Προς το περιεχόμενο

Τη συμβουλή σας για μπλοκάρισμα ιστοσελίδας

Etherovamon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, παιδιά και ευχαριστώ προκαταβολικά.Πρώτη φορά μπαίνω στο κομμάτι αυτό του φόρουμ και δε γνωρίζω εάν έχει αναφερθεί ξανά το θέμα.Θα ήθελα, λοιπόν, να μου γράψετε εάν γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμά ή τρόπο να μπλοκάρω την είσοδο σε ένα ή δύο sites για παράδειγμα στα οποία να μην μπορεί να μπει κάποιος από τον υπολογιστή μου όταν είναι στο διαδίκτυο(λόγω ανεπιθύμητου περιεχομένου).

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ αλλά θα προτιμούσα ο άλλος που πάει να μπει στο site να μην καταλάβει ότι κάποιος δηλαδή εγώ του έχει απαγορεύσει την είσοδο εσκεμμένα.Θέλω να φανεί σαν κάτι ανεξήγητο ή κόλλημα του browser για παράδειγμα

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει και πειράζοντας το αρχείο hosts. Δηλ. όταν γράφει πχ www.insomnia.gr να κάνει redirect σε 127.0.0.1 και να βγάζει ένα page not found μήνυμα.

Δημοσ.
Έχω την εντύπωση ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει και πειράζοντας το αρχείο hosts. Δηλ. όταν γράφει πχ www.insomnia.gr να κάνει redirect σε 127.0.0.1 και να βγάζει ένα page not found μήνυμα.

Αυτη είναι η καλύτερη λύση.Ένα απλό add στο Hosts κι είσαι καλυμμένος..

Δημοσ.

ολα αυτα δεν ειναι λυσεις γιατι πολυ απλα μπορει αν ξερει καποιος να τα αλλαξει, αυτο που θελεις ειναι καποιο προγραμμα content filtering οπως το Net Nanny

Δημοσ.

Το hosts και απο μένα

Ο επισκέπτης σου θα δει μία άδεια σελίδα χωρίς περιεχόμενο, ιδανική γι'αυτό που θέλεις να δείξεις

Παρόμοια είναι και όταν κανονικά sites δεν έχουν περιεχόμενο και έχουν απλά μια άδεια index.html σελίδα

Δημοσ.

Όσοι είπατε για πείραγμα του αρχείου Hosts (που φαίνεται πολύ καλή ιδέα), μπορείτε να αναφέρετε και πώς γίνεται; Γιατί δε νομίζω να το ξέρει κι ο καθένας.

Δημοσ.
Όσοι είπατε για πείραγμα του αρχείου Hosts (που φαίνεται πολύ καλή ιδέα), μπορείτε να αναφέρετε και πώς γίνεται; Γιατί δε νομίζω να το ξέρει κι ο καθένας.

Το αρχείο είναι στον κατάλογο %SystemRoot%\system32\drivers\etc\ (το ίδιο path θα πρέπει να ναι και σ αυτό το key της registry \HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\Tcpip\Parameters\DataBasePath).

Αν ανοίξεις το αρχείο είναι εύκολο να καταλάβεις πώς δουλεύει.

Αν θες πχ να κόψεις το www.insomnia.gr, γράφεις στο τέλος του 127.0.0.1 www.insomnia.gr. Πριν σώσεις τι αλλαγές στο αρχείο θα πρέπει να του χεις βγάλει το read-only. Κάνεις reboot κι έτοιμος.

Τουλάχιστον θεωρητικά, μιας και εμένα δεν έπιασε. Παλιότερα το χα κάνει και επίσης το spybot SnD χρησιμοποιεί αυτόν τον τρόπο για να κόβει διάφορες ip. Ίσως έχει να κάνει πως το pc μου είναι σε domain (αν και δε νομίζω), ιδέα δεν έχω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...