koprodogis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 κατσε αμα θες να βαλεις μονο ιντερνετ και δεν θες τις κλησεις γιατι δεν βαζεις το Forthnet ADSL Economy που ειναι 25 ευρω το μηνα και δεν εχεις απλα απεριοριστες σκλησεις αλλα τηλεφωνικη γραμμη και 24αρα συνδεση στο ιντερνετ (κοιτα εδω)? θα σου δοσουν και εξοπλοισμο δωρακι και θα εισαι μια χαρα. Προσωπικα παντως θα σου προτεινα να πας προς οτε μερια. Ειδικα αν δεν εχεις τηλεφωνικη γραμμη εχω ακουσει πολλα τρελα οταν ειναι να στησει ενναλλακτικος γραμμη απο την αρχη, σε περιπτωση γνωστης βεβαια με vofadone Ολα εγιναν αψογα(μονο σε αυτον τον τομεα!!!). με οτε γραμμη και αλτεκ ιντερνετ για μενα ειναι ο πιο αξιοπιστος και καλος συνδιασμος αλλα σιγουρα δεν ειναι ο πιο οικονομικος
caution Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Υπό επιτήρηση είναι διότι κατεβάζει παράνομα και όχι λόγω της υψηλής κίνησης... Σε λίγο καιρό θα τρίβουμε τα μάτια μας... Δεν το κατάλαβα αυτό. Εννοείς ότι οι ISPs ελέγχουν το περιεχόμενο του traffic ανα χρήστη; Εγώ ξέρω ότι η Otenet μόνο, κάνει traffic shaping σε όλα τα torrents, παράνομα και νόμιμα (αλλα ένα encryption δίνει την λύση). Η Forthnet ελέγχει τα δεδομένα που κατεβάζεις, διαπιστώνει αν δεν έχεις τα πνευματικά τους δικαιώματα και σε επιπλήττει; Περίεργο και ανεδαφικό μου ακούγεται...
koprodogis Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 και ομως πολλοι provider με πρωτη την hol προειδοποιουν χρηστες. Εχει πολυ καιρο αυτη η ιστορια, με καποια στημενα τορεντ και αρχεια ουσιαστικα ζηταν τα στοιχεια σου απο τον provider βαση Ip αλλα προς το παρον μας προστατευουν και απλα σου κανουν μια επιπληξη. Μερικες φορες εχουν διακοψη και συνδεση.
dali13gr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2008 Σε ποιά εταιρεία έχουν διακόψει σύνδεση; Μήπως σε σύνδεση μέσω του "Δίοδος"; Σε απλή σύνδεση αμφιβάλλω αν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Και στοιχεία βάσει ΙΡ απ' όσο δύναμαι να γνωρίζω, δεν μπορούν να δώσουν έτσι απλά καθώς θεωρούνται προσωπικά στοιχεία.
adamakos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 καινουρια ''μοδα'' ειναι ο ελεγχος της χρησης της γραμμης και ξεκινησε απο την αγγλια και δεν το κανουν για το bandwith αλλα για την πειρατεια εγω παντως θα σου προτεινα οτε μπορει να ειναι λιγο πιο ακριβος αλλα ειναι πιο αξιοπιστος κακα τα ψεμματα
Erwdios Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2008 Υπό επιτήρηση είναι διότι κατεβάζει παράνομα και όχι λόγω της υψηλής κίνησης... Σε λίγο καιρό θα τρίβουμε τα μάτια μας... Αν λάμβανα τέτοιο mail πάντως, την επόμενη μέρα ακριβώς θα την είχα κάνει για άλλες... επικοινωνίες. Σιγά μην ρωτήσω και τον provider τι θα κάνω με τη συνδεσή μου. Δώσε διαφορετικά πακέτα, με διαφορετικές τιμές για light και heavy users και κανείς δεν θα διαμαρτύρεται για το bandwidth. Δεν φτάνει που τους χρυσοπληρώνουμε και μας παρέχουν υπηρεσίες Ουζμπεκιστάν, θα τους δίνουμε και λογαριασμό κιόλας. Βρε ούρτ... Όσο για το θέμα μας, εγώ θα έβαζα Conn-x τη δεδομένη χρονική στιγμή, που έχει και ελάχιστη παραμονή 6 μήνες και θα περίμενα να δω τι θα κάνει η forthnet με το 3-play, δεδομένης και της εξαγοράς της Nova. Εξάλλου και το θέμα με το traffic shaping της Otenet, λύνεται, όπως προαναφέρθηκε κιόλας, με ένα απλό encryption.
Alchemist` Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Τελικά έκανα αίτηση για FOrthnet ADSL economy εδώ και 1 μήνα... Πηρα τον εξοπλισμό και μου είπαν πως θα μ πάρουν τηλέφωνο... Μετά απο 25 μέρες περίπου (!!!) με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι την δευτέρα θα έρθει ο τεχνικός... (παρεπιπτόντως, η κοπέλα που με πήρε από τα κεντρικά της forthnet μπερδεύτηκε στην αρχή και μου είπε πως ήταν απο την vodafone...LOL...) Την δευτέρα ήρθε ο τεχνικός, έψαξε εκει πέρα σε κάτι μπρίζες της πολυκατοικίας, και μου λέει πως το τηλέφωνο είναι κομμένο, και φταίει ο ΟΤΕ για αυτό... και έφυγε έτσι, χωρις να κάνει τίποτα...Απλά πήρε τηλέφωνο τον ΟΤΕ και τους ενημέρωσε για την βλάβη... Όταν έφευγε σκέφτηκα πως τελικά δίκιο έχει η διαφήμιση και απλά με δουλεύει (για όλα κλασικά φταίει ο ΟΤΕ...) Παραδόξως, και παρα το ότι δεν ήμουν πελάτης του, ο ΟΤΕ ήρθε την άλλη μέρα πρωί πρωί και έφτιαξε την βλάβη... ! Από την forthnet Καμία ειδοποίηση... Πάω στο κατάστημα λοιπόν της forhnet στην πόλη μου, δίνω τα στοιχεία μου, και ρωτάω τι θα γίνει... Η υπάλληλος, μου είπε να πάρω εγώ τηλέφωνο στα κεντρικά της εταιρίας, στους τεχνικούς (λές και αυτή δουλεύει για άλλη εταιρία)... Τέλως πάντων την ρωτάω ποιό είναι το τηλέφωνο για το τεχνικό τμήμα της εταιρίας, και μου λέει πως ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ!!!! ΕΛΕΟΣ!!! Τελικά κράτησε τα στοιχεία μου, και μου είπε πως θα μ πάρουν (ξανά) τηλέφωνο... Ακόμη περιμένω... Τι να κάνω??? Υ.Γ. ΟΤΕ και πάλι ΟΤΕ... Υ.Γ.2. Υποτίθεται πως στην περιοχή που βρίσκομαι, υπάρχει ιδιόκτητο δίκτυο... Μπορεί λοιπόν να μου πει κάποιος ο ΟΤΕ τι σχέση έχει με την βλάβη???
mindtrapper Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Υ.Γ.2. Υποτίθεται πως στην περιοχή που βρίσκομαι, υπάρχει ιδιόκτητο δίκτυο... Μπορεί λοιπόν να μου πει κάποιος ο ΟΤΕ τι σχέση έχει με την βλάβη??? Του ΟΤΕ είναι τα καλώδια. Το ιδιόκτητο σημαίνει ότι νοικιάζουν το DSLAM και δίνουν σε όποιον θέλουν αυτοί σύνδεση χωρίς να μπλέκεται ΟΤΕ. Τώρα με τις βλάβες δεν ξέρω τι γίνεται, έχω δει βανάκι τεχνικών Forthnet αλλά μέχρι που φτάνει η δικαιοδοσία τους ή αν κάνουν και τίποτα στην τελική no idea.
lakosta Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Οτε με 30Ε/Μηνα δεν ειναι και λιγα για μενα που θελω να βαλω μονο adsl(24Mbps) Η forthnet μου ειπε σε ιδιοκτητο δικτυο για 6 μηνες ειναι 30Ε και μετα 20Ε/μηνα για τους υπολοιπους 6 μηνες.Δηλαδη 150Ευρω το χρονο για νετ με την forthnet και 360Ευρω με τον ΟΤΕ.μεγαλη η διαφορα...Το μονο που με απασχολει ειναι η ανοργανοσια που υπαρχει στην forthnet!
giorgosxristou Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 εγώ έχω κανένα μηνα forthnet και είμαι ικανοποιημένος,αν εξαιρέσεις ότι με πετάει πολύ αραιά και που για κανένα 15λεπτό και μετά όλα ok,από ταχύτητα τα πιάνω όλα!!!! 24λέει 24 έχω,παρα πολύ καλά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Του ΟΤΕ είναι τα καλώδια. Το ιδιόκτητο σημαίνει ότι νοικιάζουν το DSLAM και δίνουν σε όποιον θέλουν αυτοί σύνδεση χωρίς να μπλέκεται ΟΤΕ. Τώρα με τις βλάβες δεν ξέρω τι γίνεται, έχω δει βανάκι τεχνικών Forthnet αλλά μέχρι που φτάνει η δικαιοδοσία τους ή αν κάνουν και τίποτα στην τελική no idea. οι εναλλακτικοί απαγορεύεται να αγγίξουν το last mile... μόνο από τον ISP μέχρι το dslam και από τον κατανεμητή και μέσα στο σπίτι νομίζω μπορούν...
kosmasgr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Ote rules imo 800+ kb/s όλη μέρα στο dslam Παύλου Μελά θεσσαλονίκης ( απο τα χειρότερα ) με 8άρα σύνδεση
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Ote rules imo 800+ kb/s όλη μέρα στο dslam Παύλου Μελά θεσσαλονίκης ( απο τα χειρότερα ) με 8άρα σύνδεση ε σιγά και στην Forthnet το ίδιο πράγμα...
kosmasgr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 άλλο να λές έχω 24άρα και σέρνομαι και άλλο να έχεις 8άρα και να πάς μια χαρά Εδώ με forthnet 800kb κανείς δεν πιάνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.