fe31h Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν είναι και τόσο καλές,όπως βιάστηκαν πολλοί να πουν,οι τόσο χαμηλές θερμοκρασίες και ειδικά η θερμοκρασιακή διαφορά σε τόσο κοντινά εξαρτήματα. Όταν οι αγωγοί στις πλακέτες διατρέχονται από ηλεκτρόνια που διασχίζουν εξαρτήματα με διαφορά θερμοκρασίας όπως περίπου αυτές που περιγράφηκαν,υπάρχει πιθανότητα η συνεχής αποβολή θερμοκρασίας να παράξει ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς μη ανιχνεύσιμους ακόμα και από ακριβά μηχανήματα μετρήσεων τύπου Magneti & Barnier MK4. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καθίζηση των κατώτατων μορίων του βακελίτη της μητρικής και εκπομπής καρκινογόνων αερίων που φυσικά καταλήγουν στα πνευμόνια μας. Η διεθνής βιβλιογραφία(που δεν έχω διαβάσει)αναφέρει καρκινώματα στις ουρήθρες πολλών χρηστών Η/Υ με ταυτόχρονη αύξηση της διάρροιας. Συγνωμη επιδη δεν το....εποιασα.... αν το αφησω ετσι οπως ειναι θα εχω καποιο προβλημα στην υγεια μου????:X:X:X:X:p:fear:
fe31h Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Αν έχεις ουρήθρα,ναι. και αν ειναι μακρια ο υπολογιστης???? αν βαζω εναν εξ. ανεμιστηρα ειναι καλυτερα??? τον αερα τον βγαζω απο πισω! οχι πανω μου....
disqualified Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Γιατρέ μου εγώ έχω άλλο πρόβλημα.Ειδικά κατά τις καλοκαιρινές περιόδους,όποτε και η ενασχόλησης με τας κομπιούταρζ είναι αυξημένη λόγω μειωμένων ευθυνών,παρατηρώ ιδιαιτέρως αυξημένο ποσοστό στύσεων. Υπάρχει θεραπεία? αναλογικα θα βλεπεις και πιο πολλες τσοντες, αρα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 τον αερα τον βγαζω απο πισω! οχι πανω μου.... πάλι καλά... να σταματήσεις τα φασόλια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 ε αφού τον αέρα τον βγάζεις από πίσω...
fe31h Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 ε αφού τον αέρα τον βγάζεις από πίσω... :lol::lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.