Προς το περιεχόμενο

Χρειάζομαι απόδειξη πλαισίου για Seagate HDD 120GB

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά πως την πάτησα έτσι,πριν μια εβδομάδα πέταξα κάποια πράγματα και αποδείξεις,νόμιζα ότι ο συγκεκριμμένος δίσκος είχε εγγύηση 3 χρόνια και τελικά μαθαίνω πως έχει 5.Τώρα πάει η απόδειξη.Μήπως έχει κανείς σας απόδειξη πλαισίου για Seagate HDD 120GB το μοντέλο είναι ST3120026A

Δημοσ.

Εγώ έχω να ρωτήσω πως περιμένει κάποιος να έχει την απόδειξη μετά από 3 χρόνια.θεωρητικά μιλώντας , με το serial του προιόντος θα μπορούσαν να δουν αν το είχαν στο μαγαζί τους και πότε το πούλησαν.Στην τελική στην εταιρεία όπου κατασκευάστηκε θα το ξέρουν σίγουρα.Δεν γνωρίζω σε βάθος , έχω διαβάσει όμως πως βρήκαν έναν που είχε φτιάξει ένα ιο που σου έβγαζε μήνυμα στο Word και βλέποντας το serial,πού και πότε πουλήθηκε και σε ποιον μάλιστα τον έπιασαν.

Δημοσ.

To δίσκο τον έχω σε external case και μόλις τον ανοίγω κάνει σαν να γρατζουνάει κάπως ένα χρ χρ και ανοιγοκλείνει.Τον ακούω να παίρνει στροφές να γκαζώνει και να σταματάει και πάλι από την αρχή.Κάποιες φορές με αφήνει να δω τα αρχεία του.

Στο site της seagate μου τον δείχνει εντός εγγύησης μέχρι το τέλος του 2009,μπορώ να τον στείλω τουρκία με δικά μου έξοδα αποστολής και να μου τον αντικαταστήσουν,δεν θέλω να ασχοληθώ όμως με ΕΛΤΑ αποστολές και τις λοιπές διαδικασίες,δυστυχώς ήταν απόδειξη λιανικής και δεν είχα δώσει όνομα και δεν μπορούν να με βρουν στο πλαίσιο λένε.Κάποιος θα έχει μια απόδειξη δεν μπορεί...

Δημοσ.

Εγω θα πω το αλλο, σιγα τα λεφτα που κοστιζει πλεον ενας 120gb, πετα τον και παρε καποιον πιο μεγαλο, ουτε τα εξοδα να τον στειλεις δεν αξιζει

Δημοσ.

γιατι δε προσπαθεις να κανεις ενα check disk μπας και φτιαξει. αφου λες οτι καποιες φορες σε αφηνει να δεις τα αρχεια σου

Δημοσ.

Τα συμπτώματα που αναφέρεις, μάλλον για πρόβλημα του case μας δείχνουν ότι πρόκειται,παρά για τον ίδιο το σκληρό.

Αντιμετώπιση:

Αλλαγή case ή σύνδεση του δίσκου στη motherboard.

Δοσολογία:

Μία φορά και παρακολούθηση για 3 συνεχή 24ωρα.

Αντεδείξεις:

Καμία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...