flik Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα. Έχω παραγγείλει ένα 8800 sirocco απο ebay, και φαντάζομαι δεν θα έχει ελληνικά μέσα. Αλλά για να μην πηγαίνω σε nokia shop, ξέρετε ποιος είναι ο product code για τα ελληνικά firmware, να τον αλλάξω, να κάνω αναβάθμιση και να μπουν ελληνικά. Σε όλα τα κινητά έχω βρει ποιος είναι, μόνο σ αυτό δεν ξέρω ακόμα
Scottas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα. Έχω παραγγείλει ένα 8800 sirocco απο ebay, και φαντάζομαι δεν θα έχει ελληνικά μέσα. Αλλά για να μην πηγαίνω σε nokia shop, ξέρετε ποιος είναι ο product code για τα ελληνικά firmware, να τον αλλάξω, να κάνω αναβάθμιση και να μπουν ελληνικά. Σε όλα τα κινητά έχω βρει ποιος είναι, μόνο σ αυτό δεν ξέρω ακόμα tzampa kopws file m gt an 8es na allakseis product code mesw nemesis kai meta FW update mesw nsu tote distixws dn ginete;) An pali omws exei kanena kalo BOX tote otan katevaseis to FW 8a sou leei ola ta product codes gia oles tis xwres;)
flik Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δεν κατάλαβα τι εννοείς όταν λες να έχει καλό box. Μα σε όλα τα κινητά που είναι να αλλάξεις γλώσσα, έτσι γίνεται. Με αλλαγή product code, και κατέβασμα ελληνικού firmware
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.