Προς το περιεχόμενο

Forthnet ή ΟΤΕ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ δεν είπα ότι θα κλείσει

σόρυ man αλλά αυτό ακριβώς είπες:

εγώ άκουσα ότι πάει για φούντο

και για τα υπόλοιπα που λες, δεν ισχυρίστηκα ότι η Forth είναι καμια Cocacola Company, φυσικά και κλείνει αν έχει πρόβλημα (βλέπε Lehman κλπ), είπα απλώς ότι κάποιοι ακούτε, πιστεύετε και μεταφέρετε αβίαστα τελείως αβάσιμες φήμες. Η αγορά τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα είναι ακόμη σε βρεφική ηλικία και είμαστε ακριβώς στην περίοδο του ξεσκαρταρίσματος, ποιές 1-2 εταιρίες θα επιβιώσουν. Μα*άκες είναι στη Forthnet να τη "φουντάρουν" με μερίδιο στην αγορά όσο έχουν όλοι οι άλλοι (πλην του ΟΤΕ) μαζί???

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

forthnet η ΟΤΕ καλα αστειο ειναι ετσι

δηλ τηλ (ΟΤΕ) ή ΛΟΤΤΟ αν σου κατσει εχει καλως

δεν διαβαζετε ρε παιδια αλλα ποστ?

Δημοσ.

Βάζω στοίχημα ότι αν μαζευτούμε όλοι οι ευχαριστημένοι με την Forthnet και κάνουμε ένα thread, ο server θα γονατίσει. Πάει;

Στα φόρουμ ο κόσμος λέει τον πόνο του, δεν βγαίνει να επαινέσει κάποια εταιρεία. Οπότε λογικό είναι να βλέπεις μόνο τα αρνητικά. Δες και τα σχόλια για τον ΟΤΕ και θα καταλάβεις.

Δημοσ.

Κοιτάξτε παιδιά και τη δική μου περίπτωση..

Εγώ είμαι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (Καμάρα) με 24άρα forthnet, το μέγιστο που έχω πιάσει είναι 1.5mb/s από download στο server της Microsoft αλλά τους τελευταίους 2 μήνες συμβαίνει το εξής:

Πρωινές, μεσημεριανές και απογευματινές ώρες το δίκτυο τρεμοπαίζει ίσως και σέρνεται μερικές φορές δηλαδή: σέρνεται με την έννοια ότι αργεί να φορτώσει και ένα απλό video στο youtube (κολλάει σε σημεία) και τρεμοπαίζει στο ότι κατεβάζω από rapidshare (premium account) με 60-300kb/s..

Από τις 2-3 το βράδυ και μετά το download speed μου είναι 800-1mb/s (rapidshare) ως τις 9 περίπου το πρωί

Το πρόβλημα προφανώς είναι θέμα traffic και αυτό δεν μου αρέσει και πολύ :(

Έβαλα την 24άρα μου όταν δεν είχε ο ΟΤΕ ακόμα.

Το router κλειδώνει στα 14 και έχω 1χλμ απόσταση απ το dslam

1. Δεν ξέρω αν κάποιος με ΟΤΕ εδώ θα ήταν σε παρόμοια κατάσταση

2. Τα παράπονα για ΟΤΕ ήταν υπερβολικά πολλά όταν ήταν να βάλω internet

3. Δεν είχα πρόβλημα με την εξυπηρέτηση πελατών της Forthnet

4. Η κατάσταση πέρσι ήταν κάπως καλύτερα.

5. Δεν ξέρω αν ο μέσος χρήστης Forthnet είναι επίσης σε αυτό το στάδιο

Είμαι στην κατηγορία χρηστών που έχει μέση απόδοση της σύνδεσης του (προσωπικά είμαι ευχαριστημένος), αλλά χειροτερεύει με τον καιρό..

Τα συμπεράσματα δικά σας

Δημοσ.

Φίλε μου το φούντο που είπα παρ'το όπως εσύ θες...εγώ απλά άκουσα ότι έχει σοβαρά προβλήματα η εταιρεία και δεν εννοούσα ότι θα βάλει λουκέτο αύριο...ξέρω πως δουλεύουν οι επιχειρήσεις...και δεν είπα ότι κλέινει απλώς είπα το τι άκουσα και όχι απ το μπαρμπαγιάννη...δεν έχω λόγο να το κρατήσω μυστικό και αν κάποιοι από δω έχετε μετοχές στη forthnet και σας πονάει τόσο πολύ τότε συγνώμη...

Τιρκα στην Ελλάδα ζούμε προβλήματα στις γραμμές όποια εταιρεία και να σε υποστηρίζει θα υπάρχουν δυστυχώς...πάντως μέχρι τώρα εγώ με τη forthnet 1mbps που είχα τον τελευταίο καιρό η απόδοση έπεσε δραματικά...ενώ παλιότερα ήταν πολύ καλή για την ταχυτητά της...όποτε έπερνα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση περίμενα κανά μισάωρο και στο τηλέφωνο και η απάντηση για τα συνεχή d/c απο το game ήταν γίνονται αυτά στο router όταν μένει ανενεργός ο υπολογιστής βάλτε καλύτερα ενα usb modem της crypto...η εξυπηρέτηση της forthnet είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ...άσε που όλοι οι υπάλληλοι στα καταστήματα νομίζουν ότι έχουν δικό τους μαγαζί και όταν πήγα να κάνω αίτηση διακοπής ο τυπάκος με κοίταζε σα να του είχα σκοτώσει τον πατέρα και όλο ειρωνείες ήτανε...μάλλον κάτι θα πήρε είδηση και αυτός...άσε που από σεπτεμβρη μου λένε η σύνδεση θα κοπεί το νοέμβρη...πάλι καλά που πήγε ο οτε και το γύρισε και έχω 24αρα τώρα...με το connex 24mbps εκτός από προβλήματα στην αρχή που οφείλονταν σε μένα η ταχύτητα είναι σταθερά πολή δυνατή αν και είμαι κανα δυο χιλιόμετρα και απ τον κατανεμητή και έχει κλειδώσει στα 17...κατεβάζω περίπου με 700-800 κάνοντας αρκετά πράγματα παράλληλα και με δυο laptop στο wireless...στο speedtest που οκ δεν είναι τόσο εγκυρο με έχει σταθερα 14 και 800 upload...σύντομα θα περάσουν γραμμές κοντά στη περιοχή μου και θα κλειδώσει στα 24...

Οκ η forthnet έφερε πρώτη το internet και τα 24 αλλά δε λέει τίποτα αυτό...και η αγγλία έβγαλε το ποδοσφαιρο αλλά οι βραζιλιάνοι είναι οι καλύτεροι στο κόσμο :P σίγουρα θα ακούσεις πολλά παράπονα για τον οτε γιατί υπάρχει η προκατάληψη ίσως δικαιολογημένα από παλιότερα και με την πρώτη στραβή λεεί ο άλλος γαμώ την τύχη μου στον κολοοτε θα δίνω τα λεφτά μου τσάμπα?...ενώ άμα συμβούν σε άλλο πάροχο λες ντάξει τουλάχιστον δε τα δίνω στον κωλο(π)οτε...ωραία λογική...είτε σας αρέσει είτε όχι μερικούς ο οτε ελέγχει τα πάντα και έχει την καλύτερη υποστήριξη και εξυπηρέτηση...

Δημοσ.

Εμένα με Forthnet κλειδώνει στα 19Mbps με απόσταση 3χλμ από τον ΟΤΕ και κατεβάζω σταθερά με 1.9ΜΒ/s από το Rapidshare. Όποτε έχω καλέσει στην εξυπηρέτηση πελατών μου έχουν απαντήσει σε 2 λεπτά και με εξυπηρέτησαν.

Σύμφωνα με τη δική σου λογική, η Forthnet είναι μακράν καλύτερη από τον ΟΤΕ.

• Super Moderators
Δημοσ.
Εμένα με Forthnet κλειδώνει στα 19Mbps με απόσταση 3χλμ από τον ΟΤΕ

δεν παίζει κάτι τέτοιο :P

για να κλειδώνεις στα 19mbit πρέπει η απόσταση με το dslam (όλα τα dslam των ISPs σε μια περιοχή είναι στο ίδιο σημείο/κτήριο) να είναι 1.5-1.6km και κάτω

Δημοσ.
δεν παίζει κάτι τέτοιο :P

για να κλειδώνεις στα 19mbit πρέπει η απόσταση με το dslam (όλα τα dslam των ISPs σε μια περιοχή είναι στο ίδιο σημείο/κτήριο) να είναι 1.5-1.6km και κάτω

Το ξέρω :P

Παράδειγμα υπερβολή ήταν για να δείξω ότι όλα είναι σχετικά. :-)

Δημοσ.

Καταραμένε ΟΤΕ,άκους εκεί να πληρώνω για 24 και να κλειδώνω στα 22.Άσε που κατεβάζω με μ.ο πάνω απο 1,5-2,0.Χάλια μάυρα...

Μ' αρέσει που κλειδώνεις στα 12 και είσαι ευχαριστημένος.

Δημοσ.

Γιατι νομίζεις ότι αν κλείδωνες στα 24 θα υπήρχε καμιά διαφορά...?...δε φταίει ο οτε γι αυτό...φταίει η απόσταση απ τον κατανεμητή...σ'όλες τις εταιρείες έτσι γίνεται...δε μπορεί να υπάρχει ένας κατανεμητής έξω από κάθε σπίτι...και πάλι καλά είσαι...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Καταραμένε ΟΤΕ,άκους εκεί να πληρώνω για 24 και να κλειδώνω στα 22.Άσε που κατεβάζω με μ.ο πάνω απο 1,5-2,0.Χάλια μάυρα...

Μ' αρέσει που κλειδώνεις στα 12 και είσαι ευχαριστημένος.

Συγνώμη που δεν απάντησα εδώ και τόσο καιρό, αλλά ήμουν σε στρατόπεδο...

Μετά μεγάλης λύπης λοιπόν, σας λέω ότι πριν 5 μέρες έλαβα επιτέλους το username/password... Δεν θα πλατιάσω...

-Μέγιστη ταχύτητα λήψης: 452.4 kb/s (drivers από http://www.amd.com)

-Μέγιστη ταχύτητα λήψης σε utorrent (σωστά ρυθμισμένο, Mε 500+seeders): 126.9 kb/s (23 kb/s δλδ περισσότερο από την 2mbit σύνδεση του ΟΤΕ που έχω στο πατρικό μου)

Και για αυτο το πράγμα περίμενα 2+ μήνες... Ενώ παράλληλα ο άλλος παραπονιέται απο πάνω γιατί συνδέεται στα 22Mbit αντί για τα 24 που πληρώνει... OMG...Εγώ τι να πώ που πληρώνω 24 και δεν συνδέομαι ούτε στα 4 Mbit?

• Super Moderators
Δημοσ.

download manager έβαλες για να κατεβάσεις από amd/nvidia ή κατεβάζεις απλώς μέσω του browser που χρησιμοποιείς?

καλά για torrent αν δεν είσαι registered σε private tracker δεν πρόκειται να δεις ταχύτητες της προκοπής ότι γραμμή και να έχεις γιατί στους public (που δεν θέλουν registration) όλοι κόβουν το upload τους στο ελάχιστο δυνατό...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...