Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ADSL σύνδεση...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παίδες...

μία ερώτηση θέλω να κάνω...

εχθές που έβρεχε, στο σπίτι μου κόπηκε το ρεύμα 3-4 φορές. Όταν όλα επανήλθαν δεν είχα internet.

Η σύνδεση μου είναι vivodi και στο router που έτρεχα το διαγνωστικό της σύνδεσης μου έβγαζε πρόβλημα να κάνει ping τον default DNS server.

Αντιμετωπίζει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα; Είναι θέμα vivodi ή θέμα του router μου;

Η λογική λέει router, αλλά στο site τους δεν βρήκα κάποια ενημέρωση.

Σας ευχαριστώ

Δημοσ.

Πολλοί απέκτησαν χθες πρόβλημα. Αν δεν διορθωθεί, τηλέφωνο...

================

Πρόβλημα με την πρόσβασή τους στο Internet αναφέρουν τις τελευταίες ώρες χρήστες διαφόρων Internet Providers από πολλές περιοχές της Αττικής. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του προβλήματος, ενώ δεν έχει υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση από τον ΟΤΕ ή τους Internet Providers.

Η διακοπή πρόσβασης επηρεάζει ορισμένους χρήστες που βρίσκονται στο ιδιόκτητο δίκτυο παρόχων, όπως HOL, Netone και Vivodi αλλά και κάποιους που διαθέτουν πρόσβαση ADSL μέσω του δικτύου του ΟΤΕ. Τονίζουμε όμως ξανά ότι δεν είναι γενικευμένο, καθώς πάροχοι που είναι εκτός λειτουργίας σε κάποιες περιοχές, λειτουργούν χωρίς πρόβλημα σε άλλες.

Ενημέρωση 19:30: Σύμφωνα με νεότερες αναφορές, το πρόβλημα φαίνεται ότι έχει αρχίσει να αποκαθίσταται σταδιακά.

(Από techteam.gr)

Δημοσ.
Γεια σας παίδες...

μία ερώτηση θέλω να κάνω...

εχθές που έβρεχε, στο σπίτι μου κόπηκε το ρεύμα 3-4 φορές. Όταν όλα επανήλθαν δεν είχα internet.

Η σύνδεση μου είναι vivodi και στο router που έτρεχα το διαγνωστικό της σύνδεσης μου έβγαζε πρόβλημα να κάνει ping τον default DNS server.

Αντιμετωπίζει κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα; Είναι θέμα vivodi ή θέμα του router μου;

Η λογική λέει router, αλλά στο site τους δεν βρήκα κάποια ενημέρωση.

Σας ευχαριστώ

Φίλε μου,ειχα κι εγω καποτε vivodi οσπου μου διμιουργηθηκε κι εμενα το ιδιο προβλημα.Μετα απο βροχη εμειχα χωρισ τηλ και ιντερνετ για πανω απο ενα μηνα.Τι τηλεφωνα τους εκανα χρεωνοντας το κινητο δε λεγεται.Μαι μερα εστειλαν εναν τεχνικο κι αυτος σαν τοω κλεφτη κοιταξε απλα την γραμμη εξω,αφησε ενα ειδοποιητηριο οτι εκανε μετρηση και οτι δουλευει η γραμμη κι εφυγε.ουτε μασς φωναξε να μαθει τι συμβαινει,ουτε να κοιταξει τις καλοδιωσεις μεσα στο σπιτι,να δει το ρουτερ...Τιποτα.Ωσπου αλλαξα δικτυο και σωθηκα!Αυτο θα σου προτινα κι εγω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...