Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 μπαα σε κατι spoilers πριν μηνες ελεγαν οτι κατι θα παιξει μεταξυ cuddy/lycas..παειι το κοριτσι το χασαμε (ακους paredwse?? lol) Μην μου λέτε τέτοια, μη μου λέτε τέτοια...
duende Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 το χθεσινο επεισοδιο δεν αφηνει πολλες ελπιδες..
geo70 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 το χθεσινο επεισοδιο δεν αφηνει πολλες ελπιδες.. Υπομονη ως το εκτο επεισοδιακι
Chrisxxx Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Η 13 θελει να παει στις καλογριες; Σε λιγ οθα βγει με μπουρκα...
KaizerSoze Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Nαι, χμ, κοιτα τι παιζει 1. Εχει πεσει το χιουμορ. Καθαρα σεναριογραφικα πλεον, δεν ειναι τοσο θανατερες οι ατακες. Διαγνωση: SouthParkiasis 2. Δεν εχει κατευθυνση και εχουν βρει το τεχνασμα με τον ντετεκτιβ-μπαλακι του πινγκ πονγκ και καλα οτι δεν θα ξερουμε με ποιον ειναι και θα ημαστε στην αβεβαιοτητα του 'νεου ερωτικου τριγωνου'. Εκτος απο χιλιειδωμενο ειναι και σπαστικο: Aν ολοι, μεχρι και τα τσιρακια του Χαουζ εχουν πολυπλοκα σχεδια και εξυπνες ατακες και μυαλο σκασκιστη 3-κινησεις-μπροστα τοτε χανει την αξια του ο Χαουζ και η Καντυ που του πηγαινε κοντρα και ξενερωνει και ο θεατης αφου δεν ταυτιζεται με κανενα. Διαγνωση: Heroes-Syndrome 3. Δεν θελουμε τον Χαουζ νεωτερο, θελουμε πισω τον Ουιλσον. Αλλα να ειναι το γιν στο γιαν του Χαουζ με την ιδια καφριλα και αλλο να βλεπουμε ενα εξυπνακια ντετεκτιβ(αχ, τι πρωτοτυπο) για κολλητο του δοκτορα. Διαγνωση: Jackbaueration
Chrisxxx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Και κατι ακομα για το Θεο φερτε πισω τις σκηνες στα εξωτερικα ιατρεια!!!
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Ναι! Και Bring Back Nina! Όχι αυτό είναι από αλλού Πάντως εγώ είδα μαζεμένα τα δύο τελευταία της 4ης season τα οποία ήταν καταπληκτικά και τα 2 πρώτα της 5ης, που εντάξει δε με χάλασαν και τόσο.
4saken Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Ενα απο τα καλυτερα επισοδεια ολων των εποχων...
los!!! Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Συμφωνώ. Το 5χ4 είναι ένα από τα καλύτερα επισόδεια που έχω δει. Χαίρομαι που τελειώσαν την κόντρα έτσι γρήγορα. Τώρα απο ελληνικούς subs όπως καταλαβαίνεις δεν θα βρεις πουθενά. Αγγλικούς από την άλλη...
geo70 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2008 Ενα απο τα καλυτερα επισοδεια ολων των εποχων... Απολυτα συμφωνος ... Απο την αλλη, το επομενο επεισοδιο θα... αναστατωσει τον φιλο chrisxxx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.