kostas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Καλησπερα,εχω το κινητο Nokia E65,και θαθελα να κατεβασω το Windows Live Messenger,για να το εγκαταστησω στο κινητο,εψαξα στο ιντερνετ αλλα οπου το βρηκα ηταν,για συνδεση με εταιρεια κινητης....,εγω θελω να το χρησιμοποιησω,απο το κινητο με wifi [wlan] , οπως εδω και πολυ καιρο το χρησιμοποιω,οταν ειμαι εξω,ξερει καποιος να με κατατοπιση ? θαθελα να μαθω αν ειναι free,οπως του υπολογιστη,και απο που μπορω να το κατεβασω.
lak10 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Καλησπερα,εχω το κινητο Nokia E65,και θαθελα να κατεβασω το Windows Live Messenger,για να το εγκαταστησω στο κινητο,εψαξα στο ιντερνετ αλλα οπου το βρηκα ηταν,για συνδεση με εταιρεια κινητης....,εγω θελω να το χρησιμοποιησω,απο το κινητο με wifi [wlan] , οπως εδω και πολυ καιρο το χρησιμοποιω,οταν ειμαι εξω,ξερει καποιος να με κατατοπιση ? θαθελα να μαθω αν ειναι free,οπως του υπολογιστη,και απο που μπορω να το κατεβασω. κατεβασε το απο εδωτο εχω βαλει στο Ν82 μου και ειναι εντελως free μπαινω με wifi
fe31h Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Καλησπερα,εχω το κινητο Nokia E65,και θαθελα να κατεβασω το Windows Live Messenger,για να το εγκαταστησω στο κινητο,εψαξα στο ιντερνετ αλλα οπου το βρηκα ηταν,για συνδεση με εταιρεια κινητης....,εγω θελω να το χρησιμοποιησω,απο το κινητο με wifi [wlan] , οπως εδω και πολυ καιρο το χρησιμοποιω,οταν ειμαι εξω,ξερει καποιος να με κατατοπιση ? θαθελα να μαθω αν ειναι free,οπως του υπολογιστη,και απο που μπορω να το κατεβασω. κοιτα φιλε μου... υπαρχουν διαφορα δωρεαν αλλα κατα την γνωμη μου ειναι μ@@#$@#@ εγω εχω στο Ν91 ενα γνησιο απο την windows που ειχα βρει παλια... τωρα ομως δεν το βρισκω...:cry: παντως αν θες ενα καλο στειλε μου πμ να σου στειλω link (γιατι εδω δεν....)
fe31h Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 κατεβασε το απο εδωτο εχω βαλει στο Ν82 μου και ειναι εντελως free μπαινω με wifi :pμε προλαβες!!!!:lol: αι μπραβο... αυτο εχω και εγω στο Ν91 και μπαινω μια χαρα! παρτο οπως ειναι!!!! παντως για κανενα παιχνιδακι ή αλλο προγραμματακι εδω ειμαι:p:p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.