Προς το περιεχόμενο

Τελικα μας κλεβουν τα ταξι?

anterovgaltis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
...Νοσοκόμες;

Ο θείος μου στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο στην Λάρισα με τελικό στάδιο καρκίνου του παγκρέατος. Μετά από εγχείρηση αφαίρεσης μεγάλο μέρος από το πάγκρεας το συκώτι και κάτι άλλο. Μεταφέρετε σε νέο δωμάτιο μόνος του υπό μηχανική υποστήριξη.

Είχε αρχίσει να νυχτώνει και ρωτάει η θεία μου την νοσοκόμα. "Από που ανάβουν τα φώτα;".

Και εκείνη με ένα ύφος λες και της πάτησες τον κάλο "Που ξέρω εγώ, ΔΕΗ είμαι; Αμάν ποια εδώ μέσα με τον καθένα". Και φεύγει. Μπορούσε να πει "Δεν γνωρίζω".

Έτρεξα την πρόλαβα και την άρπαξα αλλά με κράτησε ο πατέρας μου. Έφυγε φωνάζοντας κάτι για προϊσταμένη, δεν άκουσα καλά.

Παντού υπάρχουν ζώα.

Δημοσ.

Εκτός απο τους ταξιτζήδες χειρότερη βρωμόφαρα είναι και οι οδηγοί των 1 χιλιομέτρου μήκους μπλέ λεοφωρείων, ο τρόπος που οδηγούν γράφοντας στα π@π@ρια τους ότι όχημα βρίσκουν μπροστά τους τα λέει όλα.

Δημοσ.

Γενικά οι οδηγοί των λεωφορείων είναι ότι να ναι.Μια φορά μου είχε κάνει παρατήρηση ένας επειδή μιλάγαμε με τον φίλο μου,μας είπε χαρακτηριστικά "Μη μιλάτε δυνατά γιατί γίνεται βαβούρα".Σαν να μην έφτανε αυτό,γέλαγε μόνος του.Σε τι ανθρώπους εμπιστευόμαστε τις ζωές μας κατά την μετακίνηση μας?

Δημοσ.

ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ = ΚΛΕΦΤΕΣ και μαλιστα ανενεστατοι και θρασυτατοι ....

τελεια και παυλα

εχω κανει και θρεντ με περιπτωση που κυκλοφορει μερα μεσημερι με μονιμη την διπλη ταριφα !!!!

ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ οδηγαει ο ΚΛΕΦΤΗΣ !!!

Δημοσ.

Εγω στην βροχερή πόλη της Άρτας όπου φοιτώ, στα 3 χρονια έπαιρνα 2-3 ταξι την εβδομάδα λόγω συνθηκών (καθυστερηση-νωριτερο πέρασμα λεωφορείου [φοβερη μιζερια τα ιδιωτικα ΚΤΕΛ στις μικρές πόλεις], νοσοκομεία, έβρεχε πολυ-εκανε κρυο κ που να περπατησεις 5,5 χιλιομετρα). Να σημειωσω ότι έμενα σχετικα εξω απ την πόλη, στα ΚΤΕΛ κοντα όπου υπαρχει κ πιάτσα.

Το τι διακιολογιες μου χαν πει οταν ρωτουσα "γιατι γραφει τόσο το ταξιμετρο ενω μου ζητατε τοσα" δεν περιγράφεται..

"χρεωνεται τοσο λογω ττης ταδε αποφασης του συμβουλιου"-"το ιδιο θα πληρωνες αν πηγαινα πιο αργα".

Μα πως γινεται προς το ΤΕΙ όταν πάω να πληρωνω σταδιακα με ξεχωριστο ταξιτζη 4,5-5-6,5 ευρω??

Απαντηση: Ε, αμα καιει πολλά η σακαρακα του.. κατσε ρε φιλε γιατι η Mercedes δεν καιει?δε λεω δεν ειναι σακαρακα, αλλα καιει τα κερατα της.. ή μηπως δεν τους συμφαίρει με τα μηχανακια που μπηκαν οτι φορολογουνταν κ κοβαν αποδειξεις??

ΥΓ Στο τέλος πηρα αμάξι κ ησύχασα. Τουλαχιστον τώρα ξέρω πόση βενζίνη πληρώνω κ πληρώνω εννοείται πολύ λιγοτερη..

Δημοσ.

Βρήκαμε και ένα θέμα όπου συμφωνούμε όλοι επιτέλους.

Και αποδεικνύεται πως οι ταμπέλες για συγκεκριμένα επαγγέλματα δεν βγαίνουν τυχαία.

Δημοσ.

Αλλο κολπο που μου εχει πει ταριφας ειναι οτι επιτηδες εμπλεκονται σε ατυχηματα και κανουν κομπινες με ασφαλιστικες και παιρνουν υπερογκα ποσα

το αλλο παραμυθι που πουλανε για να βγαζουν γκομενες ειναι οτι ολοι ειναι πτυχιουχοι γιατροι καθηγητες δικηγοροι αλλα κανουν αυτο το επαγγελμα απο αναγκη

Στις παρεες τους βεβαια λενε οτι εχουν παει με ολες τις γυναικες

Δημοσ.

Εμένα μου είχαν κλέψει ένα πρίν 2-3 μήνες.. Όταν το κατάλαβα ήταν πολύ αργά..

Θα ήθελα να ξέρω ποιοί είναι αυτοί που μας τα κλέβουν πάντως... Οργανωμένο κύκλωμα;

Είχατε και εσείς παρόμοιες εμπειρίες με κλεμμένα ταξί;

Ontopic: Ναί σας κλέβουν... Μηχανανάκι και λεωφορειάκι.. Ταξί μόνο μετά απο μπουζούκια (και άμα).. Ποτέ άλλοτε.. Έχουν ξεφύγει στις τιμές και στις μπινιές και θέλουν εδώ και χρόνια μπουκοτάζ, που καμία βαριόλα γκόμενα δεν σκοπεύει να κάνει, απο το να περπατήσει 400μ ή να μπεί σε λεωφορείο...

Δημοσ.

Μα δεν μπορούμε και να τους κάνουμε τίποτα.

Πού να τους καταγγείλεις; Στο σωματείο ταξιτζίδων/κλεφτών; Μεταξύ κατεργαρέων...

Και είναι και πανβρώμικα. Μπήκα σε ένα που δεν φαινόταν το καντράν με τα όργανα, μόνο κάτι λαμπάκια καταλάβαινες οτι ανάβουν.

Άλλος έκοβε τα νύχια του μέσα στο αυτοκίνητο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...