Προς το περιεχόμενο

House - Season 5

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
To Sitar ποια σεζόν δείχνει;Να ξέρω απο που να αρχίσω

Τελείωσε πριν λίγες ημέρες την 4η και ξεκίνησε πάλι από την αρχή...

• Απαντ. 339
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλό το 19. Απο τα καλύτερα αυτής της σεζόν. Μακάρι να φέρναν ξανα την ψυχολόγο απο την προηγούμενη σεζον αλλά δεν το βλέπω να το κάνουν...την θυμήθηκα γιατι αναφέραν οτί ο House επισκευτόταν ψυχολόγο...

Δημοσ.

Νομίζω πρώτη φορά βλέπουμε τον House τόσο down και η αλήθεια είναι οτί ήθελα να τον δω να εξιχνιαζει μια δολοφονία όπως ο Σερλοκ Χολμσ στον οποίο βασίζεται.

Μιλάω για το επισόδειο 20 της 5 σεζόν.

• Moderators
Δημοσ.

kurokokoro spoilers!Bαλε spoilers!

Αργησα αλλα το πηρα χαμπαρι πως ο ασθενης ηταν ο Meat Loaf aka Robert 'Bob' Paulson στο Fight Club

Mου αφησε ενα κενο το επεισοδιο..Θα χει συνεχεια?Γιατι να αυτοκτονησε?Βεβαια το επεισοδιο λεγεται a simple explaination που ισως να ειναι ενα tip

Δημοσ.

Μάλον θέλαν να μοιάζει όπως στην πραγματικότητα μιας αυτοκτονίας που έρχεται απο το πουθενά. Φαίνεται να επιρρεάζει τον Χάουζ και στο επόμενο επισόδειο σύμφωνα με το trailer τουλάχιστον.

Δημοσ.

Είναι simple explanation,

δείτε την τελευταία φωτογραφία που τον προβλημάτισε

...

Κατά τα άλλα, γέλασα πολύ όταν ρώτησαν τον

Meatloaf "would you do this for love"

A και

OMG, they killed Kutner! You bastards!

Δημοσ.

Το πλάνο με bro και bi που τρέχουν και προσπαθούν να σώσουν ήταν το άτιμο μεγάλο shock

ξέρω θύμα αλλά τί να γίνει :P

http://en.wikipedia.org/wiki/Kal_Penn#Politics

In early 2009, Penn was offered the position of Associate Director of the White House Office of Public Liaison in the Obama administration, which he accepted. This necessitated his character Lawrence Kutner being written out of the TV series House.

Δημοσ.

να διαφωνήσω σε ένα σημείο με το φίλο geo

Μου προκαλεσε δε δυσαρεστη εκπληξη το γεγονος ότι επελεγη αβασανιστα ο συγκεκριμενος βιαιος τροπος απωλειας του Kutner, παρα το γεγονος ότι το show απευθυνεται και σε ανηλικα ατομα- πολλω δε μαλλον οταν οι διαδικτυακες αυτοκτονιες αποτελουν τη νεα μαστιγα της εποχης μας. Γιατι, ας μην ξεχναμε, η αυτοκτονια δεν αποτελει λυση, αλλα ένα αδιεξοδο χωρις πισωγυρισμα…

Στο τέλος του επεισοδίου από το θείο που το πήρα είχε μήνυμα της http://www.nami.org/ για γραμμή υποστήριξης αυτών των περιπτώσεων. Μάλλον για το λόγω ακριβώς ότι υπάρχουν πολλά φαινόμενα an heros θα διαλέξαν αυτό αντί ενός ατυχήματος πχ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...