klainmaingr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μετα απο ένα μαραθώνιο καυγά που είχα με ένα φίλο μου.. Είπα να ζητήσω τα φώτα κάποιων που ίσως ο νιώθουν λίγο παραπάνω... Οι πλακέτες των ηλεκτρονικών... Οξειδώνονται; Simple as that... Links για το άν ισχύει αυτό.. φωτογραφίες video ή οτιδήποτε, είναι κάτι παραπάνω απο ευπρόσδεκτα. Θα ήθελα να δημιουργηθεί μια εις βάθος ανάλυση μιας και οτιδήποτε παραπάνω ίσως κάνει τον άνιωθο φίλο μου, να νιώσει... Δεν σας λέω τι πιστεύω και τί όχι.. απλα περιμένω ευχαρίστως τις απαντήσεις όποιου έχει την όρεξη να ασχοληθεί... Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας : )
firewalker Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Αν δεν είναι καλά βαμμένες με βερνίκι οξειδώνονται. Αν λειτουργούν σε συνθήκες με υψηλή υγρασία πάλι οξειδώνονται.
klainmaingr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 thnx Εγώ επέμενα με την gpu tου 360 αλλα επιμένει οτι είναι chip και έχει διαφορετική διεργασία και επειδή δεν είμαι ο πλέον σχετικός δεν επέμενα παραπάνω.. και τώρα ψάχνω ακούμπημα.. Πιθανότατα βέβαια να παπαρολογεί ώσ συνήθως.. αλλα θέλω να είμαι καλυμένος..
alexzzz Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Ω ΡΕ !!! Pontos λέει εκεί!!! Τεμών τα παιδία!!!
klainmaingr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 xAXaxAXaxAXaxAXaxA Δεν την παλεύεις
De@th L0rd Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Αν δεν είναι καλά βαμμένες με βερνίκι οξειδώνονται. Αν λειτουργούν σε συνθήκες με υψηλή υγρασία πάλι οξειδώνονται. Ότι είπε ο φίλος πιο απλά δεν γίνεται.Είτε είναι χαλκός,είτε κασσίτερος οξειδώνεται.Τα μόνο κυκλώματα που είναι "ανοξείδωτα" μέχρι ένα σημείο είναι κυκλώματα χρυσού τα οποία δεν χρησιμοποιούνται σε καθημερινές εφαρμογές.
klainmaingr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Ουφ... Μου φεύγει ένα βάρος σιγά σιγά ;p
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.