fe31h Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Καλησπερα σας... Αφου ειδα οτι οι θερμοκρασιες μου ειναι χαμηλες ειπα και εγω να κανω λιγο oc... Για αυτο παιζουν ρολο πολλα πραγματα... (τα εχω διαβασει σε εναν οδηγο που εχει παρακατω) Οι μνημες ραμ ειναι αυτες http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.552000 και ο επεξεργαστης μου ειναι ο Ρ4 στα 2.8 norhwood 133 fsb... Η μητρικη ειναι η msi ms 6585 με chipset sis 648. Λοιπον παω στο bios και πειραζω λιγο το fsb και τις μνημες... τα timigs τα ρυθμιζω με σταδια εχω δοκιμασει σχεδον τα παντα!!!(κατα την γνωμη μου) ρευματα διαιρετες κτλ... για δειτε εδω... ειναι κλειδωμενα αυτα που πρεπει ή οχι??? γτ δεν ξερω... (ρυθμισεις απο εργοστασιο) τωρα παμε στο προβλημα... αν ανεβασω εστω και κατα ενα το fsb με ρευμα οσο να ειναι ο υπολογιστης κολλαει στο boot... αν το αφησω ξεκλειδωτο στα 133 τοτε αναβει μια χαρα και μπορω να το ανεβασω απο ενα προγραμμα της μητρικης (Fuzzy Logic 4)... αλλα το θεμα ειναι αν ειναι αξιοπιστο αυτο... παντως συμφωνα με το pc wizard ειναι μια χαρα:X με τα 3 ghz και κατι που δειχνω δεν αντεξε πανω απο 5 λεπτα και εκανε restart!!!(δεν του εφτανε το ρευμα μαλλον...) με ρευμα ομως που εχω δωσει απο το bios στην τιμη του 1.55 και το Fuzzy Logic (και το pc wizard) δειχνει διαφορετικες τιμες...:shock: λογικο ειναι αυτο?? γενικα τι μπορει να φταιει που οταν δινω εστω και ενα fsb να μην αναβει??? μηπως να παραμηνω στο oc απο τα win??? Ευχαριστω εκ των προτερων για την βοηθεια σας... ΥΣ μην αρχισετε να με βαρατε που ανοιξα νεο θεμα... ας ειχατε κανει intel guide και οχι dual core:p:p:p:p:p:p:p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.