Προς το περιεχόμενο

"Κρυώνει" ο υπολογιστής???

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν είναι και τόσο καλές,όπως βιάστηκαν πολλοί να πουν,οι τόσο χαμηλές θερμοκρασίες και ειδικά η θερμοκρασιακή διαφορά σε τόσο κοντινά εξαρτήματα.

Όταν οι αγωγοί στις πλακέτες διατρέχονται από ηλεκτρόνια που διασχίζουν εξαρτήματα με διαφορά θερμοκρασίας όπως περίπου αυτές που περιγράφηκαν,υπάρχει πιθανότητα η συνεχής αποβολή θερμοκρασίας να παράξει ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς μη ανιχνεύσιμους ακόμα και από ακριβά μηχανήματα μετρήσεων τύπου Magneti & Barnier MK4.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καθίζηση των κατώτατων μορίων του βακελίτη της μητρικής και εκπομπής καρκινογόνων αερίων που φυσικά καταλήγουν στα πνευμόνια μας.

Η διεθνής βιβλιογραφία(που δεν έχω διαβάσει)αναφέρει καρκινώματα στις ουρήθρες πολλών χρηστών Η/Υ με ταυτόχρονη αύξηση της διάρροιας.

Συγνωμη επιδη δεν το....εποιασα....

αν το αφησω ετσι οπως ειναι θα εχω καποιο προβλημα στην υγεια μου????:X:X:X:X:X:p:fear:

:o

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν έχεις ουρήθρα,ναι.

και αν ειναι μακρια ο υπολογιστης???? αν βαζω εναν εξ. ανεμιστηρα ειναι καλυτερα???

τον αερα τον βγαζω απο πισω! οχι πανω μου....

Γιατρέ μου εγώ έχω άλλο πρόβλημα.

Ειδικά κατά τις καλοκαιρινές περιόδους,όποτε και η ενασχόλησης με τας κομπιούταρζ είναι αυξημένη λόγω μειωμένων ευθυνών,παρατηρώ ιδιαιτέρως αυξημένο ποσοστό στύσεων.

Υπάρχει θεραπεία?

αναλογικα θα βλεπεις και πιο πολλες τσοντες, αρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...