Προς το περιεχόμενο

αγορα λαπτοπ απο αγκελια

Mr V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας σκεφτομαι να αγορασω ενα λαπτοπ που εχω δει σε μια αγκελια.το λαπτοπ ειναι λιγες μερες ανοιχτο και ειναι σαν του κουτιου και στην αρχη παραξενευτηκα πολυ γιατι το πουλαει...και μου μπηκε η ιδεα μηπως ειναι κλεμμενο και θελει να το ξεφορτωθει....

αν ειναι οντως κλεμμενο θα εχω εγω κανενα προβλημα δηλαδη μπορει να ερθει καμια αστυνομια σπιτι μου κτλπ....

Δημοσ.

Αποδειξη=εγγυηση

Οποτε ρωτα αν την εχει γιατι δεν ειναι θεμα μονο κλεμενου,

περα απο κλεμενα(αριστοτελους θεσσαλονικης το καναμε??) μπορει να το εχει παρει με σημαντικη εκπτωση και να το δινει τοσο(εχω δει και 40% στην αρχικη τιμη)

Δημοσ.

Μπορείς να ελέγξεις από το serial number του αν έχει δηλωθεί ως κλεμμένο και να επικοινωνήσεις και με την αντιπροσωπεία + οπωσδήποτε την απόδειξη που είναι κι η εγγύηση για την περίπτωση βλάβης...

Δημοσ.

και μετα θα το παει πισω ???

Ελα ρε παιδια οτι και αν ειναι θελει προσοχη, οι απατεωνες πολλοι αλλα μην γινομαστε και μεις καχυποπτοι

Δημοσ.

μου εχει πει οτι δεν εχει αποδειξη για εγγυηση επειδη ο πατερας του εχει μια επιχειριση και οταν το πηρε το αγορασε με τιμολογιο το οποιο λεει οτι δεν το εχει τωρα....

παιδια τι λετε να προχωρισω και να κανονισω συναντηση????ή παιζει να το αγορασω και οτταν μπω internet να με πανε βολτα στο τμημα????υπαρχει τετοια περπτωση???

το λαπτοπ να ξερετε ειναι sonyvaio me blue ray writer με την 16.1 που εχει βγει 2 3 βδομαδες και μ το πουλαει σχεδον καινουριο -400

Δημοσ.

Αν το έχεις δει και δουλευει κανονικα αγόρασε το.

Έγω το μονο που θα φοβόμουν θα ήταν να μην είχε κανενα πρόβλημα.

Αν όντος ηταν κλεμένο θα το εβγαζε σε αγκελια...δεν θα το πουλούσε καπου αλλου παράνομα (αριστοτελους θεσσαλονικης :) ) ?? Δεν ξέρω κιολας μην σε παρω στο λαιμο μου...

Δημοσ.

το εχω δει γιατι μενουμε και οι 2 αττικη και συναντηθηκαμε πριν 5 μερες αλλα το προβλημα ειναι να ξερω αν μπορει να παθω εγω κατι αν σκασω τα 1000 ευρω και μετα ερθει η αστυνομια και με πανε και μεσα παιζει κατι τετοιο αν ειναι κλεμμενο ή δεν σε βρισκουν?

Δημοσ.
το εχω δει γιατι μενουμε και οι 2 αττικη και συναντηθηκαμε πριν 5 μερες αλλα το προβλημα ειναι να ξερω αν μπορει να παθω εγω κατι αν σκασω τα 1000 ευρω και μετα ερθει η αστυνομια και με πανε και μεσα παιζει κατι τετοιο αν ειναι κλεμμενο ή δεν σε βρισκουν?

Πολύ Prison break βλέπεις :P

Δεν μπορούν να σε εντοπίσουν αν είνια κλεμμένο... (Μόνο με τρελό σενάριο που ΔΕΝ γίνεται, μπορουν να σε εντοπίσουν)

Εγλω πάντως θα το έλενχα αν ειναι λειτουργικό και θα το έπερνα με τα χίλια..Μετα ια το πουλούσα 300 εθρώ πιο πάνω :P

Δημοσ.

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ έλεγχος του Serial Number του laptop με την αντιπροσωπεία ΠΡΙΝ το αγοράσεις. Έτσι θα ελέξεις αν είναι όντως νόμιμα αγορασμένο, και αν είναι εντός εγγύησης, ασχετως αν υπάρχει ή όχι το παραστατικό.

Στα κλεμένα notebooks καταγράφονται (και γίνοντια blacklisted) όλα τα serial numbers και όλα τα Mac Addresses των καρτών δικτύων τους, έτσι ώστε όταν βγούν στο Internet αυτα, να γίνεται γνωστό στις εταιρίες ποίος, τί και πού, γι'αυτό λοιπόν προσοχή...

Κοινώς τσέκαρέ το, πρωτού το πάρεις.

Δημοσ.

Εγω αγορασα το εν λογω φορητο πριν λιγες μερες με 1170e απο multirama (ριξε 1 ματια στο skroutz μπορει να το βρεις και πιο φθηνα τωρα http://www.skroutz.gr/c/25/laptop.html?keyphrase=vaio+fw ).Κατα την γνωμη μου δεν αξιζει να δωσεις 1000e και να μην εχεις εγγυηση που ειναι και 2ετης για το συγκεκριμενο! Κατα τα αλλα ειναι εκπληκτικο μηχανημα.

Δημοσ.

Αν καταλαβα καλα στο πουλαει 1000 ενω στην αγορα παιζει 1200 περιπου.

Φιλε μου αυτα που σου λεει δεν ακουγονται σωστα.Ειναι δυνατον να μην εχει το τιμολογιο? και αν δεν το εχει ανετα μπορει να παει και να ζητησει καποιο αντογραφο απο εκει που το αγορασε.

Δε λεω οτι το εχει κλεμενο ή κατι μυστηριο αλλα σιγουρα η ελλειψη αποδειξης-τιμολογιου σε θετει εκτος εγγυησης κατι πολυ σημαντικο.

Στη θεση σου θα του ελεγα θελω αντιγραφο του τιμολογιου(που προσωπικα πιστευω δεν παιζει να εχει χαθει) ή κοψε μου 150 ευρω ακομα.

Παρε και τη sony ενα τηλεφωνακι και ρωτα για επεκταση εγγυησης και οτι εχασες την αποδειξη.

Τωρα ολα τα σεναρια για να σε πιασουν μαλλον δεν παιζουν, τωρα αντε και ειναι κλεμενο(που μαλλον δεν ειναι, μπορει να το πηρε απο κανα ebay) θα πρεπει να το εχει δηλωσει ο αλλος(δεν ξερω κανεναν να το κανει) και να πας εσυ για service και να σε πιασουν αμα τσεκαρουν....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...