Προς το περιεχόμενο

Forthnet ή ΟΤΕ?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Ξανασκέψου το...

δεν χρειάζεται, πχ ο ετεροθαλής αδερφός του ξαδέρφου μου (από προηγούμενο γάμο της θείας μου, που μετά παντρέυτηκε τον αδερφό του πατέρα μου) δεν είναι ξαδερφός μου...

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
και εγω ειμαι υπερ του οτε

μπορει να ειναι λιγο πιο ακριβος αλλα ειναι και αξιοπιστος και διορθωνει γρηγορα τις βλαβες αν τυχον προκυψουν

ας βελτιωθουν οι αλλοι σε εξυπηρετηση κυριως και τεχνικη υποστηριξη και το κουβεντιαζουμε

Εγώ είμαι ενάντια του OTE επειδή θέλω περισότερο ανταγωνισμό. Ο OTE είχε το μονοπώλιο επί 50 χρόνια και γιαυτό έχει μεγαλύτερες υποδομές.

Δημοσ.

Εταιρίες του μεγέθους της Forthnet δεν κελίνουν τόσο εύκολα, μην επαναλαμβάνετε ό,τι @@ριά σας πει ο κάθε πονεμένος. Τι είναι, κανένα μπακάλικο που δεν βγαίνει αυτόν το μήνα να δώσει το νοίκι και κλείνει??? Το πολυ πολύ αν μια τέτοια εταιρία έχει προβλήματα να εξαγοραστεί ή να συγχωνευθεί με καμιά άλλη, όπως πολλές έκαναν ήδη. Αν θα προχωρήσει σε περικοπές προσωπικού λόγω Χ προβλημάτων είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Sorry αν είμαι ήδη offtopic.

Δημοσ.
Εταιρίες του μεγέθους της Forthnet δεν κελίνουν τόσο εύκολα, μην επαναλαμβάνετε ό,τι @@ριά σας πει ο κάθε πονεμένος. Τι είναι, κανένα μπακάλικο που δεν βγαίνει αυτόν το μήνα να δώσει το νοίκι και κλείνει???

Βλέπε Altec...;)

Αν και δεν έχει κλείσει ακόμα!Αλλά κοντοζυγώνει...:fear:

Δημοσ.
Αν και δεν έχει κλείσει ακόμα!

Ακριβώς. Και δεν νομίζω ότι το πελατολόγιο και η διείσδυση της Altec συγκρίνεται με της Forthnet.

• Super Moderators
Δημοσ.

η Forthnet έχει πίσω της Άραβες επενδυτές...

για την ακρίβεια arxaggele η Forthnet είναι ο μεγαλύτερος εναλλακτικός ISP...

Δημοσ.

Παίδες να ρωτήξω κι εγώ. Έχω ακούσει κι εγώ για εξαγορά της nova και για 3play. Εμένα οι δικές μου (πάντα διασταυρωμένες από 15 πηγές) πληροφορίες κάνουν λόγο για προσφορα του πακέτου στην αγορά κοντά στον Δεκέμβρη και με τιμή από 40 του 2play στα 60 ή 70. Έχετε καμιά καλύτερη πληροφόρηση;

Δημοσ.
η Forthnet έχει πίσω της Άραβες επενδυτές...

για την ακρίβεια arxaggele η Forthnet είναι ο μεγαλύτερος εναλλακτικός ISP...

thanx ThReSh...εγώ τα ξέρω, άλλοι να τα ακούνε πριν πιστέψουν ότι τους πουν.

Δημοσ.
Εταιρίες του μεγέθους της Forthnet δεν κελίνουν τόσο εύκολα, μην επαναλαμβάνετε ό,τι @@ριά σας πει ο κάθε πονεμένος. Τι είναι, κανένα μπακάλικο που δεν βγαίνει αυτόν το μήνα να δώσει το νοίκι και κλείνει??? Το πολυ πολύ αν μια τέτοια εταιρία έχει προβλήματα να εξαγοραστεί ή να συγχωνευθεί με καμιά άλλη, όπως πολλές έκαναν ήδη. Αν θα προχωρήσει σε περικοπές προσωπικού λόγω Χ προβλημάτων είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Sorry αν είμαι ήδη offtopic.

Ε βέβαια τι είναι η forthnet?...Alitalia ή ολυμπιακή...να ξερες πόσες επιχειρήσεις έχουν βάλει λουκέτο βεληνεκούς πολύ μεγαλύτερο της forthnet...

Εγώ δεν είπα ότι θα κλείσει...απλά όταν αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα ύπαρξης και δε βρίσκεται κανένας να την εξαγοράσει όπως λες θα χει πρόβλημα και στις υπηρεσίες της...και στον αριθμό των εργαζομένων αφού θα γίνουν περικοπές...και μετά αντε να βγάζεις ακρη...αντί για μισή ωρα στην αναμονή τώρα θα είσαι κανα διωρο...σ'αρέσει να σου παρέχει υπηρεσία προβληματική στη διαρθρωση και βιωσιμοτητα εταιρεία?Και ποιος σου πε εσένα ότι βρίσκεται εύκολα τυχόν αγοραστής σε μια εταιρεία που χρωστάει εκατομμύρια?

Όλα αυτά βέβαια υποθετικά...

-----Προστέθηκε 8/10/2008 στις 06 : 22 : 38-----

δεν χρειάζεται, πχ ο ετεροθαλής αδερφός του ξαδέρφου μου (από προηγούμενο γάμο της θείας μου, που μετά παντρέυτηκε τον αδερφό του πατέρα μου) δεν είναι ξαδερφός μου...

Είναι...εξ αγχιστείας...

• Super Moderators
Δημοσ.

του "κώλου" ξάδερφος είναι αυτό...anyway no more offtopic

από φήμες πήγαμε σε υποθέσεις τώρα Insane84? :P

Δημοσ.
του "κώλου" ξάδερφος είναι αυτό...anyway no more offtopic

από φήμες πήγαμε στην υπόθεση τώρα Insane84? :P

Τέσπα τη Μαρία τη ρώτησες?

edit/ Φήμες ότι δε πάει καλά...Υποθέσεις για το αποτέλεσμα αυτού...

Τς Τς Τς ... θέλω να είσαι ευελικτος..............

• Super Moderators
Δημοσ.
Τέσπα τη Μαρία τη ρώτησες?

αυτή η ερώτηση έπρεπε να πηγαίνει στον Tzimmy όχι σε μένα...ρίξε μια ματιά στο post #57 και άσε τις εξυπνάδες όπως είπες και εσύ :P

Δημοσ.
αυτή η ερώτηση έπρεπε να πηγαίνει στον Tzimmy όχι σε μένα...ρίξε μια ματιά στο post #57 και άσε τις εξυπνάδες όπως είπες και εσύ :P

:lol::lol::lol::lol:

• Super Moderators
Δημοσ.
edit/ Φήμες ότι δε πάει καλά...Υποθέσεις για το αποτέλεσμα αυτού...

Τς Τς Τς ... θέλω να είσαι ευελικτος..............

sorry δεν ραδιοαρβυλιάζω :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...