygihezjjnnz.jpg

ntltzmqjn3ujiwyz3hmh.jpg

mndnhefivgtjmyo0llny.jpg

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=209085

Δημοσ.

Προφανως δεν πατησες apply ....αν το ενεργοποιησεις απτο ρουτερ, σιγουρα ζηταει...αν δε ζηταει ,σημαινει οτι δεν το ενεργοποιησες.

Δημοσ.

Είλικρινά μου έχει σπάσει τα νεύρα.

Το έκλεισα απο το ρεύμα (ή δεν πρέπει?) όλη μέρα και τώρα που το ξαναάνοιξα δεν μπορώ να συνδεθώ στο internet ούτε με τον DEsSKTOP

Ξανακάνω την διαδικασία με WIZARD και τζιφος.

Bάζω το παλιό μοντεμάκι crypto και μπαίνω και σας γράφω.

Με ρουτερ δεν είχα ξαναασχοληθεί και μου φαίνονται δύσκολα, ολόκληρη επίστήμη είναι.

Δημοσ.

Κανονικα, δε χρειαζεται να το κλεινεις...

Καντου ενα reset οπως πριν, και ξανακαντο απτην αρχη. Οταν μπεις με ρουτερ, msn me να στο σεταρω μπαμ μπαμ

Δημοσ.
To manual το διάβασες;

Είναι πάρα πολύ κατατοπιστικό...

Μακάρι να ήξερα Αγγλικά

Το κλείνω γιατί το έχω δίπλα στο κρεβάτι και δεν θέλω να ακτινοβολεί συνέχει.Θα του βάλω ένα διακοπτάκι στο ρεύμα.

Δημοσ.
Κανονικα, δε χρειαζεται να το κλεινεις...

Καντου ενα reset οπως πριν, και ξανακαντο απτην αρχη. Οταν μπεις με ρουτερ, msn me να στο σεταρω μπαμ μπαμ

Ωραία tsakona τώρα τωρα δούλεψε.

Για πες μου πως μπαίνω msn να το σετάρουμε.(sory για την ασχετοσύνη μου)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...