Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Δίσκο

fotis12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ενα δίσκο 500GΒ, είχα τα windows μου πάνω, όταν ενεργοποιώ τον υπολογηστή μου εμφανίζετε πρόβλημα ότι δεν έχω λειτουργικό σύστημα στον δίσκο. Όταν πάω να κάνω format δεν μου βγάζει στις επιλογές μου αυτόν τον δίσκο, τον ενόνω σαν εξωτερικό σε άλλο υπολογιστή δεν τον διαβάζει. Καμία βοήθεια για το πως να σώσω τον δίσκο ή τουλάχιστο τα δεδομένα;

Δημοσ.
Έχω ενα δίσκο 500GΒ, είχα τα windows μου πάνω, όταν ενεργοποιώ τον υπολογηστή μου εμφανίζετε πρόβλημα ότι δεν έχω λειτουργικό σύστημα στον δίσκο. Όταν πάω να κάνω format δεν μου βγάζει στις επιλογές μου αυτόν τον δίσκο, τον ενόνω σαν εξωτερικό σε άλλο υπολογιστή δεν τον διαβάζει. Καμία βοήθεια για το πως να σώσω τον δίσκο ή τουλάχιστο τα δεδομένα;

να κανω μια ερωτηση...τον δισκο σου ποσο καιρο τον εχεις, τον καλυπτει καποια εγγυηση?

γιατι δεν τρεχεις καποιο διαγνωστικο δισκου(HDtune) για να δεις μηπως και τον δεις απο εκει και να κανεις και ενα τεστ για bad sectors.

στην διαχειρηση δισκων μηπως φαινεται η στο bios τον βλεπει σαν boot device?

Δημοσ.
να κανω μια ερωτηση...τον δισκο σου ποσο καιρο τον εχεις, τον καλυπτει καποια εγγυηση?

γιατι δεν τρεχεις καποιο διαγνωστικο δισκου(HDtune) για να δεις μηπως και τον δεις απο εκει και να κανεις και ενα τεστ για bad sectors.

στην διαχειρηση δισκων μηπως φαινεται η στο bios τον βλεπει σαν boot device?

Τον δίσκο τον έχω γύρω στους 6 μήνες. Ούτε στην διαχειρηση δισκων ούτε στο bios μπορώ να τον δω.

Δημοσ.

η καλυτερη λυση ειναι να τον γυρισεις, απο τη στιγμη που ειναι σχετικα καινουργιος. και να τον φτιαξεις μπορει στο μελλον να χαλασει ξανα και να μην ειναι και στην εγγυηση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...