Προς το περιεχόμενο

House - Season 5

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρουσα είδηση (δεν λέω ονόματα για να μην χρειάζεται spoilers!):

Ο ηθοποιός που έφυγε είχε δουλέψει στην εκστρατεία του Ομπάμα και ο Ομπάμα του ζήτησε να πάει στο Λευκό Οίκο και να γίνει σύνδεσμος με τις οργανώσεις βάσης. Επειδή λοιπόν του αρέσει η πολιτική, ο ηθοποιός παρατάει την ηθοποιία για κάποια χρόνια. Επειδή στις ΗΠΑ οι ηθοποιοί βγάζουν τρελά λεφτά, ενώ οι πολιτικοί συγκριτικά πενταροδεκάρες (απλό στέλεχος θα είναι, τίποτα σπουδαίο), είναι πολύ αξιοσημείωτο. Από μένα, μπράβο του!

• Απαντ. 339
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Πολύ ενδιαφέρουσα είδηση (δεν λέω ονόματα για να μην χρειάζεται spoilers!):

Ο ηθοποιός που έφυγε είχε δουλέψει στην εκστρατεία του Ομπάμα και ο Ομπάμα του ζήτησε να πάει στο Λευκό Οίκο και να γίνει σύνδεσμος με τις οργανώσεις βάσης. Επειδή λοιπόν του αρέσει η πολιτική, ο ηθοποιός παρατάει την ηθοποιία για κάποια χρόνια. Επειδή στις ΗΠΑ οι ηθοποιοί βγάζουν τρελά λεφτά, ενώ οι πολιτικοί συγκριτικά πενταροδεκάρες (απλό στέλεχος θα είναι, τίποτα σπουδαίο), είναι πολύ αξιοσημείωτο. Από μένα, μπράβο του!

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2658189&postcount=267

σε πρόλαβε ο Soturin από προχθές :o

Δημοσ.
να διαφωνήσω σε ένα σημείο με το φίλο geo

Στο τέλος του επεισοδίου από το θείο που το πήρα είχε μήνυμα της http://www.nami.org/ για γραμμή υποστήριξης αυτών των περιπτώσεων. Μάλλον για το λόγω ακριβώς ότι υπάρχουν πολλά φαινόμενα an heros θα διαλέξαν αυτό αντί ενός ατυχήματος πχ

ελπιζω μετα απο αυτο

Various countries have national journalism codes which range from one extreme of, "Suicide and attempted suicide should in general never be given any mention." (Norway) to a more moderate, "In cases of suicide, publishing or broadcasting information in an exaggerated way that goes beyond normal dimensions of reporting with the purpose of influencing readers or spectators should not occur. Photography, pictures, visual images or film depicting such cases should not be made public"[13] Many countries do not have national codes but do have in-house guidelines along similar lines. In the U.S. there are no industry wide standards and a survey of inhouse guides of 16 US daily newspapers showed that only three mentioned the word suicide and none gave guidelines about publishing the method of suicide. Craig Branson, online director of the American Society of Newspaper Editors (ASNE), has been quoted as saying, "Industry codes are very generic and totally voluntary. Most ethical decisions are left to individual editors at individual papers. The industry would fight any attempt to create more specific rules or standards, and editors would no doubt ignore them."[13]

αλλα και το συγκεκριμενο αρθρο συνολικα, να αναθεωρησεις τις αποψεις σου.

Οπως και να εχει το πραγμα, επειδη η παρατηρηση σου ειχε σαν συνεπεια υβριστικους χαρακτηρισμους για τις θεσεις μου στο blog απο το μελος Dreamcatcher στο παρον thread (χαρακτηρισμοι που διαγραφηκαν μετα απο δικη μου επισημανση απο τον αξιοτιμο κυριο HAL9000, o οποιος τουλαχιστον, αν και αργα, παραδεχτηκε την αμελεια του), και χωρις κανεις να λαβει θεση υπερ εμου (και παρα την επι διετια αδιακοπη ενημερωση των fans απο το ιστολογιο μου), πλεον η προσβαση στο blog μου θα γινεται μεσω προσκλησης. Και εννοειται οτι μετα το ανεπαρκες moderation η συμμετοχη μου στο συγκεκριμενο site και forum παυει να υφισταται.

Καλο Πασχα και καλη συνεχεια!

Δημοσ.

Λοιπόν...επισόδειο 21...δεν έλεγε πολλά όμως το τέλος ήταν απίστευτο....

Ίσως σχετίζεται και με το τέλος του επισοδείου 19 που τα βλέπει θολά. Πάντως κοκάλοσα όταν είδα την Amber.

Δημοσ.
Λοιπόν...επισόδειο 21...δεν έλεγε πολλά όμως το τέλος ήταν απίστευτο....

Ίσως σχετίζεται και με το τέλος του επισοδείου 19 που τα βλέπει θολά. Πάντως κοκάλοσα όταν είδα την Amber.

Πράγματι το επισόδειο (αν εξαιρέσεις τα εξωτερικά ιατρεία :-D) ήταν μέτριο.

Όμως το τέλος.. Wow

Δημοσ.

Το μάμησαν εντελώς.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:16 ----------

Geo70, δεν ξέρω τι έγινε. Ο παππούς μου όμως έλεγε το εξής:

"Όταν δεν μπορείς να χτυπήσεις τον γάιδαρο δεν χτυπάς το σαμάρι".

Δημοσ.
Το μάμησαν εντελώς.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:16 ----------

Geo70, δεν ξέρω τι έγινε. Ο παππούς μου όμως έλεγε το εξής:

"Όταν δεν μπορείς να χτυπήσεις τον γάιδαρο δεν χτυπάς το σαμάρι".

Στην συγκεκριμενη περιπτωση χτυπηθηκε και ο... γαιδαρος και το σαμαρι, ετσι ακριβως οπως επρεπε... Πιστεψε με, θα το συστηνε κι ο παππους ;)

Καλο Πασχα!

Δημοσ.
Στην συγκεκριμενη περιπτωση χτυπηθηκε και ο... γαιδαρος και το σαμαρι, ετσι ακριβως οπως επρεπε... Πιστεψε με, θα το συστηνε κι ο παππους ;)

Καλο Πασχα!

ok .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...