irahara Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Όλες οι κάρτες έχουν την δυνατότητα να αντλούν από δύο rails την ενέργεια που χρειάζονται ή μόνο κάποιες αυτές; Έχω τον επιτραπέζιο της υπογραφής μου και θέλω να βάλω μία 3850. Το τροφοδοτικό είναι 420w που είχε το κουτί του όταν το αγόρασα πριν 3 χρόνια από το ΠΛΑΙΣΙΟ και έχει 2 rails 12v, ή μία δίνει 15Α και η άλλη 14Α. Θα την σηκώσει το τροφοδοτικό;
antonl Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Όλες οι κάρτες έχουν την δυνατότητα να αντλούν από δύο rails την ενέργεια που χρειάζονται ή μόνο κάποιες αυτές; [...] Δεν έχει να κάνει με την κάρτα αλλά με το τροφοδοτικό. Θα πρέπει να δεις στο site του κατασκευαστή του psu, πόσο δίνει σε compined (αν μπορεί να λειτουργήσει σε compined) και μετά να δεις πόσα ampere προτείνονται για τη συγκεκριμένη κάρτα. Συνήθως στο site της κατασκευάστριας της κάρτας αναφέρει ένα ξερό αριθμό σε watt που δεν είναι πάντα αρκετός, οπότε θα χρειαστεί να googlάρεις λίγο, εκτός κι αν γνωρίζει κάποιος άλλος εδώ την απάντηση.
irahara Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Ποια η λογική να έχεις 2 rails που δείνουν σχεδόν τα ίδια amper και να μην μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις συγχρόνως; Δεν συμφωνείς; Εξάλλου το τροφοδοτικό μου δεν έχει την μάρκα. Είναι από αυτά που έβαζε στο κουτί το ΠΛΑΙΣΙΟ πριν 3 χρόνια (midi tower + 420W). Μάλλον θα πρέπει να τους ρωτήσω, αυτοί πρέπει να ξέρουν.
antonl Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Ποια η λογική να έχεις 2 rails που δείνουν σχεδόν τα ίδια aber και να μην μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις συγχρόνως; [...] Συγχρόνως μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις (πχ στο ένα rail vga στο άλλο τα drives). Συνδιασμένα τα ampere τους δε μπορείς πάντα να χρησιμοποιήσεις (πχ αν η Vga θέλει 25A κι εσένα δίνει το ένα 17Α και τ' άλλο 18Α, αν δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα για compined rails, δεν παίζει η κάρτα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.