Chrisxxx Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Oοοουυυυυαααααααοοοουυυυυυ!!!! Σοβαααααρρρρραααα???? :lol:
Spyros E Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 και εγω φοβάμαι για κοιλιά . 4 χρονια !!!!
geo70 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 και εγω φοβάμαι για κοιλιά . 4 χρονια !!!! Με Hugh Laurie συμπαραγωγο και μεγαλο budget, δεν συντρεχει λογος ανησυχιας... Κεφι να υπαρχει!
red7genius Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Ζω και αναπνεω για την στιγμη που ο dr. House θα κουτουπωσει την dr Cuddy!!
Chrisxxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Eγω ζω και αναπνεω για τη σκηνη που περιεγραψα λιγα ποστ πιο πανω Ανετα μπορω να κανω 4 χρονια υπομονη Παντως το house δεν προκειται να κανει κοιλια γιατι ειναι μια σειρα που βασιζεται στο χιουμορ και στις εξυπνες ατακες, στα συν του οτι εχει αυτοτελη επεισοδια και δεν ακολουθει καποια ιστορια... Οσο ο house βριζει τους λακεδες του και οσο υπαρχει η Καντυ, η 13 και η Καμερον η σειρα δεν προκειται να κανει κοιλια. Αν επαναφερουν και τα εξωτερικα ιατρεια...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 πριν λίγο βγήκε στα internets η season premiere edit: κλασική αξία το 1ο episode...όχι κάτι το φανταστρουμφικό αλλά στο standard επίπεδο
Chrisxxx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Στο Ηouse λογω δυσκολης ορολογιας αργουν αρκετα οι υποτιτλοι αν δεν αλλαξε κατι απο περσι αν βγουν αυριο να εισαι ευχαριστημενος. Εγω παντα στη συγκεκριμενη σειρα περιμενω τους αγγλικους υποτιτλους.
red7genius Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 πριν λίγο βγήκε στα internets η season premiere edit: κλασική αξία το 1ο episode...όχι κάτι το φανταστρουμφικό αλλά στο standard επίπεδο Για πες! Καλο ε? Περιμενω τον θειο να το φερει και εχω αγωνια!
Erunildo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Αγγλικοι υποτιτλοι παντως βγηκαν.. http://www.opensubtitles.org/en/search/sublanguageid-eng/idmovie-3458 Ωραιο το επεισοδιο αλλα χανουμε τον Wilson;;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Για πες! Καλο ε? Περιμενω τον θειο να το φερει και εχω αγωνια! είπα στο standard (καλό) επίπεδο Erunildo δεν υπάρχει περίπτωση
Erunildo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μα αφου του ειπε οτι δεν ειναι αλλο φιλοι :Ρ Ουτε εγω το πιστευω,απλα εχουν (γενικα) οι σειρες το κακο συνήθειο να ξεκαθαριζουν τους χαρακτηρες απο τα πρωτα επεισοδια και λεω μηπως..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μα αφου του ειπε οτι δεν ειναι αλλο φιλοι :Ρ Ουτε εγω το πιστευω,απλα εχουν (γενικα) οι σειρες το κακο συνήθειο να ξεκαθαριζουν τους χαρακτηρες απο τα πρωτα επεισοδια και λεω μηπως.. σύμφωνα με τα spoilers στο blog του geo70 δεν υπάρχει λόγος "ανησυχίας"
firewalker Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Επιτέλους βγήκε! Τελείωναν και τα Vicodin...
Loser Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 σαν να μην πέρασε μια μέρα από το τελευταίο επεισόδιο στο κλασσικό καλό επίπεδο το επεισόδιο, τίποτα υπερβολικά καλό, εξάλου season premiere είναι (ποτέ δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις από τέτοια επεισόδια) δεν νομίζω ότι θα φύγει, το πολύ να λήψει μερικά επεισόδια το ίδιο δεν έκαναν και με τους άλλους 3....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.