Προς το περιεχόμενο

εχω καμια ελπιδα????

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
με τοσα αρνητικα που ακουω για hol λεω να ακυρωσω την αιτηση μου πριν καλα καλα ενεργοποιηθω!αυτη η αποφαση ερχεται απο τηλ σημερα στην hol και μου λενε αλλες 17 μερες για ενεργοποιηση λογω διαθεσιμοτητας πορτων!τι να κανω ρε παιδια?εχω μπερδευτει?εν τω μεταξυ σημερα ειδα οτι στην περιοχη μου μπηκε και η forthnet....

Τα στατιστικά της μίας εταιρείας διαφέρουν από την άλλη ακόμα και για συγκεκριμένο σπίτι. Προχώρα κανονικά στη σύνδεση. Όλοι οι πάροχοι ούτως ή άλλως είναι σκατά. Θέμα τύχης είναι να "σου κάτσει" απροβλημάτιστη γραμμή.

Δημοσ.
το κρεας ειναι φτηνό οχι ο σκύλος, άλλωστε είναι μια ρήση του λαού μας διαχρονική, για να διατηρήθηκε τόσα πολλά χρόνια κάτι θα σημαίνει.

Επίτηδες την διαστρέβλωσα την ρήση του λαού... Μπορώ να σου πω και άλλες όπως "το γοργόν και χάρη έχει" (το οποίο έρχεται σε αντιδιαστολή με το "το καλό πράγμα αργεί") αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε μια σύγχρονη καπιταλιστική αγορά η νοοτροπία του "ότι πληρώνεις παίρνεις" ζημιώνει τον καταναλωτή. Η ποιότητα του προϊόντος (εν προκειμένω η ποιότητα της υπηρεσίας) δεν είναι πάντα συνάρτηση της τιμής.

Δημοσ.
λιγο καλυτερη γλωσσα και περισοτερα επιχειρηματα.ο οτε απλα εχει δικα του καλωδια.τα dslam δεν γραφουν οτε γραφουν alcatel siemens cisco και παει λεγοντας.οποτε απο εκει και περα ειναι με τι margin σε κλειδωνει ο καθε Isp.και με 3 margin Μπορει να παιξει μια γραμμη αν εχεις καλο χαλκο.οποτε του στυλ βλακιες οτι ολοι οι provider ειναι χαλια ενω ο οτε ειναι μια χαρα απλα ειναι λογια.το βασικο ειναι σε τι χαλκο θα τιχεις.αν εχεις καλο οπως εγω παιζε 15 mbit και μενω οnline 5 kai 10 μερες.οποτε να λειπει η υπερασπιση του οτε.το μονο προβλημα ειναι να εχεις καλο χαλκο και να εχεις κανει καισωστη εγκατασταση στο σπιτι απο ολες τις αποψεις.post χωρις επιχειρηματα .... να μην γινονται.μεινε εσυ στον οτε και πληρωνε παγιο εγω με το μισο ποσο εχω τα παντα και πολυ καλυτερο ιντερνετ με μια ετερεια δεν λεω ονομα.ολοι εχουν προβλημα με το θεμα φορτου και υποστηριξης αλλα το 90 τις εκατο το προβληματων ειναι χαλκου που φτεει ο οτε.

Και ο καλός χαλκός σε ποιόν ανήκει!Σ' αυτόν που ανήκει εκεί πρέπει να κάνουμε σύνδεση.Για να μπορουμε να ζητάμε και τα ρέστα όταν πρέπει.Εσυ αν αυριο εχεις πρόβλημα χαλκού να ζητήσεις απο τον πάροχό σου να σου αλλάξει τα ζεύγη!ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ!

Δημοσ.

Εγώ ενα πράγμα θα σου πω. αίτηση σε HOLγια double play... 5 μήνες μετά τίποτα όλα νεκρά... τους παράτησα και πήγα ΟΤΕ. σε 6 ημέρες όλα έπαιζαν ρολόι.

Δημοσ.
το κρεας ειναι φτηνό οχι ο σκύλος, άλλωστε είναι μια ρήση του λαού μας διαχρονική, για να διατηρήθηκε τόσα πολλά χρόνια κάτι θα σημαίνει.

σωστα αφου ηταν και ειναι μονοπωλιο

εγώ μιλάω για το after, εκεί μπροστα στον οτε υστερούν δραματικά και δεν προσπαθούν να βελτιωθούν, αρκεί να πουλήσουν, και μετά εισαι στο ελεος της τύχης, για τα δε λογιστήριά τους ας μην μιλήσω.

λογικο ειναι αφου ο χαλκος ανοικει στον οτε.

Και ο καλός χαλκός σε ποιόν ανήκει!Σ' αυτόν που ανήκει εκεί πρέπει να κάνουμε σύνδεση.Για να μπορουμε να ζητάμε και τα ρέστα όταν πρέπει.Εσυ αν αυριο εχεις πρόβλημα χαλκού να ζητήσεις απο τον πάροχό σου να σου αλλάξει τα ζεύγη!ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ!

αντε ολοι πισω στον οτε τοτε να παιζαμε ακομα με 2mbps γιατι ο οτε δεν ιχε λογο να το κανει παραπανω μεχρι που εδωσαν 24 Oi providers.

Δημοσ.

Εγώ με εναλλακτικό πάροχο κλειδώνω σταθερά στα 18Mbit και γι αυτό τον λόγο τον πρότεινα σε άλλους 3 που ενεργοποιήθηκαν σε μόλις έναν μήνα. Μάλιστα ο ένας κλειδώνει στα 23Mbit και οι άλλοι δύο στα 14Mbit λόγω κακής γραμμής.

Για ποιόν λόγο να πω κακά λόγια για τον συγκεκριμένο πάροχο. Το forum είναι γεμάτο με παράπονα για όλους τους εναλλακτικούς. Αλλά στα fora, αυτοί που γράφουν είναι αυτοί που έχουν τα προβλήματα. Αν δεν είχαν, δεν θα έγραφαν. Για κάθε παραπονεμένο, υπάρχουν πολλαπλάσιοι που είναι ευχαριστημένοι αλλά δεν υπάρχει λόγος να κάνουν thread "Γαμάτη η forthnet, tellas, hol etc, etc.".

Οπότε οι "καμμένοι" από κάτι, οτιδήποτε, καλό είναι να γράφουν την εμπειρία τους με όσο το δυνατόν λιγότερη υποκειμενικότητα για να μπορούν να βγαίνουν συμπεράσματα με την μεγαλύτερη δυνατή αντικειμενικότητα.

Δημοσ.
σωστα αφου ηταν και ειναι μονοπωλιο

λογικο ειναι αφου ο χαλκος ανοικει στον οτε.

αντε ολοι πισω στον οτε τοτε να παιζαμε ακομα με 2mbps γιατι ο οτε δεν ιχε λογο να το κανει παραπανω μεχρι που εδωσαν 24 Oi providers.

εκείνο που δεν θες να καταλάβεις ειναι οτι η συμπεριφορά τους ειναι ιδια με του οτε παρολο που ειναι σε μειονεκτικη θεση και θα έπρεπε να ειναι πιο προσεκτικοί, αντιθετα αυτοί ειναι της αρπαχτής, κοντολογις ειναι μια απο τα ιδια, αν ηταν αυτοί μονοπωλειο με τα μεχρι τωρα δειγματα γραφής τους, πιστευω θα ηταν χειροτεροι απο τον οτε,

σε λίγο η ΕΕΤΤ θα αμολήσει τα λουριά, γιατί κάποτε θα πρέπει να σταματησει η δικαίως άνιση αντιμετώπιση του οτε λόγω της δεσπόζουσας θεσης του στην αγορά, αν περιμένουμε πότε θα μεγαλώσουν αυτοί για να ελευθερωθει η αγορά δεν προκειται να γινει ποτέ, γιατι πολύ απλά αναπτυσονται στην χωρα της αρπαχτής, περιμένουν ωσαν άλλοι νεοσοί το φαγητό έτοιμο στο στόμα, ελάχιστες εξαιρέσεις υπάρχουν,

Δημοσ.

οσο τα καλωδια ειναι στον οτε δεν θα υπαρξει ποτε δικαιη μεταχειριση.ο οτε θα κανει αυτα που θελει για να γυρνανε πισω σε αυτον.

Δημοσ.
οσο τα καλωδια ειναι στον οτε δεν θα υπαρξει ποτε δικαιη μεταχειριση.ο οτε θα κανει αυτα που θελει για να γυρνανε πισω σε αυτον.

μα υπήρξε προταση αρχικά να διαχειριστούν αυτοί το δικτυο αλλά το απέριψαν μετα βδελυγμίας, καταλαβαίνουμε όλοι το γιατί, επίσης ας κουνήσουν τον κώλο τους μιας και όπως λένε τους σαμποτάρει ο οτε (δεν πολυαμφιβάλω για αυτό) και ας κάνουν κάτι δραστικό, υπάρχουν ευρωπαϊκα όργανα, δεν κάνουν όμως τιποτα το ουσιαστικό, ξέρεις γιατί; γιατί πίσω από τον κακό οτε (δεν αμφιβάλω ότι ειναι) κρυβουν τις αδυναμίες τους για τις οποίες δεν κάνουν γενναία βήματα για να εξαλείψουν, αλλά τι λέω!!! ζούμε στην χώρα της αρπαχτής, της ατιμωρησίας, ο καταναλωτής ειναι στο έλεος της τύχης.

Αύριο φεύγω για διακοπές και έτσι δεν θα μπορέσω να συνεχίσω την κατά τα άλλα ενδιαφέρουσα αντιπαράθεσή μας, χαιρετώ.

Δημοσ.

εγω πχ γιατι παιζω τοσους μηνες μια χαρα χωρις προβλημα .γιατι εχω καλο χαλκο.β.δεν γινετε να αναλαβουν ολοι το δικτυο.φαντασου ο καθενας να πηγαινε καφαο και να κανε οτι θελει.εκτος αν ο καθενας περνουσε καλωδια πραγμα απιθανο.το παρακατω το αφιερωνο σε αυτους που λενε οτι οι εναλακτικοι δεν παιζουν σωστα

Type: PPPoE

Uptime: 9 days, 13:03:23

IP Address: χχ.χχ.145.61

Data Transferred (Sent/Received) [GB/GB]: 31,70 / 27,30

9 μερες συνδεδεμενος με την ιδια ip χωρις κανενα disconect.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...