lambroukos13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 γεια σας παιδια,περιμενω απο μερα σε μερα την ενεργοποιηση του double play απο την hol,ηθελα να σας ρωτησω απο την εμπειρια σας αν με τα στατιστικα της γραμμης μου τωρα θα μπορεσω να κλειδωσω καπου στα 10/1....τα στατιστικα της γραμμης μου ειναι τα παρακατω Noise Margin Attenuation Upstream 27db 41 dB Downstream 6db 36 dB τα στατιστικα αυτα ειναι απο sagem fast 1500wg και otenet ondsl kit στα 8μβ....τι λετε???
semola Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 γεια σας παιδια,περιμενω απο μερα σε μερα την ενεργοποιηση του double play απο την hol,ηθελα να σας ρωτησω απο την εμπειρια σας αν με τα στατιστικα της γραμμης μου τωρα θα μπορεσω να κλειδωσω καπου στα 10/1....τα στατιστικα της γραμμης μου ειναι τα παρακατω Noise Margin Attenuation Upstream 27db 41 dB Downstream 6db 36 dB τα στατιστικα αυτα ειναι απο sagem fast 1500wg και otenet ondsl kit στα 8μβ....τι λετε??? Κατά 70/30 να είσαι και χειρότερα γιατί νομίζω η hol έχει όριο downstream margin στα 10.
lambroukos13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 ωχ μην μου λετε τετοια λιγοτερο και απο 8????παντως με margin 6db δεν εχω αποσυνδεσεις...
semola Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 ωχ μην μου λετε τετοια λιγοτερο και απο 8????παντως με margin 6db δεν εχω αποσυνδεσεις... Άρα στον ΟΤΕ πρέπει να είσαι ευχαριστημένος.Νομίζω με 8Mbps είσαι αρκετά καλά.Μην το κουνήσεις απο τον ΟΤΕ.Εγώ είμαι Tellas και επιστρέφω ΟΤΕ.Εκτός του ΟΤΕ, τεχνική υποστήριξη,αν χρειαστείς ,δεν θα την βρείς πουθενά.ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!
spartacus Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Άρα στον ΟΤΕ πρέπει να είσαι ευχαριστημένος.Νομίζω με 8Mbps είσαι αρκετά καλά.Μην το κουνήσεις απο τον ΟΤΕ.Εγώ είμαι Tellas και επιστρέφω ΟΤΕ.Εκτός του ΟΤΕ, τεχνική υποστήριξη,αν χρειαστείς ,δεν θα την βρείς πουθενά.ΠΟΥΘΕΝΑ!!!! και επαυξάνω, ειμαι netoneπληκτος, άιντε με τα μπακάλικα.
spartacus Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 γεια σας παιδια,περιμενω απο μερα σε μερα την ενεργοποιηση του double play απο την hol,ηθελα να σας ρωτησω απο την εμπειρια σας αν με τα στατιστικα της γραμμης μου τωρα θα μπορεσω να κλειδωσω καπου στα 10/1....τα στατιστικα της γραμμης μου ειναι τα παρακατω Noise Margin Attenuation Upstream 27db 41 dB Downstream 6db 36 dB τα στατιστικα αυτα ειναι απο sagem fast 1500wg και otenet ondsl kit στα 8μβ....τι λετε??? θα το μετανοιώσεις πικρά.
lambroukos13 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 οχι δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος απο οτε,γιατι εισεπραξα αδιαφορια 2 μηνων...ενω ολα κυλουσαν κανονικα στην αρχη (8187/381)...τους τελευταιους 2 μηνες μου εκανε 1 αποσυνδεση την ημερα,συγκεκριμενα καθε 9 το βραδυ και με εριχνε στα 5.5-6,και απο εκει και περα ολη την νυχτα ειχα αυτη την ταχυτητα,ενω απο τις 8 το πρωι παλι κανονικα 8187....τους επερνα τηλ μου ελεγαν την 1 προβλημα υγρασιας,την αλλη λαθος συχρονισμος μεχρι που περασαν 2 μηνες χωρις να γινει τιποτα....ετσι αποφασισα να παω στην hol με 39,90 και να εχω τουλαχιστον την ιδια ταχυτητα με πριν και σιγουρα καλυτερο upload...τεσπα δεν μπορω να κρινω ακομα πριν ενεργοποιηθω...σε λιγες μερες θα φανει αν εκανα σωστα που εφυγα απο οτε...by the way ενας φιλος μου με στατιστικα χειροτερα απο τα δικα μου 7/41 κλειδωσε στα 5,5/1 και μενει αποσταση 3κμ απο το dslmam ενω εγω καπου στα 2,4κμ αρα το 8 μου φαινεται αρκετα εφικτο....
semola Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 οχι δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος απο οτε,γιατι εισεπραξα αδιαφορια 2 μηνων...ενω ολα κυλουσαν κανονικα στην αρχη (8187/381)...τους τελευταιους 2 μηνες μου εκανε 1 αποσυνδεση την ημερα,συγκεκριμενα καθε 9 το βραδυ και με εριχνε στα 5.5-6,και απο εκει και περα ολη την νυχτα ειχα αυτη την ταχυτητα,ενω απο τις 8 το πρωι παλι κανονικα 8187....τους επερνα τηλ μου ελεγαν την 1 προβλημα υγρασιας,την αλλη λαθος συχρονισμος μεχρι που περασαν 2 μηνες χωρις να γινει τιποτα....ετσι αποφασισα να παω στην hol με 39,90 και να εχω τουλαχιστον την ιδια ταχυτητα με πριν και σιγουρα καλυτερο upload...τεσπα δεν μπορω να κρινω ακομα πριν ενεργοποιηθω...σε λιγες μερες θα φανει αν εκανα σωστα που εφυγα απο οτε...by the way ενας φιλος μου με στατιστικα χειροτερα απο τα δικα μου 7/41 κλειδωσε στα 5,5/1 και μενει αποσταση 3κμ απο το dslmam ενω εγω καπου στα 2,4κμ αρα το 8 μου φαινεται αρκετα εφικτο.... Προχώρα φιλαράκι,να είσαι όμως προετοιμασμένος για τα χειρώτερα.Αν βρείς τα σκούρα απο την αρχή ,μην διστάσεις να την κοπανήσεις.Νομίζω έχεις κάποιες μέρες διορία να αιτηθείς διακοπή χωρίς να πληρώσεις.
lambroukos13 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 με τοσα αρνητικα που ακουω για hol λεω να ακυρωσω την αιτηση μου πριν καλα καλα ενεργοποιηθω!αυτη η αποφαση ερχεται απο τηλ σημερα στην hol και μου λενε αλλες 17 μερες για ενεργοποιηση λογω διαθεσιμοτητας πορτων!τι να κανω ρε παιδια?εχω μπερδευτει?εν τω μεταξυ σημερα ειδα οτι στην περιοχη μου μπηκε και η forthnet....
semola Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 με τοσα αρνητικα που ακουω για hol λεω να ακυρωσω την αιτηση μου πριν καλα καλα ενεργοποιηθω!αυτη η αποφαση ερχεται απο τηλ σημερα στην hol και μου λενε αλλες 17 μερες για ενεργοποιηση λογω διαθεσιμοτητας πορτων!τι να κανω ρε παιδια?εχω μπερδευτει?εν τω μεταξυ σημερα ειδα οτι στην περιοχη μου μπηκε και η forthnet.... Εγώ σήμερα έστειλα fax διακοπής στην tellas και απο εδώ και πέρα για μένα δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός ΟΤΕ.Βλέπω τις διαφημήσεις τους στην τηλεόραση και με πιάνουν τα γέλια.Τι υποκρισία!!!Τώρα εσύ κάνε μια δοκιμή.Αν δεν ζήσεις ορισμένα πράγματα δεν μπορείς να τα πιστεψεις.Αν είσαι τυχερός δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
spartacus Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 είναι αρχιψευταράδες, όλο παχιά λόγια, πολύ μικροί, και παντελώς άχρηστοι στις δύσκολες περιπτώσεις, όποιος θέλει την ψυχική του ηρεμία μένει στον οτε, άλλωστε το φτηνό το κρέας το τρώνε τα σκυλιά.
poulinos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 είναι αρχιψευταράδες, όλο παχιά λόγια, πολύ μικροί, και παντελώς άχρηστοι στις δύσκολες περιπτώσεις, όποιος θέλει την ψυχική του ηρεμία μένει στον οτε, άλλωστε το φτηνό το κρέας το τρώνε τα σκυλιά. λιγο καλυτερη γλωσσα και περισοτερα επιχειρηματα.ο οτε απλα εχει δικα του καλωδια.τα dslam δεν γραφουν οτε γραφουν alcatel siemens cisco και παει λεγοντας.οποτε απο εκει και περα ειναι με τι margin σε κλειδωνει ο καθε Isp.και με 3 margin Μπορει να παιξει μια γραμμη αν εχεις καλο χαλκο.οποτε του στυλ βλακιες οτι ολοι οι provider ειναι χαλια ενω ο οτε ειναι μια χαρα απλα ειναι λογια.το βασικο ειναι σε τι χαλκο θα τιχεις.αν εχεις καλο οπως εγω παιζε 15 mbit και μενω οnline 5 kai 10 μερες.οποτε να λειπει η υπερασπιση του οτε.το μονο προβλημα ειναι να εχεις καλο χαλκο και να εχεις κανει καισωστη εγκατασταση στο σπιτι απο ολες τις αποψεις.post χωρις επιχειρηματα .... να μην γινονται.μεινε εσυ στον οτε και πληρωνε παγιο εγω με το μισο ποσο εχω τα παντα και πολυ καλυτερο ιντερνετ με μια ετερεια δεν λεω ονομα.ολοι εχουν προβλημα με το θεμα φορτου και υποστηριξης αλλα το 90 τις εκατο το προβληματων ειναι χαλκου που φτεει ο οτε.
spartacus Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 εγώ μιλάω για το after, εκεί μπροστα στον οτε υστερούν δραματικά και δεν προσπαθούν να βελτιωθούν, αρκεί να πουλήσουν, και μετά εισαι στο ελεος της τύχης, για τα δε λογιστήριά τους ας μην μιλήσω.
caution Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 είναι αρχιψευταράδες, όλο παχιά λόγια, πολύ μικροί, και παντελώς άχρηστοι στις δύσκολες περιπτώσεις, όποιος θέλει την ψυχική του ηρεμία μένει στον οτε, άλλωστε το φτηνό το κρέας το τρώνε τα σκυλιά. Δεν έχω σχετική εμπειρία για να συμφωνήσω ή να αντιπαρατεθώ και μπορεί να έχεις δίκιο για το συγκεκριμένο, αλλά αυτή τη γενικολογία με το φτηνό σκύλο που τον τρώει το κρέας δεν πιστεύω να έχεις την απαίτηση να την ασπαστούμε;
spartacus Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δεν έχω σχετική εμπειρία για να συμφωνήσω ή να αντιπαρατεθώ και μπορεί να έχεις δίκιο για το συγκεκριμένο, αλλά αυτή τη γενικολογία με το φτηνό σκύλο που τον τρώει το κρέας δεν πιστεύω να έχεις την απαίτηση να την ασπαστούμε; το κρεας ειναι φτηνό οχι ο σκύλος, άλλωστε είναι μια ρήση του λαού μας διαχρονική, για να διατηρήθηκε τόσα πολλά χρόνια κάτι θα σημαίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.