Προς το περιεχόμενο

House - Season 5

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μωρε μια χαρα ανεβηκε το επιπεδο σε τουτο δω το γηπεδο. Τι να λεμε, ειναι οφθαλμολουτρο το κοριτσι

και wallpaper παρακαλώ

oliviait1.jpg

παραπονιαρη! ;):lol:

λίγος...

olivia-wilde-1024x768-29110.jpg

ρε παίδες ο hugh ήταν κωπηλάτης, τι λέμε τώρα? τςςςςςς

• Απαντ. 339
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ε, αυτο το εχω δει :o... Μα καλα διακοπες δεν πηγε; Paparazzi δεν υπαρχουν; Τι γινεται γμτ; :mad: Εχουν καταρρευσει τα παντα;

Δημοσ.
Ε, αυτο το εχω δει :o... Μα καλα διακοπες δεν πηγε; Paparazzi δεν υπαρχουν; Τι γινεται γμτ; :mad: Εχουν καταρρευσει τα παντα;

μα, γι' αυτο και ειπα να μην κανεις click! :lol:

Paredwse: το νεο boyfriend της Olivia! - Αποκλειστικο :lol:

Δημοσ.

Δες το Alpha Dog. Υπάρχουν σε φιλμ αυτά που θες :-)

Δημοσ.

Μην επιμενετε και το Alpha Dog ειδα και μια σειρα που πεφτει σε μια πισινα και μια σκηνη που φιλαει μια κοπελιτσα μεχρι και το Τuristas ειδα! Θελω φρεσκα πραγματα!!!

Δημοσ.

σε τι κόσμο θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας νίκο τσιαμτσίκα?

Δημοσ.
Τετάρτη ξημερώματα...

Το μονο κακο ειναι οτι αργουν να βγουν οι ελληνικοι υποτιτλοι...ο θειος ειναι γρηγορος σε αυτα :P

Δημοσ.

Σε ολες τις αλλες σειρες ναι, αλλα στο house my england does not are the bester. :lol: Δεν την παλευω με τις ωρολογιες, θελω υποτιτλους εστω και στα αγγλικα.

Δημοσ.
i speak england very bestest, i needed not subs :P

Σε ολες τις αλλες σειρες ναι, αλλα στο house my england does not are the bester. :lol: Δεν την παλευω με τις ωρολογιες, θελω υποτιτλους εστω και στα αγγλικα.

O chrisxxx με καλυψε πληρως:-)

Εγω ομως επειδη ενιοτε οταν βλεπω την σειρα βαριεμαι υπερβολικα για να κατσω να μεταφρασω στο μυαλο μου τους αγγλικους υποτιτλους :P εχω και prof τρομαρα μου :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...