PaNtErAz Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα! Στο φορητό μου ο Σκληρός άρχισε να μου κάνει κάτι περίεργα οπότε είπα να του κάνω ένα full scandisk για καλό και για κακό. Στο στάδιο 4, και αφού διόρθωσε 2-3 bad cluster ξαφνικά κόλλησε στο 45% και δεν προχωράει άλλο. Κάνω reboot (αφού περίμενα πολύ ώρα) και πάλι κόλλησε στο 45%. Καμιά ιδέα; Μπορώ να τον ελένξω κάπως αλλιώς;
pcbill Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Πέρα από τους ελέγχους, εαν βλέπεις ότι έχει πρόβλημα κάνε άμεσα ένα backup των σημαντικών σου αρχείων για να μην κλαις στο μέλλον και ύστερα παίξε όσο θες μαζί του... ;-)
Deadlock7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δυστυχώς οι σκληροί των laptops (ειδικά στα παλιά) δεν έχουν αντοχή λόγω των μεγάλων θερμοκρασιών που πιάνουν.Κατέβασε ένα εργαλείο ελέγχου μέσω dos (ή windows) και τσέκαρέ τον..
stefanos_79 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Πολυ πιθανο ακομα και αν κανεις φορματ να κολησει στο σημειο που αναφερεις.Μου έχει τύχει σε σκληρό 3,5" ο δισκος κολλησε σε ενα σημειο και μετα εγινε RAW .Αντιο ζωη οσα scan disk και φορματ κι αν εκανα στο ιδιο σημειο παντα κωλουσε.Οποτε κανεις back up και τον πετας για να εισαι σιγουρος
gale7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 αν μπορεις βγαλε το δισκο απο το laptop, βαλτον να παιξει σε ενα desctop σαν δευτερο και τρεξε το scandisk ξανα. ειχα το ιδιο προβλημα και με τη συγκεκριμενη διαδικασια εφτιαξε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.