vagosMM Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Παιδεια βοηθεια.Εχω router netgear DG834GT με ενημερωμενους οδηγους με τις παρακατω ενδεξεις. DownStream Connection Speed 13199 kbps UpStream Connection Speed 1021 kbps Line Attenuation 32.5 db 18.5 db Noise Margin 6.3 db 11.4 db Κανω διαφορα speedtest με αποτελεσμα 3.75 mbps down και 0,8 up Η συνδεση μου ειναι εφιαλτικα αργη.Χρησιμοποιώ AVG Antivirus. Δεν εχω κανενα ιο η spyware στο συστημα. O ISP μου λεει οτι η συνδεση ειναι μια χαρα και οτι φταιει ο υπολογιστης.Καμια προταση? Εχω δοκιμασει τα παντα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 έχουν ανοίξει άπειρα topics και έχουμε απαντήσει σε άπειρα posts ότι για γραμμές πάνω από 2mbit τα καταραμένα τα speedtests ΔΕΝ είναι αξιόπιστα... βάζεις έναν download manager με segmented downloading (πχ Flashget, Getright, DAP, IDM κτλπ κτλπ) και κατεβάζεις αρχείο από το site της Nvidia, ATI, Microsoft τα οποία είναι αρκετά γρήγορα...
vagosMM Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Εχω κανει τετοιο τεστ με τη forthnet .τα αρχεια κατεβαιναν εφιαλτικα αργα και ο τεχνικος μου ειπε οτι εφτασε το μεγιστο 5 mbps.Δεν μπορουσε να καταλαβει που ειναι το προβλημα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 φίλτρα έχεις βάλει σε όλες τις τηλεφωνικές συσκευές του σπιτιού? (με τον σωστό τρόπο) το router το χρησιμοποιείς με ethernet υποθέτω έτσι?
vagosMM Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Oλα τα τηλ εχουν φιλτρα.ειτε με ethernet ειτε ασυρματα εχω το ιδιο προβλημα.την ιδια ταχυτητα πιανω.
sarakinos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δοκίμασε κάποιον άλλον υπολογιστή αν έχεις την δυνατότητα(κάποιο laptop ίσως)...αν το πρόβλημα σου συνεχίζει να υπάρχει κάνε ένα reset και ξαναρύθμησε το router σου...Στην τελική αν κάτι από αυτά δεν διορθώσει το πρόβλημα δήλωσε βλάβη..νομίζω απευθίας στον ΟΤΕ το κάνεις αυτό στο 121 ... αλλά δεν πέρνω και όρκο .. ίσως μεσολαβήσει η forthnet ... Υ.Γ. : Βγάλε όλα τα τηλέφωνα και τα φίλτρα από τις πρίζες και δοκίμασε ξανα...Είχα ακούσει για προβλήματα λόγο ελλατωματικού φίλτρου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.