soturin Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μωρε μια χαρα ανεβηκε το επιπεδο σε τουτο δω το γηπεδο. Τι να λεμε, ειναι οφθαλμολουτρο το κοριτσι και wallpaper παρακαλώ παραπονιαρη! λίγος... ρε παίδες ο hugh ήταν κωπηλάτης, τι λέμε τώρα? τςςςςςς
geo70 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Olivia, μετα απο καυτη σκηνη με Cameron! ανηλικοι και chrisxxx να μην κανουν click παρακαλω!
Chrisxxx Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Ε, αυτο το εχω δει ... Μα καλα διακοπες δεν πηγε; Paparazzi δεν υπαρχουν; Τι γινεται γμτ; Εχουν καταρρευσει τα παντα;
geo70 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Ε, αυτο το εχω δει ... Μα καλα διακοπες δεν πηγε; Paparazzi δεν υπαρχουν; Τι γινεται γμτ; Εχουν καταρρευσει τα παντα; μα, γι' αυτο και ειπα να μην κανεις click! Paredwse: το νεο boyfriend της Olivia! - Αποκλειστικο
mindtrapper Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Ε, αυτο το εχω δει ... Μα καλα διακοπες δεν πηγε; Paparazzi δεν υπαρχουν; Τι γινεται γμτ; Εχουν καταρρευσει τα παντα; Δες το Alpha Dog. Υπάρχουν σε φιλμ αυτά που θες
Chrisxxx Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μην επιμενετε και το Alpha Dog ειδα και μια σειρα που πεφτει σε μια πισινα και μια σκηνη που φιλαει μια κοπελιτσα μεχρι και το Τuristas ειδα! Θελω φρεσκα πραγματα!!!
soturin Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Ε, αυτο το εχω δει ... Μα καλα διακοπες δεν πηγε; Paparazzi δεν υπαρχουν; Τι γινεται γμτ; Εχουν καταρρευσει τα παντα; σε τι κόσμο θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας νίκο τσιαμτσίκα?
red7genius Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Το καινουργιο επεισοδειο βγαινει την τριτη?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Τετάρτη ξημερώματα...
red7genius Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Τετάρτη ξημερώματα... Το μονο κακο ειναι οτι αργουν να βγουν οι ελληνικοι υποτιτλοι...ο θειος ειναι γρηγορος σε αυτα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 i speak england very bestest, i needed not subs
Chrisxxx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Σε ολες τις αλλες σειρες ναι, αλλα στο house my england does not are the bester. Δεν την παλευω με τις ωρολογιες, θελω υποτιτλους εστω και στα αγγλικα.
joannito Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 τελικα το house md ειναι καλο οσο ακουγεται η οχι? ειναι σαν το e.r. και το grey's anatomy η ειναι πολυ ιατρικο?
red7genius Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 i speak england very bestest, i needed not subs Σε ολες τις αλλες σειρες ναι, αλλα στο house my england does not are the bester. Δεν την παλευω με τις ωρολογιες, θελω υποτιτλους εστω και στα αγγλικα. O chrisxxx με καλυψε πληρως Εγω ομως επειδη ενιοτε οταν βλεπω την σειρα βαριεμαι υπερβολικα για να κατσω να μεταφρασω στο μυαλο μου τους αγγλικους υποτιτλους εχω και prof τρομαρα μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.