LeoleoP Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Γεια χαρα. Σκεφτομαι να αγορασω itouch κυριως για τον λογο του interent browser που διαθετει. Δυστυχως ομως δεν εχω ασυρματο internet στο σπιτι μου (εχω conn-x με modem). Υπαρχει καποιος τροπος να δημιουργησω ασυρματο δικτυο στον υπολογιστη μου και να μπορει να μιραζεται το internet με το itouch? Γινεται αυτο ή πρεπει να δινω απευθειας σημα απο wifi modem/router? Aν γινεται, τι εξοπλισμο χρειαζομαι (ασυρματη καρτα δικτυου προφανως?) Αν εχετε να μου προτεινεται κατι, ευχαριστως.
papahlamidas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Θες ένα Wireless Router... Εφ όσον το pc σου έχει ethernet κάρτα επάνω είναι μια χαρά. Wireless κάρτα δεν χρειάζεσαι για να επικοινωνήσει το pc με το itouch. Το pc σου θα συνδέεται μέσω ethernet και το itouch μέσω wireless και είσαι comple!
LeoleoP Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δηλαδη το pc θα συνδεεται μεσω ethernet (οχι με usb?) με το router και το itouch θα δεχεται το σημα απευθειας απο το wifi router?
dali13gr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Ρωτάει αν μπορεί να πάρει ασύρματο το iPod Touch και όχι iTouch από το pc. Στο MacOS γίνεται και ξέρω να σου πω πως. Και στα Windows γίνεται αλλά δεν ξέρω να σου πω πως.
LeoleoP Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Ipod touch εννοω, συγνωμη αν σας μπερεψα. windows εχω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.