Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 woot, τώρα πρόσεξα ότι βγήκε new episode σήμερα...
ANHLIKOS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 woot, τώρα πρόσεξα ότι βγήκε new episode σήμερα... Σα να χανεις την φορμα σου ThReSh... Για πρόσεξέ το αυτο, μην σου γίνει κακή συνήθεια!
Chrisxxx Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2009 Ναι μετα πρεπει να κυκλοφορεις με τζιν ή κοστουμι χμμμ, αυτοι που ψηφισαν τη σειρα σαν Favorite TV Drama εχουν δει κάποιο επεισόδιο;
Kasrith Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2009 Hahahaha μόλις είδα το 11... Return of εξωτερικά ιατρεία... Θεός απλά!
ANHLIKOS Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2009 Hahahaha μόλις είδα το 11... Return of εξωτερικά ιατρεία... Θεός απλά! Οντως κορυφη:lol:
frenzy Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Κουιζ: Τι κοινό έχει το House με το Heroes και το Desperate Housewives?
disqualified Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 μου φαινεται εχει γινει αρκετα σαπουνοπεροειδες ή ειναι ιδεα μου λογω 5ου κυκλου?
soturin Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 wow! greg grunberg rocks! εμένα πάντως μ' αρέσει η σειρά κι έτσι όπως πάει. Στο τελευταίο, μου άφησε θετική εντύπωση η ερμηνεία του Epps (foreman), έδινε τη σωστή αίσθηση του "τα χω γαμήσει ο μαλάκας"
firewalker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 έδινε τη σωστή αίσθηση του "τα χω γαμήσει ο μαλάκας" Ε, πως να μην έχει σωστή αίσθηση του "τα έχω μαμήσει όλα"... βοηθά και η 13 σε αυτό!!!
frenzy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Βασικά έδινε πιο πολύ την αίσθηση "τι ήθελα και γάμησα" αλλά ναι. Όσον αφορά το "The ΤV Band" που λίνκαρα πιο πάνω το έχει αρχίσει ο Πάρκερ του Heroes (πως τον είπαμε?) και έχουν μαζέψει κανα δυο εκατομμύρια$ για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Γούσταρα πολύ εκεί που το έχασε στον αυτοσχεδιασμό από τρακ ο Laurie. Αα στην ίδια εκπομπή του Leno έλεγε ο Laurie πως αρρώστησε ένας από τους συμπρωταγωνιστές του (αρσενικός). Ξέρει κανείς ποιός ήταν?
Tempelaros Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Το μεθεπόμενο επεισόδιο (16ο) αναμένεται πολύ δυνατό αν κρίνω από την περίληψη που διάβασα. Άντε να δούμε γιατί η σειρά είχε πέσει σε κάποια επεισόδια με ντεφορμέ House. Ευτυχώς στα 3-4 τελευταία επεισόδια ανέκαμψε
ilias_t Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Πςςςς... House... Τι να πει κανείς για αυτή τη σειρά... απλά κορυφαία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.