fotis12 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Έχω ενα δίσκο 500GΒ, είχα τα windows μου πάνω, όταν ενεργοποιώ τον υπολογηστή μου εμφανίζετε πρόβλημα ότι δεν έχω λειτουργικό σύστημα στον δίσκο. Όταν πάω να κάνω format δεν μου βγάζει στις επιλογές μου αυτόν τον δίσκο, τον ενόνω σαν εξωτερικό σε άλλο υπολογιστή δεν τον διαβάζει. Καμία βοήθεια για το πως να σώσω τον δίσκο ή τουλάχιστο τα δεδομένα;
gherudos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Χτύπησε ο δίσκος σου φίλε.Τον πάς πίσω για αντικατάσταση,τα δεδομένα μπορείς να τα ξεχάσεις.
fotis12 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δεν με ενδιαφέρουν και τόσο τα δεδομένα που έχω στον δίσκο. Ο δίσκος δεν μπορεί να σωθεί;
palchang Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Έχω ενα δίσκο 500GΒ, είχα τα windows μου πάνω, όταν ενεργοποιώ τον υπολογηστή μου εμφανίζετε πρόβλημα ότι δεν έχω λειτουργικό σύστημα στον δίσκο. Όταν πάω να κάνω format δεν μου βγάζει στις επιλογές μου αυτόν τον δίσκο, τον ενόνω σαν εξωτερικό σε άλλο υπολογιστή δεν τον διαβάζει. Καμία βοήθεια για το πως να σώσω τον δίσκο ή τουλάχιστο τα δεδομένα; να κανω μια ερωτηση...τον δισκο σου ποσο καιρο τον εχεις, τον καλυπτει καποια εγγυηση? γιατι δεν τρεχεις καποιο διαγνωστικο δισκου(HDtune) για να δεις μηπως και τον δεις απο εκει και να κανεις και ενα τεστ για bad sectors. στην διαχειρηση δισκων μηπως φαινεται η στο bios τον βλεπει σαν boot device?
fotis12 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 να κανω μια ερωτηση...τον δισκο σου ποσο καιρο τον εχεις, τον καλυπτει καποια εγγυηση?γιατι δεν τρεχεις καποιο διαγνωστικο δισκου(HDtune) για να δεις μηπως και τον δεις απο εκει και να κανεις και ενα τεστ για bad sectors. στην διαχειρηση δισκων μηπως φαινεται η στο bios τον βλεπει σαν boot device? Τον δίσκο τον έχω γύρω στους 6 μήνες. Ούτε στην διαχειρηση δισκων ούτε στο bios μπορώ να τον δω.
gale7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 η καλυτερη λυση ειναι να τον γυρισεις, απο τη στιγμη που ειναι σχετικα καινουργιος. και να τον φτιαξεις μπορει στο μελλον να χαλασει ξανα και να μην ειναι και στην εγγυηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.