Προς το περιεχόμενο

Τιμονιερα για ps2 στον υπολογιστη????

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας...

εχω μια τιμινιερα για το ps2 ωστε να παιζω gt4... αλλα επιδη τωρα και ο υπολογιστης εχει φτιαχτει και συνδεθει στην τηλεοραση θελω να μαθω αν γινεται να την συνδεσω πανω του με usb... υπαρχει καποιο προγραμμα????

Δημοσ.

Δεν κατάλαβες... Η τιμονιερα einai σε usb θύρα, το θέμα einai ότι δεν λέει πουθενά ότι είναι για υπολογιστή και έτσι δεν ξέρω τι θα γίνει αν την βάλω πάνω στο pc... Και έτσι λέω μήπως υπάρχει καμιά πατέντα ή κάποιο πρόγραμμα για αυτην την δουλειά... Μην παίρνω και άλλη τιμονιερα:P

Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια σου...:)

Δημοσ.

υπαρχουν παρομοια ανταπτορακια που εχουν και drivers για ηυ.κανουν περιπου στα 20-30 ευροπουλα.εχουν 2 υποδοχες για χειριστηρια!!!θα τα βρεις σε μαγαζια με ηλεκτρονικα ειδη.

Δημοσ.
Ένας φίλος που είχε μία δούλευε και στα δύο. Μάλιστα είχε και cd με drivers για το pc. Αν την βάλεις στο pc δεν θα πάθουν τίποτε. Π.χ το παρακάτω είναι για όλα.

http://www.i-tech.com.au/products/11965_LOGITECH_G25_RACING_WHEEL_FOR_PC_PS1.aspx

ναι αλλα αυτη λεει οτι ειναι για ολα... η δηκια μου λεει οτι ειναι μονο για ps2:mad::mad::mad::mad::mad:

Δημοσ.
υπαρχουν παρομοια ανταπτορακια που εχουν και drivers για ηυ.κανουν περιπου στα 20-30 ευροπουλα.εχουν 2 υποδοχες για χειριστηρια!!!θα τα βρεις σε μαγαζια με ηλεκτρονικα ειδη.

το ποια εχουν και usb θυρες σαν του ps2??? μετα μπαινει η τιμονιερα εκει και ολα οκ???? μπορεις να μου δειξεις ενα???

Δημοσ.

αλλο pro αλλο grid που θελω εγω ομως...

αμα το βαλω θα δουλευει κανονικα ή θα μου κανει μ@λ@κιες οπως μου εκανε στο gt3 στο ps2???

Δημοσ.

Ωραια!

μηπως μπορεις να μου πεις ποιο μοντελο τιμονιερας εχεις αν θες???:P

και αν υπαρχει καπου εδω αυτο το πραγμα (κανενα eshop πλαισιο...)

Ευχαριστω για την βοηθεια παντως :-):-):-):-):-):-):-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...