arxaggelos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό που αναφέρεις για τον φίλο σου ισχύει...Καθώς διάβαζα τους όρους του συμβόλαίου το πήρε το μάτι μου κάπου...Α και να βάλεις Φορθνετ συμφέρει..Έφυγα απο τον ΟΤΕ και βρήκα την υγειά μου..στον ΟΤΕ έδινα και 150Ε το δίμηνο και παραπάνω ενώ τώρα σταθερά 80Ε Συγγνώμη γιατί θα τρελαθώ τελείως τώρα, λένε ή δε λένε όλοι "ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ιντερνετ με την ταδε τιμή το μήνα"? Τι μ*λακίες είναι αυτές "υπό επιτήρηση"? Θα φέρουν και κανέναν τύπο Agent Smith να στέκεται πίσω μου όταν είμαι στο pc να βλέπει τι κάνω? Όσο γουσταρω θα είμαι μέσα και θα κατεβάζω αφου το προβλέπει το συμβόλαιό μου! Και αν αρχίσουν τις τσατσιές και παρακολουθούν γραμμές , torrents κλπ, τότε το πρόβλημά μας δεν θα είναι απλώς ότι δεν θα μπορούμε να κατεβάζουμε υλικό από το ιντερνετ, είναι πολύ πιό χοντρό και ανησυχητικό...
runner1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 άλλο να λές έχω 24άρα και σέρνομαι και άλλο να έχεις 8άρα και να πάς μια χαρά Εδώ με forthnet 800kb κανείς δεν πιάνει Διαφωνώ φιλαράκι! Ν.Σμύρνη ιδιόκτητο Forthnet με 13-14MBPS κλείδωμα και download σε torrents 1.2MB/s-1.4MB/s!!! Κάτι έλεγες;;;;
kopas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Συνδέομαι στα 21-22 mbps και πιάνω ταχύτητες μέχρι 2.1mb/s (τορρεντς) με forthnet και μέχρι τώρα δεν έχω παράπονο. Ούτε dcs τρώω συχνά αντε ένα κάθε 4 μέρες. Και αυτό με 49 ευρώ το δίμηνο.πΟΤΕ ξανά ΟΤΕ
Alchemist` Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά εντάξει, ο χαρακτηρισμός απαράδεκτη για την Fοrthnet ως εταιρία, πιστεύω πως είναι απλώς λίγος... Ο τεχνικός δεν είχε έρθει σπίτι μου εδώ και 1,5 μήνα... Αφού πήγα στο κατάστημα και μάλωσα μπροστά σε άλλους πελάτες (για αυτό μάλλον με εξυπηρέτησαν) για την κατάσταση*, τέσπα πείστηκα αφού με διαβεβαίωσαν ότι την επόμενη μέρα θα έρθει ο τεχνικός... Πράγματι την επόμενη μέρα ήρθε ο τεχνικός, και έκανε την δουλειά του (μου έδειξε μάλιστα ως επίδειξη το βίντεο του ΑΜΑΝ για τον ΟΤΕ στο youtube, απλα ΕΛΕΟΣ!!!)... Από τότε και εδώ και 4 μέρες περιμένω το Username/Password που υποτίθεται πως θα ερχόταν την ίδια μέρα με τον τεχνικό... Πήρα τηλέφωνο 6-7 φορές στα κεντρικά, και με διαβεβαίωναν κάθε φορά πως σε λίγο θα μου σταλεί αλλα @@... Τι να πεί κανείς... *Απάιτησα να μου εξηγήσουν την διαδικασία για διακοπή της αίτησης, αλλά δεν το έκαναν, και μου έλεγαν ένα σωρό δικαιολογίες...
pan34 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2008 ποτε και παλι ποτε μονο και μονο για το cc
tryp Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 ΑΠΟ 1/1/2009 ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ 3PLAY ΣΤΗΝ Forthnet ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΒΑ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 ΑΠΟ 1/1/2009 ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ 3PLAY ΣΤΗΝ Forthnet ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΒΑ και που το διάβασες αυτό?
nurse Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 encryption ??????? Τι είναι αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω και με τι πρόγραμμα επιτυγχάνεται.....;;;;
DonFustikis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Εγώ δεν σκοπεύω να χρησιμοποιώ το σταθερό... Απλά το βάζω επειδή είναι αναγκαστηκό (όπως μου είπαν) για να έχω ίντερνετ... Αν δλδ δεν κάνω ας πούμε καμία κλήση από το σταθερό, και χρησιμοποιώ μόνο το ίντερνετ τότε θα πληρώσω 39.90Ε? Μπορείς από τη Φόρθνετ να βάλεις μόνο ιντερνετ σπίτι σου!!Χωρίς σταθερό χωρίς τπτ!
jsmith6 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 encryption ??????? Τι είναι αυτό που αναφέρθηκε πιο πάνω και με τι πρόγραμμα επιτυγχάνεται.....;;;; O OTE μείωνε (δεν ξέρω αν το κάνει ακόμα) την ταχύτητα στα Torrents. Η τεχνική ήταν κάπως απλή και το encryption στον torrent client που έχεις λύνει το πρόβλημα. Δες εδω: http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_in_Greece#Controversy_between_OTE_and_new_ISPs Και γενικά θα βρείς την είδηση στο internet.
Tzimmys Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 ΑΠΟ 1/1/2009 ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ 3PLAY ΣΤΗΝ Forthnet ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΒΑ Αυτό τώρα το ξέρεις ή να χαμε να λέγαμε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 τον ρώτησα και εγώ σε προηγούμενο post...δεν απάντησε...
Tzimmys Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 το είδα ThReSh και γιαυτό ξαναρώτησα αλλά την ίδια απάντηση πήραμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.