Προς το περιεχόμενο

κινητο με πολυ δυνατα ηχεια

Mr V

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω το Ν95 8GB και έχει πολυ δυνατα ηχεία και μαλιστα στερεοφωνικά! Θα σε συμβουλευα να μην δωσεις τα 750 ευρω για το Ν96 καθοτι εχει 2 συν αλλα και δυο τεραστια πλην σε σχεση με το Ν95 8GB. Ναι μεν είναι πιο ντιζαινατο και εχει μνημη 16GB αλλα η μπαταρία του ειναι αρκετα κατώτερη και επίσης και η κάμερα νομιζω στη λήψη βιντεο είναι κατατι κατώτερη!

Δημοσ.

Έτσι για την ιστορία να πω ότι το κινητό με τον δυνατότερο (και ποιοτικότερο) στερεοφωνικό ήχο είναι το Nokia 6290! Βαριέμαι να το τεκμηριώσω αλλά αν το έχει κάποια φίλη σας, μια δοκιμή θα σας πείσει...

Δημοσ.

Έτυχε μέσα σε γραφείο να χτυπήσει N95, και αν ήξερα λίγο καλύτερα τον κάτοχο,θα του είχα ρίξει πολύ βρίσιμο.

Και βέβαια μπορεί να κάνει ηχορύπανση με κινητό.Αν βάζεις Γονίδη και Χ'γιάννη...

Δημοσ.

Όχι καμία σχέση, το 6290 σκοτώνει! Είναι το πιο δυνατό έτσι απλά, έχω αλλάξει πολλά κινητά αλλά το 6290 σε ψαρώνει με τα ηχεία του. Και είναι και πολύ γρήγορο! Αν μπορεί να ζήσεις χωρίς wifi (εγώ για αυτό το έδωσα) παρ' το και θα καταλάβεις...

Δημοσ.

και γιατι ρε μαν δεν παιρνεις τα ηχεια απο την sony ericson υα οποια τροφοδοτουντε και απο το κινητο νομιζω 20 η 30 ευρω κανει απο οτι νομιζω και ειναι και μικρα χορανε στην τσεπι σου

Δημοσ.
λοιπον οποιοs θελει κινητο με πολυ δυνατα ηχεια ,περνει κινεζικο και συγκεκριμενα το cect p168c το οποιο εχει 6 ηχεια,πολυ δυνατα και το οποιο εχω και εγω.

Το sub λείπει για να γίνει 6.1... μα είναι πράγματα αυτά ρε παιδιά.. 6 ηχεία..lol

Με το Ν95-3 εγώ είμαι πολύ ικανοποιημένος..

Δημοσ.

δεν υπαρχει τιποτα πιο κιτς απο το να περπατανε μια παρεα 2-10 πιτσιρικαδες και να εχουν τη νεα επιτυχια της βανδη και του θηριου στη διαπασων , να μη μιλανε καθολου και να ριχνουν βλεματα δεξια-αριστερα μπας και εκαναν εντυπωση..οπως οι τυπαδες με τα σουπερ ντουπερ ηχοσυστηματα στο αμαξι που βαζουν μελα η γονιδη ανοιχτα παραθυρα το χειμωνα (ναι και ομως το ειδα και αυτο) το χερι απ'εξω γιατι ειμαστε βαριοι και ασηκωτοι κοκ.αν θες ποιοτικη μουσικη ΔΥΝΑΤΗ απο ακουστικα ανεπιφυλακτα παρε apple ipod το κλασσικο κιολας αν παρεις ετοιμασου να θες καινουρια αυτια :lol: μιλαμε για φοβερο ,καθαρο και δυνατο ηχο..και εγω ειχα τη μουρλα να βαζω τσαλικη,βανδη κλπ στο κινητο να χτυπαει και τερμα κιολας αλλα μου περασε..τωρα εχω ενα 1650 νοκια που ναι μεν εχει φοβερη μπαταρια αλλα η δονηση του ειναι ολα τα λεφτα..το εχεις στο παντελονι και νομιζεις οτι παθαινεις επιληψια :lol: και ενα 300αρι εδωσα για αιποντ και τελειωσα..συνολο 360 ευρω..ειχα το Ν73 τελευταιο σμαρτ κινητο αλλα ηταν πιο καθυστερημενο απο μεγκα ντραιβ..γιατι?διοτι οταν εχεις μια πλατφορμα συμπιαν και για να βαλεις ενα προγραμμα η πρεπει να σκασεις μινιμουμ 15 ευρω η για να βρεις freeware να πας στη σελιδα της συμπιαν να κανεις εγγραφη με μειλ που να μην ειναι γιαχου η χοτμειλ , να το κανεις sign και μεχρι να τελειωσεις σου εχει φυγει το μερακι..σαν ακουστικα για μπ3 ηταν απογοητευτικα σιγανο για να ακους τραγουδια αν εχεις τα οριτζιναλ ακουστικα.στο τελος εσπασε το τζοιστικ και το αφησα στη μανα μου να το χρησιμοποιει..εκει τελειωσε η σαχλαμαρα των κινητων με 10 μεγκαπιξελ καμερα,120 φλοκια το δευτερολεπτο,6.1 της λουκιας κλπ...οταν εχεις ενα κινητο οπως το Ν95 και θες καθε μερα φορτιση και ας χρησιμοποιεις μονο για κλησεις και μικρα μυνηματα ε να το χ**ω τοτε! ειχα ενα φεγγαρι τετοιο τηλ και μου εσπαγε τα νευρα..το πρωι το εβγαζα απο την πριζα το βραδι με κλειστο κινητο γυρναγα..στο τελος πηρα το i-siktir και επενδυσα 700 ευρω σε κινητο+μπ3 πλειερ και ψηφιακη...θα μου πειτε οτι τη καμερα τη θελετε..γιατι την θελετε?? για να φωτογραφιζετε καμια γκομενα που σκυβει :P η να απαθανατισετε τις ιδιωτικες σας στιγμες στο κρεβατι :X η για να βγαλετε φωτο καποιο αξιοθεατο? εαν εχεις βγει για αξιοθεατα παιρνεις ψηφιακη...πως ειμαι τοσο σιγουρος? δειτε το 90 τοις εκατο των βιντεο και φωτο στο youtube , greektube κοκ.

Δημοσ.

οταν λες ipod τι εννοεις???to i phone 3 g??εχει δυνατα ηχεια αυτο γιατι εγω ηξερα οτι μονο με ακουστικα εχει καλο ηχο....

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...