Προς το περιεχόμενο

House - Season 5

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 339
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
και εγω φοβάμαι για κοιλιά . 4 χρονια !!!!

Με Hugh Laurie συμπαραγωγο και μεγαλο budget, δεν συντρεχει λογος ανησυχιας... Κεφι να υπαρχει! ;)

Δημοσ.

Eγω ζω και αναπνεω για τη σκηνη που περιεγραψα λιγα ποστ πιο πανω :P Ανετα μπορω να κανω 4 χρονια υπομονη ;)

Παντως το house δεν προκειται να κανει κοιλια γιατι ειναι μια σειρα που βασιζεται στο χιουμορ και στις εξυπνες ατακες, στα συν του οτι εχει αυτοτελη επεισοδια και δεν ακολουθει καποια ιστορια... Οσο ο house βριζει τους λακεδες του :P και οσο υπαρχει η Καντυ, η 13 και η Καμερον η σειρα δεν προκειται να κανει κοιλια. Αν επαναφερουν και τα εξωτερικα ιατρεια...

• Super Moderators
Δημοσ.

πριν λίγο βγήκε στα internets η season premiere :-D

edit: κλασική αξία το 1ο episode...όχι κάτι το φανταστρουμφικό αλλά στο standard επίπεδο :-)

Δημοσ.

Στο Ηouse λογω δυσκολης ορολογιας αργουν αρκετα οι υποτιτλοι αν δεν αλλαξε κατι απο περσι αν βγουν αυριο να εισαι ευχαριστημενος. Εγω παντα στη συγκεκριμενη σειρα περιμενω τους αγγλικους υποτιτλους.

Δημοσ.
πριν λίγο βγήκε στα internets η season premiere :-D

edit: κλασική αξία το 1ο episode...όχι κάτι το φανταστρουμφικό αλλά στο standard επίπεδο :-)

Για πες! Καλο ε? Περιμενω τον θειο να το φερει και εχω αγωνια!:-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Για πες! Καλο ε? Περιμενω τον θειο να το φερει και εχω αγωνια!:-)

είπα στο standard (καλό) επίπεδο :-)

Erunildo δεν υπάρχει περίπτωση :P

Δημοσ.

Μα αφου του ειπε οτι δεν ειναι αλλο φιλοι :Ρ

Ουτε εγω το πιστευω,απλα εχουν (γενικα) οι σειρες το κακο συνήθειο να ξεκαθαριζουν τους χαρακτηρες απο τα πρωτα επεισοδια και λεω μηπως..

• Super Moderators
Δημοσ.

Μα αφου του ειπε οτι δεν ειναι αλλο φιλοι :Ρ

Ουτε εγω το πιστευω,απλα εχουν (γενικα) οι σειρες το κακο συνήθειο να ξεκαθαριζουν τους χαρακτηρες απο τα πρωτα επεισοδια και λεω μηπως..

σύμφωνα με τα spoilers στο blog του geo70 δεν υπάρχει λόγος "ανησυχίας" :P

Δημοσ.

σαν να μην πέρασε μια μέρα από το τελευταίο επεισόδιο

στο κλασσικό καλό επίπεδο το επεισόδιο, τίποτα υπερβολικά καλό, εξάλου season premiere είναι (ποτέ δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις από τέτοια επεισόδια)

δεν νομίζω ότι θα φύγει, το πολύ να λήψει μερικά επεισόδια

το ίδιο δεν έκαναν και με τους άλλους 3....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...