Προς το περιεχόμενο

Προσοχη στους δρομους

zalita

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για οσους εχουμε μεινει ακομα στην Αθηνα, φιλικη συμβουλη, ασ μη συμπεριφερομαστε σαν αλογα οντα ( για να μην πω ευθεως ζωα). Το οτι μειναμε εμεισ εδω, δεν σημαινει οτι το Συγκοινωνιων μασ παραχωρησε τους δρομους και καταργισε ολα τα φαναρια στο περασμα μας. Εχω δει 4 ατυχηματα σε 2 μερες, πανω απο 6 μαγκεσ που παραβιαζουν κοκκινο φαναρι και αφου τσεκαρουν (χρησιμοποιώντας τισ ακτινες χ που διαθετουν) το αντιθετο ρευμα αποφασιζουν πως το κοκκινο ειναι απλα για τους υπολοιπουσ ανοητους.

Τρελες ταχυτητες παντου και πιτσιρικαδες που κοβουν βολτεσ, σιγουρα χωρις διπλωμα. Και θυμαμαι παντα την κουβεντα που εχω ακουσει απο τον Ιαβερη: Οι Ελληνες δεν ξερουν, οτι δεν ξερουν να οδηγουν. Εγω ομως τι φταιω?

Σημ. Εχω πεσει θυμα τροχαιου πριν 6 χρονια 2 Αυγουστου απο καποιον που κολλησε πισω μας γιατι το πολυτελες του οχημα ηταν καλο στα 170 χλμ αλλα οπως αποδειχτηκε φρεναρε δυσκολα.

Παιδεια και προσοχη χρειαζονται. Προσοχη σε ολους.

Δημοσ.
Για οσους εχουμε μεινει ακομα στην Αθηνα, φιλικη συμβουλη, ασ μη συμπεριφερομαστε σαν αλογα οντα ( για να μην πω ευθεως ζωα). Το οτι μειναμε εμεισ εδω, δεν σημαινει οτι το Συγκοινωνιων μασ παραχωρησε τους δρομους και καταργισε ολα τα φαναρια στο περασμα μας. Εχω δει 4 ατυχηματα σε 2 μερες, πανω απο 6 μαγκεσ που παραβιαζουν κοκκινο φαναρι και αφου τσεκαρουν (χρησιμοποιώντας τισ ακτινες χ που διαθετουν) το αντιθετο ρευμα αποφασιζουν πως το κοκκινο ειναι απλα για τους υπολοιπουσ ανοητους.

Τρελες ταχυτητες παντου και πιτσιρικαδες που κοβουν βολτεσ, σιγουρα χωρις διπλωμα. Και θυμαμαι παντα την κουβεντα που εχω ακουσει απο τον Ιαβερη: Οι Ελληνες δεν ξερουν, οτι δεν ξερουν να οδηγουν. Εγω ομως τι φταιω?

Σημ. Εχω πεσει θυμα τροχαιου πριν 6 χρονια 2 Αυγουστου απο καποιον που κολλησε πισω μας γιατι το πολυτελες του οχημα ηταν καλο στα 170 χλμ αλλα οπως αποδειχτηκε φρεναρε δυσκολα.

Παιδεια και προσοχη χρειαζονται. Προσοχη σε ολους.

Φιλε μου οτι και να πεις οτι και να γραψεις δεν καταλαβαινουν.Ολοι νομιζουν οτι αυτοι ειναι οι μαγκες και δεν θα τρακαρουν ποτε.Ολοι λενε "εγω ξερω να οδηγω" λες και αυτοι που τρακαρουν λενε "οτι εγω δεν ξερω να οδηγω και σημερα θα τρακαρω".Ειμαστε χωρα ηλιθιων και πανηλιθιων.

Δημοσ.

Απο την στιγμή που είμαστε τίγκα στη νοοτροπία του "Γιατί να φορέσω ζώνη, το δικό μου κεφάλι θα φάω, τι σας νοιάζει" ειλικρινά περιμένεις να σεβαστούν τον υπόλοιπο κόσμο??

Δημοσ.
Φιλε μου οτι και να πεις οτι και να γραψεις δεν καταλαβαινουν.Ολοι νομιζουν οτι αυτοι ειναι οι μαγκες και δεν θα τρακαρουν ποτε.Ολοι λενε "εγω ξερω να οδηγω" λες και αυτοι που τρακαρουν λενε "οτι εγω δεν ξερω να οδηγω και σημερα θα τρακαρω".Ειμαστε χωρα ηλιθιων και πανηλιθιων.

Κανεις δεν ξερει να οδηγει. Οταν τρακαρει ο Σουμαχερ, ο Λεμπ, ο Ροσι δεν μπορεις να εισαι σιγουρος για τον εαυτο σου! Και μπορεις βεβαια να πεις οτι αυτοι συμμετεχουν σε αγωνες ταχυτητας και τρακαρουν αλλα οι ιδιοι οταν βγαινουν στο δρομο οδηγουν σαν... κοτες οπως λεμε οι υπολοποι παιζοντας το εξυπνοι

Δημοσ.

μονο οταν υπαρξει μαθημα στα σχολεια υπαρχει περιπτωση να αλλαξει ο ελληνας

να του γινει βιωμα απο μικρο παιδι

τωρα οτι και να πουμε...

Δημοσ.

Είδα κι εγώ ένα τρομερό ατύχημα περίπου μια εβδομάδα πριν μέσα στη μέση της Συγγρού. Ένα Ρόβερ αναποδογυρισμένο και γύρω πυροσβεστικά να ρίχνουν νερό. Το καλό ήταν πως είχαν πάρει τον οδηγό από μέσα και πως είχε απλά τραυματιστεί, σύμφωνα με αυτά που λέγανε οι αστυνομικοί γύρω γύρω ενώ μιλούσαν στους ασυρμάτους. Όμως αυτό που είχε μείνει από το αυτοκίνητο ήταν πραγματικά μια άμορφη μάζα (σίγουρα είχε χτυπήσει στην μπαριέρα με τρομερή φόρα και έφερε τούμπες) και το θέαμα ήταν τόσο τρομακτικό που με είχε πιάσει κόμπος στο στομάχι μέχρι να φτάσω στον προορισμό μου.

Δημοσ.

Απτη μια λεμε οτι γινεται της πουτ@ν@ς απτις παραβιασεις του ΚΟΚ απτην αλλη αν η τροχαια εκοβε κολους θα λεγαμε το κλασσικο "αα θελουν να παρουν τη μιζα τους τα παιδια". Μηπως ειμαστε οι ιδιοι υπευθυνοι για αυτο το μπαχαλο; λεω εγω τωρα...

Δημοσ.

σαφως και ειμαστε και εμεις υπευθυνοι

δεν ειναι δυνατον να φταιει παντα καποιος αλλος

Δημοσ.

Την έβγαλα καθαρή χτες,μιας και ο "επαγγελματίας" με το φορτηγάκι του ΑΒ (διανομή κατ΄οίκον),θεώρησε σκόπιμο να μην φρενάρει στο stop του και να περάσει αέρα το απόστενο.

Είχα τα δυό δάχτυλα στη μανέτα του μπροστινού και τα χιλιόμετρα ήταν για φρενάρισμα πανικού,πρόλαβα να φωνάξω...

Σκέφτηκα να του κάνω ζημιά,ή να του ισοπεδώσω τη μύτη ή -στο πιό κυριλέ- να τον στείλω σπίτι του,παίρνοντας τον αριθμό του οχήματος και πηγαίνοντας στην αρμόδια υπηρεσία του Βασιλόπουλου που είναι επιφορτισμένη για τις διανομές,αλλά σκέφτηκα,δε γαμιέται,ας τη βρει από κάποιον άλλον πιό ευέξαπτο από μένα...

Δημοσ.

Δυστυχως, αυτο θα εκαναν οι περισσοτεροι. Αν τηλ. στο ΑΒ σιγουρα θα του γινοταν συσταση. Θα το σκεφτοταν λοιπον καλυτερα την επομενη φορα πριν παραβιασει τον κοκ. Ολοι παραπονιομαστε για την τροχαια αλλα δεν βαζουμε και εμεις το χερι μας οταν βλεπουμε κατι τετοιο να γινεται. Και εμεις ελενχουμε οταν το κρατος κοιμαται. Οσοι την γλυτωνουν φτηνα δεν συνετιζονται, απλα αποκτουν τσαμπουκα. Γινονται οι αρχοντες των δρομων. Αυτοσ θα συνεχισει. Ειναι επαγγελματιας οδηγος, θυμισου. Ολοι πρεπει να βοηθαμε, και αν οχι τους εαυτους μας, τα χιλιαδες παιδακια που κυκλοφορουν καθημερινα με σχολικα λεωφορεια στους ελληνικους δρομους.

Την έβγαλα καθαρή χτες,μιας και ο "επαγγελματίας" με το φορτηγάκι του ΑΒ (διανομή κατ΄οίκον),θεώρησε σκόπιμο να μην φρενάρει στο stop του και να περάσει αέρα το απόστενο.

Είχα τα δυό δάχτυλα στη μανέτα του μπροστινού και τα χιλιόμετρα ήταν για φρενάρισμα πανικού,πρόλαβα να φωνάξω...

Σκέφτηκα να του κάνω ζημιά,ή να του ισοπεδώσω τη μύτη ή -στο πιό κυριλέ- να τον στείλω σπίτι του,παίρνοντας τον αριθμό του οχήματος και πηγαίνοντας στην αρμόδια υπηρεσία του Βασιλόπουλου που είναι επιφορτισμένη για τις διανομές,αλλά σκέφτηκα,δε γαμιέται,ας τη βρει από κάποιον άλλον πιό ευέξαπτο από μένα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...