chrismfz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Ε, πάντως ετσι και αλλιώς, το κεφάλαιο βρέθηκε, η NOVA αγοράστηκε, ε δεν παίζει να παραμείνει έτσι το θέμα σαν ανεξάρτητη... Καποια στιγμή (δεν ξέρω πότε ουτε προφήτης είμαι) το λογικό είναι να δούμε σε προσφορά και Triple Play απο Forthnet... Και αν πάνε όλα καλα τότε ουτε Vivodi ούτε Off Telecoms ουτε τπτ... Δεν θα πιάνεται τετοιο πακέτο...
Insane84 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Ο ΟΤΕ μπορεί να είναι ακριβός σε σχέση με τους άλλους αλλα είναι ο μοναδικός που είναι αξιοπιστος και που έχει τόσο προσωπικό για να αντιμετωπίσει πρόβλημα που μπορεί να σου προκύψει...τα περισσότερα προβλήματα παρουσιάζονται μέσα στο σπίτι και από το κέντρο δε μπορούν να τα δουν...εμένα μου είχαν δώσει 24αρα και ενώ έδειχνε ότι ολα ειναι οκ το router έδειχνε 1...μου το έφτιαξαν σε 17mbps σε δυο λεπτά μετα που πηρα τηλέφωνο...άσε που δεν είχα βάλει φιλτρο στο φαξ και όλο d/c έκανε...θα είχα δίκιο να παρω και να τους βρίζω?οχι...ασε που έχει τον έλεγχο των πάντων και δε σε παραπέμπει πουθενά αλλού όπως οι άλλοι...δε ξέρω για forthnet και nova αλλά εγώ άκουσα ότι πάει για φούντο..άσε που απο εξυπηρέτηση είναι για γέλια...γνωστός μου που έχει forthnet 24αρα κατεβάζει και με dl accelerator με 500kb το πολύ και μένει δίπλα στη forthnet...εγώ είμαι 2,5 περίπου χιλιόμετρα από τον κατανεμητή και κατεβάζω με 600-700 σταθερά με το dl του firefox και ενώ είμαι σε server mmo game και κατεβάζω και άλλα...βάλτε forthnet και άμα βγει καμια στραβή αντε να τρέχεις να βρεις ακρη μετα...καλύτερα να δινω 10 ευρω παραπάνω το μήνα και να χω το κεφάλι μου ήσυχο...3 πακέτα τσιγάρα ειναι...
sidenor Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Εγώ απλά νομίζω ότι από τη στιγμή που εμπιστεύεσαι κάποια άλλη εταιρεία για internet είναι σαν να αγοράζεις από δεύτερα χέρια
yannis18 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Η δική μου άποψη είναι οτι αξίζει να δοκιμάσεις παρόχους πλην ΟΤΕ μόνο αν: υπάρχει θέμα με τα χρήματα και 10-15 ευρώ παραπάνω πονάνε και δεν ενοχλεί κάποιο (πιθανό) downtime ή χαμηλές ταχύτητες της υπηρεσίας. Αλλιώς, όπως και με όλα τα πράγματα, το ακριβό δεν κοστίζει, αξίζει.
djskoufos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Και εγώ είχα πρόβλημα με την forthnet στην αρχή και μετά από πολλά τηλέφωνα και μπαλάκια ανάμεσα στον (π)οτε και στην forthnet (ενάμιση μήνα έκανε να μου ενεργοποιηθεί η σύνδεση γιατί ο ένας μου έλεγε ότι έφταιγε ο άλλος ) έχω κανονικά forthnet soho 24mbs στην Πάτρα, κλειδώνω στα 12 mbs με άψογη ποιότητα σύνδεσης . Αλλά ήμουν αποφασισμένος ότι τσάμπα λεφτά δεν θα ξαναδώσω στον καταραμένο (π)οτε και αν χρειαζόταν θα περίμενα και 2 μήνες. Πιο παλιά είχα κάνει το τρισμέγιστο λάθος να βάλω Tellas και αφού είχα διακόψει την υπηρεσία με φαξ και τηλέφωνα κτλ κτλ μου έστελναν πάγια για 6 μήνες μετά.. Forthnet ftw!
adamakos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 και εγω ειμαι υπερ του οτε μπορει να ειναι λιγο πιο ακριβος αλλα ειναι και αξιοπιστος και διορθωνει γρηγορα τις βλαβες αν τυχον προκυψουν ας βελτιωθουν οι αλλοι σε εξυπηρετηση κυριως και τεχνικη υποστηριξη και το κουβεντιαζουμε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 δε ξέρω για forthnet και nova αλλά εγώ άκουσα ότι πάει για φούντο δεν ξέρεις ότι η Forthnet αγόρασε την Nova αλλά άκουσες ότι πάει για φούντο... μάλιστα, δεν παίζει να έχω δει πιο επαγγελματική ράδιο αρβύλα...
Insane84 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 δεν ξέρεις ότι η Forthnet αγόρασε την Nova αλλά άκουσες ότι πάει για φούντο...μάλιστα, δεν παίζει να έχω δει πιο επαγγελματική ράδιο αρβύλα... Ok τοτε μου το είπε συγγενής μου που είναι μέσα στη forthnet και έχει θορυβηθεί αρκετά απ τη φήμη αυτή...δε μου είπε για την αγορά της nova προφανώς γιατί οι εργαζόμενοι δεν δίνουν μία για τις επιχειρηματικές αγορές αλλά για τη δουλειά τους...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 και εγώ έχω γνωστούς στη Forthnet και δεν μου έχουν πει τπτ τέτοιο... your point?
Insane84 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Μακάρι να είναι όπως τα λες... Το θέμα είναι ότι με dsl μπορείς να χεις nova kai me σπασμένα όλα τα κανάλια χωρίς να πληρώνεις μία...ψάξτο λίγο αντί να περιμένεις το πακέτο της forthnet......
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 δεν με ενδιαφέρει η Nova ιδιαίτερα...
Tzimmys Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Εμένα ο κουνιάδος του μπατζανάκι του αδερφού του ξαδέρφου της Μαρίας πάντως με διαβεβαίωσε ότι όλα είναι μια χαρά.
Insane84 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Εμένα ο κουνιάδος του μπατζανάκι του αδερφού του ξαδέρφου της Μαρίας πάντως με διαβεβαίωσε ότι όλα είναι μια χαρά. Ο αδερφός του ξαδέρφου της Μαρίας είναι και αυτός ξάδερφος της οπότε είναι περιττο... Γράφεις και εξυπνάδες.....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 μπορεί να είναι ετεροθαλής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.