nickarmy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 συμφωνω(απτους καλύτερους ηθοποιούς) μηπος ξερετε τωρα τι ώρα το παιεοι το σταρ γιατι το άλλαξε επίσης μπορητε να μου πήτε το τραγούδι στην αρχή που ακούγετε
Moderators Gi0 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 συμφωνω(απτους καλύτερους ηθοποιούς) μηπος ξερετε τωρα τι ώρα το παιεοι το σταρ γιατι το άλλαξε επίσης μπορητε να μου πήτε τοτραγούδι στην αρχή που ακούγετε Teardrop απο Μassive Attack. Ιδεα δεν εχω για το star,αλλα αν εχεις internet γιατι να μην την κατεβασεις?
Iron_man21 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μόλις είδα το 15ο επεισόδιο και τώρα κατευάζω το 16......Απλά ΘΕΟΣ!!!!! ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** είδα και το 16ο.Απιστευτος.
ANHLIKOS Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δεν το εχουν παρατραβηξει λιγο? Σε καθε επεισοδιο ξερουμε τι παιζει... Δεν ειναι λυκος, δεν ειναι αυτοανοσο, ειναι κατι που θα το βρει στο τελευταιο 5λεπτο παρακολουθωντας δυο τζιτζικια να χαμουρευονται! Ο ηθοποιος που υποδυεται τον Χαουζ ειναι τρομερος σε αυτον τον ρολο. Πιστευω πως μονον αυτος κραταει την σειρα.
Rachael Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 O House είναι απίστευτος..Φανταστείτε ότι εμένα μου ήταν αδιάφορη η σειρά παλιά , αλλά έχω 1,5 χρόνο που το παρακολουθώ στενά.. Πρόσφατα έμαθα δε ότι ο τύπος είναι Άγγλος.Μόλις τον άκουσα να μιλάει με τη κλασική αγγλική προφορά, τρελάθηκα!Του πάει πολύ ..!!Είναι γαμάτος..
ppetr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 O House είναι απίστευτος..Φανταστείτε ότι εμένα μου ήταν αδιάφορη η σειρά παλιά , αλλά έχω 1,5 χρόνο που το παρακολουθώ στενά..Πρόσφατα έμαθα δε ότι ο τύπος είναι Άγγλος.Μόλις τον άκουσα να μιλάει με τη κλασική αγγλική προφορά, τρελάθηκα!Του πάει πολύ ..!!Είναι γαμάτος.. Έπρεπε να τον έβλεπες σε ένα επεισόδιο στο BlackAdder
Chrisxxx Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δεν το εχουν παρατραβηξει λιγο? Σε καθε επεισοδιο ξερουμε τι παιζει... Δεν ειναι λυκος, δεν ειναι αυτοανοσο, ειναι κατι που θα το βρει στο τελευταιο 5λεπτο παρακολουθωντας δυο τζιτζικια να χαμουρευονται! Ο ηθοποιος που υποδυεται τον Χαουζ ειναι τρομερος σε αυτον τον ρολο. Πιστευω πως μονον αυτος κραταει την σειρα. Εγω τουλαχιστον ποτε δεν ενδιαφερθηκα για τα ιατρικα περιστατικα αλλά για ολα τα αλλα. Για το Θεο βαλτε εξωτερικα ιατρεια!!!
ANHLIKOS Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Εγω τουλαχιστον ποτε δεν ενδιαφερθηκα για τα ιατρικα περιστατικα αλλά για ολα τα αλλα. Για το Θεο βαλτε εξωτερικα ιατρεια!!! Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο! Αν και στην αρχη ειχαν μεγαλο ενδιαφερον και οι ιατρικες υποθεσεις.
Rachael Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Έπρεπε να τον έβλεπες σε ένα επεισόδιο στο BlackAdder Είδα λίγο από BlackAdder.Έχεις ένα δίκαιο-είναι πολύ χαρακτηριστικό το αγγλικό του στυλ.Αν και η αγγλική προφορά που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, είναι σε κάτι γυρίσματα από την ταινία Flight of the Phoenix στο youtube .Όπως και ναχει πάντως , δεν τοχα καταλάβει στη σειρά, ότι είναι Άγγλος..
andreapaog328 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 τρελή η σκηνή με το πιρούνι στο τελευταίο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.