Προς το περιεχόμενο

House - Season 5

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 339
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Είδα λίγο από BlackAdder.Έχεις ένα δίκαιο-είναι πολύ χαρακτηριστικό το αγγλικό του στυλ.Αν και η αγγλική προφορά που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, είναι σε κάτι γυρίσματα από την ταινία Flight of the Phoenix στο youtube .Όπως και ναχει πάντως , δεν τοχα καταλάβει στη σειρά, ότι είναι Άγγλος..

Ετσι πηρε και το ρολο. Εντυπωσιασε τους συντελεστες το ποσο ευκολα αλλαζε την προφορα του χωρις (οσοι δεν τον ηξεραν) να καταλαβουν οτι ειναι βρετανος!

Τα ιατρικα περιστατικα δεν ειναι το δυνατο σημειο της σειρας.

Ειναι οι ατακες του, οι διαφωνιες του με τον Wilson μεσα απο τις οποιες βεβαια ο σεναριογραφος φερνει σε συγκρουση διαφορετικες στασεις ζωης, ειναι το ειρωνικο του στυλ το οποιο ειναι αρκετα..βρετανικο.

• Moderators
Δημοσ.

Παααρα πολυ θα ελεγα!

Και εχω λιωσει το κομματι στου τελους.

Steve winwood-Ι m not drowing

Δημοσ.

Μεχρι πριν 2-3 επεισοδια μου δινοταν η εντυπωση οτι θελουν να γυρισει πισω η Καμερον μαλλον στη θεση της 13. Τωρα δεν ξερω δεν παει πουθενα το μυαλο μου.

Δημοσ.

εγώ νομίζω πως ήθελε πολύ το Jesse Spencer να γυρήσει γιατί εκείνος τώρα τελευταία κάνει τις δύσκολες επεμβάσεις που του ζητάει ο House!

Δημοσ.

Όλα καλά μέχρις εδώ..έχω όμως μια γενικότερη απορία και δεν ξέρω αν κανείς έχει να μου προσφέρει μια απάντηση σε αυτή..

Για ποιό λόγο έγινε όλη αυτή η μεταφορά ρόλων..Εννοώ γιατί μέσα σ'ένα επεισόδιο έφυγαν και οι 3 (cameron,chase,forman) που ήταν ένα πολύ καλό κάστ, κατά τη γνώμη μου, και μου βγήκαν άξαφνου (σε καμιά 15αριά επεισόδια μάλλον) οι άλλοι που, για μένα πάντα, δεν κολλάνε εκεί μέσα τόσο όσο οι προηγούμενοι.Μην πω δε ότι η 13 είναι ίδια η Cameron (αν και προτιμώ την αρχική version)...

Βλέπω όμως ότι το αρχικό τρίο συνεχίζει να συμμετέχει στα επεισόδια, όχι ως πρωταγωνιστές αλλά σαν δευτερεύοντες χαρακτήρες (που εμένα μου μεταφράζεται ως υποστήριξη της σειράς-για να μην πέσει η τηλεθέαση ίσως από την απότομη αλλαγή)..

Δεν καταλαβαίνω τον λόγο...Έγινε για ανανέωση της σειράς,είχαν πέσει τα νούμερα, κουράσανε και έπρεπε να φύγουν?Και πάλι έτσι να ήτανε,δεν χρειαζότανε να φύγουν όλοι βρε παιδιά.ξερω γω..

..

Να σημειώσω ότι γενικά δεν είμαι αρνητική στην αλλαγή αλλά ώρες ώρες μου ξενίζει η όλη φάση..

Δημοσ.

δεν ειναι περιεργο, στερεψαν οι ιδεες με αυτους τους 3 φεραν νεο αιμα για να κινηθει η σειρα και το story. Αν ειχαν μεινει ολα ιδια θα εβλεπες τα ιδια και τα ιδια. Ετσι και οι παλιοι μειναν στη σειρα και νεο αιμα παιζει, αρα περισσοτερα περιθωρια για σεναριακους ελιγμους. Αν δεν ειχε γινει ετσι θα εγραφες ποσο αλλο θα τους φαμε στη μαπα τους ιδιους

Σου κανει η απαντηση?:P

Τωρα τα αποτελεσματα σε αλλους μπορει να αρεσουν σε αλλους οχι.

Αν δε γινοταν αυτο δε θα γυριζοντουσαν τα φοβερα επεισοδια με τις επιλογες των νεων και το κορυφαιο welcome to tribe council

Δημοσ.

Δεν είπα τόσο ότι δεν μου αρέσει,όσο ότι στην αρχή έγινε απότομα η αλλαγή.Γι' αυτό εξάλλου είπα ότι δεν είμαι αρνητική στις αλλαγές-απλά μου άρεσε το παλιό τρίο..

Πάντως, έχεις δίκιο σε αυτά που λες.Δίνει πολλά περιθώρια αυτή η αλλαγή για να εφαρμοστούν πολλές νέες ιδέες..

By the way..παλιές δόξες του House..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...