Προς το περιεχόμενο

House - Season 5

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 339
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Screenshots απο το το trailer - promo του 24ου επισοδείου!

Ποια είναι αυτή η γυναίκα στην θερμική φωτογραφία?

20090508150216n.jpg

\

Ποιός πετάει τα χάπια vicodin? Φοράει βραχιολάκι αρα ειναι ασθενης...

(Παίρνουν οι ασθενεις vicodin?):confused:

20090508150236.jpg

Είδα ενα αλλο spoiler-video και δειχνει...

... τον House να ειναι στο κεντρικο χωλ του νοσοκομείου και να φωνάζει ''I' ve slept with Cuddy!'' :whistle: (Αρα λογικα δεν ηταν ολα στο μυαλο του House)

Επισης ο τιτλος του επισοδειου ειναι Both Sides Now Δηλαδη κατι σαν η Amber και ο House να ενωθουν για κατι, καποιο λογο....

• Super Moderators
Δημοσ.

μήπως να τα έβαζες και σε spoiler tag πριν αρχίσουν τα μπινελίκια? :o

Δημοσ.

Το κουτάκι μπορεί και να μην είναι vicodin.

Στην φωτογραφία μοιάζει με την Κάντυ-Κάντυ και...αν το φώναξε τότε μπορει να του λένε όλοι οτι αυτό που λέει δεν έγινε και απο απελπισία να το φωνάξει για να τον πιστέψουν

. Ελπίζω σε δυνατό season finale.

Δημοσ.

Δεν ξέρω πως σας φάνηκε, αλλα έμεινα τελείως speechless. Απλά απίστευτο επισόδειο...

"Here's my poo!!"

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρακαλώ ιδιαίτερη προσοχή στα spoilers για το χθεσινό/σημερινό 24ο επεισόδιο καθώς πρόκειται για το season finale της 5ης season.

Χρησιμοποιείστε τη λειτουργία

.

Ευχαριστώ. :-)

Δημοσ.

Πολύ καλό και παίρνει και ενδιαφέρουσα τροπή για τον επόμενο κύκλο....

Ο house σε ψυχιατρική κλινική omg:devil:

• Moderators
Δημοσ.
Δεν ξέρω πως σας φάνηκε, αλλα έμεινα τελείως speechless. Απλά απίστευτο επισόδειο...

Πολυ καλο..Οντως πολυ καλο!

Διαγνωσεις μεσα απτην ψυχιατρικη στο νεο κυκλο?

Δημοσ.

Διαγνωσεις μεσα απτην ψυχιατρικη στο νεο κυκλο?

Αν και θα ήταν ενδιαφέρον, ελπίζω πως όχι... Είναι λίγο (εως πολύ) far fetched.

Όσο και να θέλω να συνεχίσω να βλέπω house, για μένα θα ήταν το τέλειο τέλος της σειράς. Δεν ξέρω, έτσι πως τελείωσε το επισόδειο ήταν μαγεία απλά... :o

Δημοσ.

Όσο και να θέλω να συνεχίσω να βλέπω house, για μένα θα ήταν το τέλειο τέλος της σειράς. Δεν ξέρω, έτσι πως τελείωσε το επισόδειο ήταν μαγεία απλά... :o

Πράγματι θα ήταν άψογο τέλος. Όμως θα μου άφηνε και ένα κενό...

Επίσης, μήπως ο Χάουζ είναι κάπως γκαντέμης

Πρόβλημα με το πόδι, ο πατέρας του τον χτυπούσε, ο πατέρας του δεν ήταν πραγματικός πατέρας του, εξ' αιτίας του πεθαίνει η κοπέλα του φίλου του, σχιζοφρένεια, εθισμός στο viccodin

• Moderators
Δημοσ.

Ήταν καλό για season finale, αλλά όχι κάτι κορυφαίο imho.

Κάπως ήμαστε προετοιμασμένοι για την κατάληξη αυτή από τα προηγούμενα επεισόδια -παρά την προσπάθεια ένα επεισόδιο πριν το τέλος να μας αποπροσανατολήσουν-. Εδώ καλά καλά ήταν δύσκολο να πιστέψουμε τα όσα συνέβησαν σε χρόνο dt στο προτελευταίο επεισόδιο.

Το υπο-σενάριο με τον Chase και την Cameron και το σπέρμα του νεκρού συζύγου το βρήκα ανόητο -και κράτησε 2 επεισόδια! Και σε αυτό το πνεύμα, η τελευταία σκηνή δεν έπρεπε να σπάσει μεταξύ του γάμου και της εισαγωγής του House.

Η κεντρική ιατρική υπόθεση ήταν κάπως αστεία και άλλοτε παρατραβηγμένη τον περισσότερο καιρό, και τελικά λύθηκε σχεδόν στο background, "αυτόματα". Ο ρόλος της ήταν περισσότερο να κρατάει τον θεατή με το ερωτηματικό "φινάλε βλέπω τώρα ή ένα τυχαίο επεισόδιο; " μέχρι να τον χτυπήσει το Beautiful mind σκηνικό.

Η δευτερεουσα ιατρική υπόθεση με τον γεράκο (που τον θυμάμαι αυτόν τον ηθοποιό; ) είχε potential, αλλά μου έδωσε την εντύπωση ότι χαραμίστηκε. (Το περισσότερο διάστημα βέβαια εγώ θεωρούσα ότι ο γέρος είναι στο μυαλό του House). Σχεδόν δεν με ενόχλησε η τελική διάγνωση.

Μου άρεσε ωστόσο ο ρόλος του Vicodin στην όλη κορύφωση της σχιζοφρένειας του House, και ο Laurie γενικά ήταν πάνω από το συνηθισμένο άριστος στο ρόλο του. Η Cuddy πολύ καλή, επίσης. :-D

Το καλό που τους θέλω, να βρουν τρόπο να δουλέψουν τα νέα δεδομένα στη δομή της σειράς, και να μην τα αναιρέσουν στα 4-5 πρώτα επεισόδια.

Anyway. Στην περασμένη season μου άρεσε πολύ περισσότερο το finale.

• Super Moderators
Δημοσ.

Η δευτερεουσα ιατρική υπόθεση με τον γεράκο (που τον θυμάμαι αυτόν τον ηθοποιό; ) είχε potential, αλλά μου έδωσε την εντύπωση ότι χαραμίστηκε.

παίζει στο Ocean's 11,12,13 http://www.imdb.com/name/nm0005348/

• Super Moderators
Δημοσ.

H Cuddy εξαιρετική, συνεχίζω να την θεωρώ κορυφαία γυναίκα στη σειρά (κι όχι μόνο).

Το επεισόδιο... μέτριο μέχρι τα τελευταία λεπτά. Εν πολλοίς συμφωνώ με τον Praetorian και τα εντός του spoiler αναγραφόμενα.

Συμφωνώ όμως και με τον Kasrith, όσο κι αν λατρεύω τη σειρά (είναι από τις λίγες σειρές τις οποίες έχω σε original DVD), το τέλος θα ήταν εξαιρετικό για series finale, όχι μόνο για season finale.

Δημοσ.

Season 6: 2009–2010

House M.D. will enter its sixth season in September 2009. Hugh Laurie has been confirmed as reprising the role of the series' protagonist Dr. Gregory House

το είδα στο wikipedia

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...