Αδμιν Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Εριξα τη ψηφο μου. (No ψηφιζουμε, ε; Δεν εκανα καμια μ.... παλι
nske Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 [offtopic] poll [...'] ατομα λενε [...] Mε ένα script 10-30 γραμμών μπορεί κάποιος να στείλει όσες ψήφους θέλει σε τέτοιες δημοσκοπήσεις. Άρα η συγκεκριμένη δημοσκόπηση, εκτός από απλοϊκή, ηλίθια, ανούσια, κλπ είναι και λειτουργικά αναξιόπιστη. Είναι δηλαδή από κάθε άποψη ένα άχρηστο σκουπίδι. Μη διαφημίζετε τα άχρηστα σκουπίδια. [/offtopic]
washcloud Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 ...εγώ πάντως έχω μια μόνιμη απορία : ΠΩΣ διάολο και συμβαίνει, όσοι κόπτονται περί "Μακεδονίας", περί "μεταναστών", περί "εθνικών θεμάτων" γενικώς, να έχουν ορθογραφικά skills που θα τα χλεύαζε ο μέσος μαθητής της Δ' Δημοτικού ; Τυχαίο ; Σημαίνει άραγε κάτι ; Είναι λιγότερο πατριώτες από τους καθηγητές φιλοσοφικής ; Είναι περισσότερο κάφροι από αυτούς ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ; ; ;
Teaser Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 ...εγώ πάντως έχω μια μόνιμη απορία : ΠΩΣ διάολο και συμβαίνει, όσοι κόπτονται περί "Μακεδονίας", περί "μεταναστών", περί "εθνικών θεμάτων" γενικώς, να έχουν ορθογραφικά skills που θα τα χλεύαζε ο μέσος μαθητής της Δ' Δημοτικού ; Τυχαίο ; Σημαίνει άραγε κάτι ; Είναι λιγότερο πατριώτες από τους καθηγητές φιλοσοφικής ; Είναι περισσότερο κάφροι από αυτούς ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ; ; ; Και εγώ εκοπτόμην και κόπτομαι, είχα ανοίξει και ένα σχετικό θέμα (με σκοπό την απλή συζήτηση και όχι εξυπνάδες). Δεν νομίζω ότι η ορθογραφία μου μπορεί να γίνει αντικείμενο χλευασμού ενός "οποιουδήποτε" μαθητή οποιασδήποτε τάξης του Δημοτικού. Συμπέρασμα: Καλό είναι να μην γενικεύεις, και να μη χρησιμοποιείς τέτοιου είδους "φθηνά" επιχειρήματα. Είναι λιγότερο πατριώτες από τους καθηγητές φιλοσοφικής ; Όποιος είναι καθηγητής φιλοσοφικής είναι και πατριώτης ε? Μαρέσει η λογική σου. Διάβασε φιλοσοφία! edit: Δεν με πειράζει καμία άποψη, ο οποιοσδήποτε μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά η ειρωνία πρέπει να παίρνει ανάλογες απαντήσεις.
katerina_a_86 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Ο Φίλιππος ήταν Μακεδόνας σκέτο. Από τη στιγμή που η φυρομ/σκοπια/μακεδονια/καρμποναρα βρίσκεται και αυτή σε γεωγραφικό σημείο που επί Φιλίππου ήταν Μακεδονία, έχει το ίδιο δικαίωμα με την Ελλάδα να διαφημίζεται. 1) Όχι σκέτο, οι μακεδόνες ήταν ελληνική φυλή όπως οι Αθηναίοι, οι Λακεδαιμόνιοι κτλ. Δεν θα το αιτιολογήσω ως αυτονόητο για να μην υποτιμήσω την νοημοσύνη σου. 2) Έχει το δικαίωμα να διαφημίζεται λες επειδή η ιστορία δεν ανήκει σε λαούς καθώς ούτε εμείς ούτε αυτοί είμαστε άμεσοι απόγονοι των αρχαίων μακεδόνων (μπαστάρδεμα ανα τους αιώνες). Άρα έχει το δικαίωμα να λεει ότι στα εδάφη τους περπάτησε ο Φίλιππος όπως και εμείς το ίδιο. Οπότε είμαστε ανταγωνιστές στην διαφήμιση. Οπότε μας συμφέρει να καταφέρουμε να μην διαφημίζονται αυτοί αλλά μόνο εμείς. Εσύ ζεις στην Ελλάδα και θεωρείσαι Έλληνας. Υποστηρίζεις όμως τα συμφέρονται των άλλων. Χαρίζεις δηλαδή το δημόσιο συμφέρον της χώρας που ζεις. Άκου μια αντιστοιχία : Έστω ότι δούλευες σε μία εταιρεία, η οποία ανταγωνίζονταν με μια άλλη.Η εταιρεία κυνηγώντας το συμφέρον της θα προσπαθούσε να επιβληθεί της αντιπάλου της.Εσύ θα αντιδρούσες επειδή είσαι καλός άνθρωπος και η εταιρεία θα σε απέλυε καθώς θα πρόδιδες τα κοινά συμφέροντα αφού από αυτήν θα ζούσες. Δεν θα το έκανες όμως. Γιατί όταν πρόκειται για το τομάρι μας δεν κάνουμε μαγκιές αλλά είμαστε φλώροι και σκύβουμε το κεφάλι. Κάνουν όλοι οι προοδεύτικοί τους ανθρωπιστές χαρίζοντας κοινή περιουσία.Γιατί το όνομα κοινή περιουσία είναι.Ας πουλήσουν πρώτα όλα τους τα υπάρχοντα και ας τα μοιράσουν στους φτωχούς και μετά θα τους σεβαστώ. Αλλά κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν πως σε μια διεθνή πολιτική σκηνή που πρώτο και μοναδικό λόγο έχει το συμφέρον δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει κάποιο κράτος με βάση την καλοσύνη και τον ανθρωπισμό. Αυτό σας φαίνεται τόσο παράξενο και πρωτόγνωρο? Θα θέλατε να χαριζόμαστε ΚΙ ΑΛΛΟ σε όλους κάνοντας το μπ****ελο που ζούμε ακόμα πιο μπ****ελο ? Απάντησε μου σε παρακαλώ γιατί αν σκέφτομαι κάτι λάθος θέλω να μάθω το σωστό. Α εντάξει εάν είναι έτσι μπορεί ελεύθερα η Τουρκία να διαφημίζεται για τον Τούρκο Θαλή το Μηλίσιο, η Ιταλία για τον Ιταλό Αρχιμήδη και η Αίγυπτος για την Κλεοπάτρα, τον Πτολεμαίο και τον Καβάφη που ώς γνωστών ήταν Αιγύπτιοι. (Η Ελλάδα βέβαια μπορεί να υπερηφανευτεί για τον Έλληνα Μουσταφά Κεμάλ) Έλεος Lucifer, δεν περίμενα να πεις τέτοια βλακεία. Άλλο το να διαφημίζεσαι χάρη σε ένα πρόσωπο που έδρασε στο γεωγραφικό χώρο που είναι τώρα η χώρα και άλλο το να οικιοποιήσε την ιστορία του. Βέβαια επειδή είμαι μεγάλος μόρτης η απάντηση στο ποστ σου, βρίσκεται στην πρώτη πρόταση του δικού μου που έχεις κάνει quote. Δεν το έπιασα αυτό, δεν υποτίθεται πως ούτε ο θαλής έχει σχέση με μας? Αφού με τόσο μπαστάρδεμα δεν είμαστε άμμεσα απόγονοί του (κι ακόμα και να ήμασταν τι σημασία θα είχε, η ιστορία δεν ανήκει σε κανέναν) Άρα η Τουρκία μπορεί να διαφημίζεται επειδή γεωγραφικά της ανήκει. Ε?
afentiko7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 ΠΩΣ διάολο και συμβαίνει, όσοι κόπτονται περί "Μακεδονίας", περί "μεταναστών", περί "εθνικών θεμάτων" γενικώς, να έχουν ορθογραφικά skills που θα τα χλεύαζε ο μέσος μαθητής της Δ' Δημοτικού ; με τα μαργαριτάρια που γράφουν οι διεθνιστούληδες (χτες μου λεγε μια κοπελα, πως οι αναρχικοί είναι φεμινιστές), ε τρελαίνονται και γράφουν μπούρδες.
Teaser Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου katerina_a_86, όμως, ως προς το τι θα έπρεπε να κάνουμε και να υποστηρίζουμε σε επίπεδο ανταγωνισμού. Το συμφέρον είναι καλό για να επιβιώνεις και να έχεις οφέλη ιδίως στην εποχή που βρισκόμαστε, αλλά τουλάχιστον "εμείς", μεταξύ μας, θα πρέπει να γνωρίζουμε την αλήθεια.
Lucifer Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 1) Όχι σκέτο, οι μακεδόνες ήταν ελληνική φυλή όπως οι Αθηναίοι, οι Λακεδαιμόνιοι κτλ.Δεν θα το αιτιολογήσω ως αυτονόητο για να μην υποτιμήσω την νοημοσύνη σου. 2) Έχει το δικαίωμα να διαφημίζεται λες επειδή η ιστορία δεν ανήκει σε λαούς καθώς ούτε εμείς ούτε αυτοί είμαστε άμεσοι απόγονοι των αρχαίων μακεδόνων (μπαστάρδεμα ανα τους αιώνες). Άρα έχει το δικαίωμα να λεει ότι στα εδάφη τους περπάτησε ο Φίλιππος όπως και εμείς το ίδιο. Οπότε είμαστε ανταγωνιστές στην διαφήμιση. Οπότε μας συμφέρει να καταφέρουμε να μην διαφημίζονται αυτοί αλλά μόνο εμείς. Εσύ ζεις στην Ελλάδα και θεωρείσαι Έλληνας. Υποστηρίζεις όμως τα συμφέρονται των άλλων. Χαρίζεις δηλαδή το δημόσιο συμφέρον της χώρας που ζεις. Άκου μια αντιστοιχία : Έστω ότι δούλευες σε μία εταιρεία, η οποία ανταγωνίζονταν με μια άλλη.Η εταιρεία κυνηγώντας το συμφέρον της θα προσπαθούσε να επιβληθεί της αντιπάλου της.Εσύ θα αντιδρούσες επειδή είσαι καλός άνθρωπος και η εταιρεία θα σε απέλυε καθώς θα πρόδιδες τα κοινά συμφέροντα αφού από αυτήν θα ζούσες. Δεν θα το έκανες όμως. Γιατί όταν πρόκειται για το τομάρι μας δεν κάνουμε μαγκιές αλλά είμαστε φλώροι και σκύβουμε το κεφάλι. Κάνουν όλοι οι προοδεύτικοί τους ανθρωπιστές χαρίζοντας κοινή περιουσία.Γιατί το όνομα κοινή περιουσία είναι.Ας πουλήσουν πρώτα όλα τους τα υπάρχοντα και ας τα μοιράσουν στους φτωχούς και μετά θα τους σεβαστώ. Αλλά κάποιοι δεν μπορούν να καταλάβουν πως σε μια διεθνή πολιτική σκηνή που πρώτο και μοναδικό λόγο έχει το συμφέρον δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει κάποιο κράτος με βάση την καλοσύνη και τον ανθρωπισμό. Αυτό σας φαίνεται τόσο παράξενο και πρωτόγνωρο? Θα θέλατε να χαριζόμαστε ΚΙ ΑΛΛΟ σε όλους κάνοντας το μπ****ελο που ζούμε ακόμα πιο μπ****ελο ? Απάντησε μου σε παρακαλώ γιατί αν σκέφτομαι κάτι λάθος θέλω να μάθω το σωστό. Μου 'χες λείψει! Ξεκινάω από το 2ο σημείο σου γιατί είναι πιο σύντομη η απάντηση: συμφωνώ. Λανθασμένα θεωρείς πως υποστηρίζω τους βόρειους συνανθρώπους μας, αν και δεν είμαι βέβαιος αν υποστηρίζω και εμάς ή αν απλώς έχω και τις δυο πλευρές γραμμένες και έχω πιο σημαντικά πράγματα στο μικρό μου μυαλό. Αυτό που λέω, είναι αυτό που λες: δεν υπάρχει εθνικό δίκαιο αλλά εθνικό συμφέρον. Και το λέω επειδή όποτε λέει ο αστείος πρωθυπουργός μιας μικρής χώρας "χοχο εφηύραμε τη φάλαγγα" εμένα μου τα φουσκώνουνε για 2 βδομάδες σόγια, ταρίφες, καθηγητές, ασθενείς, γνωστοί γνωστών και το κανίς της απέναντι επειδή τους πνίγει το δίκιο. Το πρώτο σημείο τώρα, δε θα μας οδηγήσει πουθενά. Θα σου πω πρώτα "μάθατε και οι Σαλονικείς για τα Ελληνικά φύλα", εσύ θα το πάρεις στα σοβαρά, θα με βρίσεις, εγώ θα ερεθιστώ, μετά θα συνεχίσουμε ανθρώπινα και θα σου πω "όχι, η κοινή γλώσσα και το δωδεκάθεο δεν αρκεί, γιατί τότε δε θα λέγαμε πως είχαμε πόλεις-κράτη, θα λέγαμε πως είχαμε 8πλο εμφύλιο" εσύ θα με ρωτήσεις "αν δεν αρκεί κοινή γλώσσα και θρησκεία για να οριστεί το ενιαίο μιας φυλής, τι αρκεί;" εγώ θα σου πω "δεν ξέρω, δεν πιστεύω σε έννοιες φυλής και έθνους, πιστεύω σε μακρόχρονες συνήθειες λόγω γενετικής ιδιοσυγκρασίας και χωροχρονικών συνθηκών" και η κουβέντα θα καταλήξει να περιστρέφεται γύρω από το αν είμαστε όλοι αδέρφια ή ένα ανομοιογενές μίγμα ασταθών μονάδων. Γι' αυτό, post pics and love me tender. edit, τώρα είδα και το τελευταίο quote. Εννοώ πως ο Θαλής ήταν Μιλήσιος. Όπως τότε δεν υπήρχε Τουρκία για να λένε "χοχο είναι Τούρκος" οι γείτονες, έτσι δεν υπήρχε Ελλάδα για να λέμε το ίδιο. Έτσι θεωρώ εγώ ε, δε το λέω δογματικά.
afentiko7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 δεν ξέρω, δεν πιστεύω σε έννοιες φυλής και έθνους Υπάρχουν όμως. Η λευκή, η κόκκινη, η μαύρη. Αλλο διαφωνώ σε μια κοινωνικοοικονομικοπολιτική οργάνωση και άλλο το ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίδιοι. Γενικά πάλι μπλέκεστε σε λαογραφικά τερτίπια, που δεν νομίζω ότι οδηγούν πουθενά. Εγώ από τα λίγα που ξέρω, πάντως είναι ότι το 21 οι σέρρες επαναστάτησαν σε μια εθνική (και μόνο) επανάσταση.
katerina_a_86 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Μου 'χες λείψει! Κι εμένα, δουλειά και εξεταστική αλλά όποτε βλέπω γλέντια στο μπλα μπλα δεν μπορώ να μείνω εκτός. Ξεκινάω από το 2ο σημείο σου γιατί είναι πιο σύντομη η απάντηση: συμφωνώ. Λανθασμένα θεωρείς πως υποστηρίζω τους βόρειους συνανθρώπους μας, αν και δεν είμαι βέβαιος αν υποστηρίζω και εμάς ή αν απλώς έχω και τις δυο πλευρές γραμμένες και έχω πιο σημαντικά πράγματα στο μικρό μου μυαλό. Αυτό που λέω, είναι αυτό που λες: δεν υπάρχει εθνικό δίκαιο αλλά εθνικό συμφέρον. Και το λέω επειδή όποτε λέει ο αστείος πρωθυπουργός μιας μικρής χώρας "χοχο εφηύραμε τη φάλαγγα" εμένα μου τα φουσκώνουνε για 2 βδομάδες σόγια, ταρίφες, καθηγητές, ασθενείς, γνωστοί γνωστών και το κανίς της απέναντι επειδή τους πνίγει το δίκιο. Οπότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως απλά λές πως δεν έχει κάποιος δίκιο στο θέμα αλλά και οι δύο κοιτάνε το συμφέρον τους. Όμως δεν παίρνεις το μέρος κανενός. Οπότε ελπίζω να μην διαφωνείς με την βούληση της ελληνικής πολιτικής να επιβληθεί των γειτόνων. Τελικά σε εκείνη την ριμάδα την εταιρεία θα τα βρόνταγες η θα έκανες την πάπια διαφυλάσσοντας το τομάρι σου? Το πρώτο σημείο τώρα, δε θα μας οδηγήσει πουθενά. Θα σου πω πρώτα "μάθατε και οι Σαλονικείς για τα Ελληνικά φύλα", εσύ θα το πάρεις στα σοβαρά, θα με βρίσεις, εγώ θα ερεθιστώ, μετά θα συνεχίσουμε ανθρώπινα και θα σου πω "όχι, η κοινή γλώσσα και το δωδεκάθεο δεν αρκεί, γιατί τότε δε θα λέγαμε πως είχαμε πόλεις-κράτη, θα λέγαμε πως είχαμε 8πλο εμφύλιο" εσύ θα με ρωτήσεις "αν δεν αρκεί κοινή γλώσσα και θρησκεία για να οριστεί το ενιαίο μιας φυλής, τι αρκεί;" εγώ θα σου πω "δεν ξέρω, δεν πιστεύω σε έννοιες φυλής και έθνους, πιστεύω σε μακρόχρονες συνήθειες λόγω γενετικής ιδιοσυγκρασίας και χωροχρονικών συνθηκών" και η κουβέντα θα καταλήξει να περιστρέφεται γύρω από το αν είμαστε όλοι αδέρφια ή ένα ανομοιογενές μίγμα ασταθών μονάδων. Είπες " δεν πιστεύω σε έννοιες φυλής και έθνους, πιστεύω σε μακρόχρονες συνήθειες λόγω γενετικής ιδιοσυγκρασίας και χωροχρονικών συνθηκών" Θέτω Α= "μακρόχρονες συνήθειες λόγω γενετικής ιδιοσυγκρασίας και χωροχρονικών συνθηκών" Άρα τώρα στην ελληνική επικράτεια έχουμε όχι ένα ελληνικό έθνος αλλά ένα ελληνικό Α. Το δέχομαι. Στο ταμτουμ δεν υπάρχει ταμτουμικό έθνος αλλά ταμτουμικό Α. Ε και στην αρχαία ελλάδα δεν υπήρχε ελληνικό έθνος αλλά ελληνικό Α. Γιατί και οι μακεδόνες και όλοι οι άλλοι είχαν "κοινές μακροχρόνιες συνήθειες λόγω γενετικής ιδιοσυγκρασίας και χωροχρονικών συνθηκών". Απλά εγώ αυτό το λέω έθνος κι εσύ έτσι όπως το λες. Εκεί θα τα χαλάσουμε?? Γι' αυτό, post pics and love me tender. edit, τώρα είδα και το τελευταίο quote. Εννοώ πως ο Θαλής ήταν Μιλήσιος. Όπως τότε δεν υπήρχε Τουρκία για να λένε "χοχο είναι Τούρκος" οι γείτονες, έτσι δεν υπήρχε Ελλάδα για να λέμε το ίδιο. Έτσι θεωρώ εγώ ε, δε το λέω δογματικά. Ο.Κ. τότε. Πάντως αν στο great Greeks βγει πρώτος ο Αλέξανδρος θα έχει πολύ γέλιο.
Lucifer Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 ομνι: Αναφέρομαι σε "φυλές" (αρχαίων) όπως αυτές αντιστοιχούν με την σύγχρονη έννοια της εθνικότητας. κατ, περίμενε να διαβάσω. ωραία, διάβασα. Στην εταιρεία θα έπαιρνα το μέρος του εργοδότη μου. Για σαφείς και αυτονόητους λόγους. Το πως απειλείται η ευημερία μου επειδή οι γείτονες θέλουν να ονομάζονται Μακεδονία όμως, δε το πιάνω. Και εννοείται πως θα βγει πρώτος ο Αλέξανδρος, ποιον θα έβγαζαν, τον Ηράκλειτο, τον Παρμενίδη, τον Περικλή ή τον Δημόκριτο; Τον αντούβιανο σταβλίτη που μάκρυνε τα δόρατα θαυμάζουν όλοι.
teo64x Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Θέτω Α= "μακρόχρονες συνήθειες λόγω γενετικής ιδιοσυγκρασίας και χωροχρονικών συνθηκών" Άρα τώρα στην ελληνική επικράτεια έχουμε όχι ένα ελληνικό έθνος αλλά ένα ελληνικό Α. Το δέχομαι. Στο ταμτουμ δεν υπάρχει ταμτουμικό έθνος αλλά ταμτουμικό Α. Ε και στην αρχαία ελλάδα δεν υπήρχε ελληνικό έθνος αλλά ελληνικό Α. Τώρα καταλαβαίνω τη σημασία του username σου.
afentiko7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 ομνι: Αναφέρομαι σε "φυλές" (αρχαίων) όπως αυτές αντιστοιχούν με την σύγχρονη έννοια της εθνικότητας.κατ, περίμενε να διαβάσω. ok. αλλά και στο θέμα του έθνους, από τη στιγμή που ορίζουμε ένα έθνος ως το σύνολο ατόμων που κατοικούν εντός μιας επικράτειας με κοινή γλώσσα, πολιτισμό, γλώσσα, ιστορία, μα πάνω από όλα εμπειρίες (πχ εμφύλιος). Πχ η κρήτη που εκανε την πάπια στον εμφύλιο και που οι κάτοικοι της δεν ήταν και πολύ πρόθυμοι να δεχτούν την ένωση και που γενικώς ζουν αλλού γι αλλού, δε νομίζω ότι θα πείραζε κανένα η αυτονομία της. Διαφορετικό πράγμα η διαφωνία στην οργάνωση μιας κοινωνίας, με βάση τα έθνη και άλλο πράγμα το ότι δεν ορίζονται
Absinthe Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δε βαριεστε? Τα μισα θεματα αφορουν τα Σκοπια και τα αλλα μισα γκομενοκαταστασεις τον τελευταιο καιρο στο μπλα μπλα. Ρε ηρωα λουσι, αληθεια τωρα, μπεσα. Προσπαθεις να εξηγησεις στον ομνι ή απλως τελειωσε η εξεταστικη σου και εχεις πολυ ελευθερο χρονο? Αν ειναι το πρωτο, πεφτεις στα ματια μου. Αν ειναι το δευτερο, βγες για μια μπυρα με το ζορι. Περιμενω και γκαρνελε απο λεπτο σε λεπτο.
Teaser Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Τώρα καταλαβαίνω τη σημασία του username σου. :lol::lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.