Προς το περιεχόμενο

CPU Cooler για E8400

Tomahawk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα πάρω καινούργιο PC και επιβάλλεται να πάρω και ψύκτρα...

Το ζητούμενο είναι να δουλεύει σε χαμηλές θερμοκρασίες η CPU και όταν με το καλό δοκιμάσω

λίγο overclocking να μην με προδώσει! Βέβαια μαζί θα πάρω και μια Artic Silver 5.

Τα χρήματα που διαθέτω για Cooler είναι 40Ε.

Σοβαρή υποψηφιότητα έχει η THERMALTAKE BIG TYPHOON 120 VX και συμπαθητική είναι η XIGMATEK HDT-S1283 HEATPIPE COOLER...

Μου πρότειναν κι αυτήν, SCYTHE SCINF-1000 MUGEN, ;όμως θα πρέπει να αλλάξω το Fan που έχει πάνω γιατί είναι μάπα και θα βάλω 2, εάν την πάρω... Αξίζει? (Γιατί πάει παραπάνω το Budget) Η συσκευασία έχει 4 ελάσματα για να μπουν και τα 2 Fans ή θα πρέπει να κάνω αλχημείες?

Σκεφτόμουν και την Geminii όμως λόγω μεγέθουν δύσκολα το κόβω να χωράει στο Midi που θα πάρω...

Αυτή είναι μια εικόνα που βρήκα απο review νομίζω

933f7a9649ffac1f05fe3198102d4ba9.jpg

Και το κουτί μου θα είναι αυτό

THERMALTAKE VD3000BNA MATRIX VX

Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη? (Μέχρι 40Ε)

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Το καλό με αυτή τη ψύκτρα είναι πως μπορείς να συνδέσεις 2 ανεμιστήρες (γιατί εάν πάρω ξεχωριστά ψύκτρα θέλω να μπορώ να βάλω 2 Fans πάνω της)...

Το κακό όμως είναι πως είναι αρκετά βαριά και το κυριότερο, κοστίζει 55 και +2 καλά ανεμιστηράκια 120mm αυτά δηλαδή, άρα το κόστος ανεβαίνει κατακόρυφα!

Θα δω βέβαια τι μπορώ να κάνω, ίσως χρειαστεί να κάνω λίγη παραπάνω υπομονή (2 εβδομάδες) για να πέσουν οι τιμές και να μαζέψω λίγα παραπάνω λεφτά...

Όσο για την Scythe Mugen απορρίπτεται γιατί τελικά δεν περιέχει η συσκευασία 4 ελάσματα για να συνδέσω Fans...

Στην Ninja γίνεται να συνδέσω 2 Fans?

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν θυμάμαι κοίτα στο site της Scythe...

πάντως κοίτα να χωράει η ψύκτρα στο κουτί σου γιατί πχ η Thermalright είναι αρκετά μεγάλη σε ύψος...

Δημοσ.

Την βρήκα 45E Cool!!

Χωράει όμως στο κουτί μου?

160mm η ψύκτρα, 190mm το κουτί (σύμφωνα με το site της Thermaltake)... Το ρισκάρω?

Βάλε motherboard, επεξεργαστή, απόσταση πλάτης Case και motherboard, είναι λίγο ζόρι!

Δημοσ.
Την βρήκα 45E Cool!!

160mm η ψύκτρα, 190mm το κουτί (σύμφωνα με το site της Thermaltake)... Το ρισκάρω?

Βάλε motherboard, επεξεργαστή, απόσταση πλάτης Case και motherboard, είναι λίγο ζόρι!

Δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα. Εγώ έχω TT 120 ( ίδια με την ΤΤ 120 Extreme όσον αφορά το ύψος ) σε κουτί rebel9 value ( http://www.sharkoon.com/html/produkte/pc_gehaeuse/rebel9_val/index_en.html )

που είναι όπως βλέπεις 20cm σε πλάτος ( ο πλαινός ανεμιστήρας δεν χωρά φυσικά ) και η ΤΤ120 χωρά άνετα..

Δημοσ.

Tomahawk εγω το COOLERMASTER RC-332(191 πλάτος) και η true 120 ex χωράει οριακα..

Δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα. Εγώ έχω TT 120 ( ίδια με την ΤΤ 120 Extreme όσον αφορά το ύψος ) σε κουτί rebel9 value ( http://www.sharkoon.com/html/produkte/pc_gehaeuse/rebel9_val/index_en.html )

που είναι όπως βλέπεις 20cm σε πλάτος ( ο πλαινός ανεμιστήρας δεν χωρά φυσικά ) και η ΤΤ120 χωρά άνετα..

xlv σε rebel12 value που είναι 215mm πλάτος θα χωράει η TRUE120? πόσο περίπου πάχος έχει ο 250αρης ο ανεμιστήρας?

γενικά είσαι ικανοποιημένος απο το sharkoon?

Δημοσ.
Την βρήκα 45E Cool!!

χωραει εντελη γιατι εχω το ιδιο κουτι που θες να παρης και ηρθε η ωρα για κατι ποιο καινουργιο απο την zalman ;)

Δημοσ.
χωραει εντελη γιατι εχω το ιδιο κουτι που θες να παρης και ηρθε η ωρα για κατι ποιο καινουργιο απο την zalman ;)

Την επομενη Δευτερα θα γινει η παραγγελια...

Θα πραξω αναλογα τα οικονομικα, γιατι θελω και οθονη, πληκτρολογιο και εκτυπωτη!

Ευχαριστω για τη διαβεβαιωση φιλε!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...