Mr V Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 οπως λεει και ο τιτλος ψαχνω ενα κινητο το οποιο να εχει πολυ δυνατα ηχεια.... εχω δει απο φιλους οτι τα νοκια και τα sony ericsson εχουν τα πιο δυνατα...ειμαι αναμεσα σε αυατ τα 2:nokia n95 8gb http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978004&product=1026976 kai w890i http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&category=69978004&product=1077007 αξιζουν ποιο προτεινετε απο τα 2?πειτε μου την γνωμη σας και για αλλα κινητα με δυνατα ηχεια...
G_Zisis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Κατ' αρχήν πες πόσα λεφτά μπορείς να δώσεις και για τι χρήση το θες το κινητό. Δηστυχώς για το Sony Ericsson να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω πολλά πράγματα.Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι δεν έχω διαβάσει ποτέ για δυνατά ηχεία στα Sony Ericsson.Αν όμως σκεφτείς ότι είναι walkman,μπορεί να έχουν δώσει βάση στην ένταση των ηχείων. Τώρα για το Nokia N95 8GB που σε ενδιαφέρει,έχω να σου πω ότι αυτό το κινητό δεν φημίζεται για τα ηχεία του. Δεν θέλω να πω ότι δεν έχει δυνατά ηχεία,αντιθέτως πρέπει να έχει αρκετά δυνατά.Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν ψάχνεις ένα κινητό μόνο με δυνατά ηχεία και τίποτα άλλο πιο "ψαγμένο" δεν χρειάζεται να πας στο N95.Αυτό το κινητό έχει πολύ περισσότερες λειτουργίες (5 mgpxl κάμερα,30 fps,GPS,Wi-Fi κτλ) που θα τις πληρώσεις τζάμπα αν δεν τις χρησιμοποιήσεις.Αν είναι πας και για κάτι πιο φθηνό,στο N78 που και αυτό έχω διαβάσει ότι έχει δυνατά ηχεία.
Typhoon Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 ΟΚ πιθανός χαζή ερώτηση, αλλά γιατί έχει τόση σημασία η ένταση και η ποιότητα του ήχο στο ηχείο του κινητού?
Mr V Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 δεν με πολυ ενδιαφερει παιδια το κοστος(μεχρι 600 ευρω)γιατι οποιο και να παρω θα το παρω με συνδεση στο cosmote 600 του πατερα μου οποτε θα πεσει αρκετα.... το n95 με προσελκυσε λογω του συνολου του αλλα ειναι πολυ χοντρο.. θελω κατι κανονικο σε μεγεθος με καλο δυνατο μπασατο ηχειο.... οσο γιατι χριεαζεται δυνατο ηχειο το κινητο ειναι ευνοητο οπου και αν εισαι παραλια,βολτεσ κτλπ ακοθσ μοθσικη με την παρεα....
mihalakis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 μην περιμένεις και πολλά πράγματα από ένα κινητό κυρίως σε θέματα μπασου. Πιστεύω ωστόσο οτι θα σε καλύψει περισσότερο το Ν95 8γβ, ή το απλό ακόμα Ν95, το Ν82 γιατί αυτά σε αντίθεση με τα περισσότερα κινητά, αυτά έχουν 2 ηχεία πάνω τους για να παράγουν στερεοφωνικό ήχο.
G_Zisis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Άμα διαθέτεις τα λεφτά πας στο N95 8GB.Μην το σκεφτείς καν!Έχει τόσες πολλές δυνατότητες που θα σε "μαγέψει". Αν έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα με το μέγεθος μπορείς να πας όπως σου ξαναείπα στο N78 ή και στο N82 αν ενδιαφέρεσαι και για καλές φωτογραφίες,που είναι αρκετά πιο μικρά και λεπτά.
xolloth Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 λοιπον οποιοs θελει κινητο με πολυ δυνατα ηχεια ,περνει κινεζικο και συγκεκριμενα το cect p168c το οποιο εχει 6 ηχεια,πολυ δυνατα και το οποιο εχω και εγω. επειδη εχω και γω τρελλα με την ενταση του ηχου και επειδη εχουν περασει απο την κατοχη μου ολα τα μουσικα κινητα ειτε νοκια ειτε ερικσον,μονο στα κιναζικα θα βρειs αυτο που θελειs. υπαρχει και με 8 ηχεια ενα αλλο κινεζικο το οποιο μπορειs να βρειs στο mylot.gr. μην ψαχνειs στιs γνωστεs μαρκεs να βρειs κινητο με πολυ δυνατα ηχεια,γιατι δεν υπαρχει απο οτι ξερω. η τιμη του cect p168c ειναι 147 ευρω και ειναι κλωνοs του iphone.
giorgio_g Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Για δες εδώ: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=22&product=1141031
Mr V Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 ok κατεληξα στο ν95 ή λεω να περιμενω κανα μηνα ακομα για το ν96 μου φενεται λιγοτερο χοντροκομμενο αν και θα ειναι ψιλοακριβο... http://www.nokia.com.gr/A4915011
G_Zisis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Μόλις βγει το N96 εδώ στην Ελλάδα παίζει να κάνει πάνω από 700 ευρώ.Αν διαθέτεις τα λεφτα ok,αλλιώς πάρε τώρα το N95.
GReddyRx7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Το Ν73ΜΕ? Νομίζω έχει καλύτερο ήχο από το N95 και σε πολύ καλύτερη τιμή!
G_Zisis Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Εγώ έχω το N73 Music Edition και δεν μπορώ να πω ότι έχει από τα πιο δυνατά ηχεία.Άσε που είναι κινητό 2+ χρονών,άρα τα κινητά σήμερα εκτός από πιο δυνατό ήχο θα έχουν και πιο ποιοτικό. Αφού διαθέτει τα λεφτά όπως είπε δεν βρίσκω λόγο να μην πάρει το N95.
BadBoy Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 δεν με πολυ ενδιαφερει παιδια το κοστος(μεχρι 600 ευρω)γιατι οποιο και να παρω θα το παρω με συνδεση στο cosmote 600 του πατερα μου οποτε θα πεσει αρκετα....το n95 με προσελκυσε λογω του συνολου του αλλα ειναι πολυ χοντρο.. θελω κατι κανονικο σε μεγεθος με καλο δυνατο μπασατο ηχειο.... οσο γιατι χριεαζεται δυνατο ηχειο το κινητο ειναι ευνοητο οπου και αν εισαι παραλια,βολτεσ κτλπ ακοθσ μοθσικη με την παρεα.... Η αλήθεια είναι πως δεν μου πέφτει λόγος, αλλά από το κινητό δεν ακούς μουσική (τουλάχιστον απο τα ηχεία, τα ακουστικά είναι άλλη ιστορία), μόνο ηχορύπανση προκαλείς.
Mr V Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 γνωμη σου....οσοι τους αρεσει πολυ η μουσικη μπορει να πιστευουν το αντιθετο
G_Zisis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2008 Η αλήθεια είναι πως δεν μου πέφτει λόγος, αλλά από το κινητό δεν ακούς μουσική (τουλάχιστον απο τα ηχεία, τα ακουστικά είναι άλλη ιστορία), μόνο ηχορύπανση προκαλείς. Πολύ τραγικό το 'κανες. Ηχορύπανση από τα ηχειάκια του κινητού; Τέσπα εγώ νομίζω ότι είναι αρκετά καλό να ακούς μουσική σε κανά μέρος με φίλους, όμως η τεχνολογία δηστυχώς δεν το επιτρέπει αυτό ακόμα με αρεστά αποτελέσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.