Προς το περιεχόμενο

House - Season 5

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 339
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ναι όντως γιατί το κλείδωσες; Τουλάχιστον στειλε μας πρόσκληση.

η απαντηση ειναι πολυ απλη...

Δεν θα χρειαστει ομως προσκληση τελικα , δεν συντρεχει λογος ανησυχιας! ;)

Δημοσ.
geo συνεχισε και μην μασας!

το blog τα σπαει

house MD ftw

+1;)

ελπιζω να ερθει και καμια καλη γιατρος στο καινουργιο κυκλο ετσι να βλεπουμε και τιποτε παραπανω

έχει milf, σιγανοπαπαδιά και bisexual, τι αλλό θες αχόρταγε? νοσοκομείο είναι :P

Δημοσ.

έχει milf, σιγανοπαπαδιά και bisexual, τι αλλό θες αχόρταγε? νοσοκομείο είναι :P

βασικα περιμενουμε να δουμε τη "φτιαγμενη" Καμερον να ορμαει στο γραφειο της Καντυ και να αρχισουν τα δικα τους την ωρα που μπαινει στο γραφειο η 13 για να αρχισει ενα παραδοσιακο λεσβιακο τριο... Εχει κανεις αντιρρηση;

Δημοσ.
βασικα περιμενουμε να δουμε τη "φτιαγμενη" Καμερον να ορμαει στο γραφειο της Καντυ και να αρχισουν τα δικα τους την ωρα που μπαινει στο γραφειο η 13 για να αρχισει ενα παραδοσιακο λεσβιακο τριο... Εχει κανεις αντιρρηση;

εννοειται! οι σεναριογραφοι της βιομηχανιας πορνο! θα χασουν τη δουλεια τους μ' αυτα και μ' αυτα! :lol:

Δημοσ.
εννοειται! οι σεναριογραφοι της βιομηχανιας πορνο! θα χασουν τη δουλεια τους μ' αυτα και μ' αυτα! :lol:

Περιμενω να διαβασω στο blog σου σε ποιο επεισοδιο θα δουμε το τριο ;)

Δημοσ.

σοβαρα τωρα, τα επεισοδια ειχανε σταματησει στο star νομιζω εκει που αρχισε να φευγει η ομαδα του house, πρωτα ο foreman και ακολουθησαν και οι αλλοι,το προχωρισαν απο εκει;παιζει να λειπει κανεις στη νεα season;

Δημοσ.
Περιμενω να διαβασω στο blog σου σε ποιο επεισοδιο θα δουμε το τριο ;)

τοτε ειναι που θα κλεισει οριστικα και αμετακλητα! :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Λίγο offtopic αλλά θα κάνω την ερώτησή μου.

Η ξανθιά που παίζει στον 4ο κύκλο(στις αρχές του είμαι ακόμα δεν ξέρω αν έφυγε), η Άμπερ, η μισωμαχαιρώστρα σκύλα ντε, είναι αυτή που "έπαιζε" στο blair witch project(μελαχρινή τότε)???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...