Προς το περιεχόμενο

"Κρυώνει" ο υπολογιστής???

fe31h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...

Σήμερα λοιπόν είχα κλειστό τον υπολογιστή όλη την ημέρα, τον ανοίγω τώρα λοιπόν μετά

τις βροχές έχει ποιασει και δροσούλα και παω να τσεκάρω τις θερμοκρασίες... Και τι να δω? 33 ο επεξεργαστής, 30 η μητρική, 29 ο σκληρός δίσκος(τον εχω δει και 23), 45 η κάρτα γραφικών...

Υπάρχει κανένα πρόβλημα? Λίγο χαμηλές μου φαίνονται... Ειδικά τώρα το καλοκαίρι ενταξει,

αλλά τον χειμώνα??? Τώρα στο δωμάτιο έχει περίπου 25, τον χειμώνα έχει 19 και κάτω καμιά φορά... Ειδικά όταν χιονίζει... Τότε πόσους θα πάει??? ο επεξεργαστής ίσως να μην έχει

πρόβλημα γιατί άλλοι τον πάνε και στους μείον οπότε...αλλά τα υπόλοιπα??? (βλέπε σκληρό 23!!!) τι λέτε?

Δημοσ.
εισαι μια χαρα φιλε μου! πραγματικα, μην ανησυχεις. ασε τα μειον, εκει παιζει υδροψυξη!!
Και όχι μονό:-) μιά χάρα είσαι φίλε μου, μην ανύσηχεις καθόλου! πολλοι θα ήθελαν να είχαν τις θερμοκράσιες που έχεις:lol:
  • Super Moderators
Δημοσ.

να δούμε topic για υψηλές θερμοκρασίες να το καταλάβω...αλλά για χαμηλές δεν το περίμενα...

Δημοσ.

να που είδες και από αυτό...

Εξαλου αν δεν κάνω λάθος εχω ανοίξει

και θέμα για τις υποτίθετε υψηλές

θερμοκρασίες μου οι οποίες τελικά ήταν χαμηλές... Τεσπα, από ότι εχω καταλάβει εχω κάνει πολύ καλή δουλειά με τους

ανεμηστηρες...χιχί!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ναι, μια χαρά.:fear:

Επίσης, μπορείς από σήμερα να ρίχνεις τα παγάκια σου μέσα στο case.

Ποιός αδειάζει τώρα την φουλαρισμένη κατάψυξη???

Τσέκαρε θερμοστάτη.;)

Δημοσ.

Δεν είναι και τόσο καλές,όπως βιάστηκαν πολλοί να πουν,οι τόσο χαμηλές θερμοκρασίες και ειδικά η θερμοκρασιακή διαφορά σε τόσο κοντινά εξαρτήματα.

Όταν οι αγωγοί στις πλακέτες διατρέχονται από ηλεκτρόνια που διασχίζουν εξαρτήματα με διαφορά θερμοκρασίας όπως περίπου αυτές που περιγράφηκαν,υπάρχει πιθανότητα η συνεχής αποβολή θερμοκρασίας να παράξει ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς μη ανιχνεύσιμους ακόμα και από ακριβά μηχανήματα μετρήσεων τύπου Magneti & Barnier MK4.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καθίζηση των κατώτατων μορίων του βακελίτη της μητρικής και εκπομπής καρκινογόνων αερίων που φυσικά καταλήγουν στα πνευμόνια μας.

Η διεθνής βιβλιογραφία(που δεν έχω διαβάσει)αναφέρει καρκινώματα στις ουρήθρες πολλών χρηστών Η/Υ με ταυτόχρονη αύξηση της διάρροιας.

Δημοσ.

Ααα γιαυτό έχω πρόβλημα στην τουαλέτα. Και νόμιζα οτι απλά ζορίζω πολύ το γεννητικό μου όργανο :D

Δημοσ.
Δεν είναι και τόσο καλές,όπως βιάστηκαν πολλοί να πουν,οι τόσο χαμηλές θερμοκρασίες και ειδικά η θερμοκρασιακή διαφορά σε τόσο κοντινά εξαρτήματα.

Όταν οι αγωγοί στις πλακέτες διατρέχονται από ηλεκτρόνια που διασχίζουν εξαρτήματα με διαφορά θερμοκρασίας όπως περίπου αυτές που περιγράφηκαν,υπάρχει πιθανότητα η συνεχής αποβολή θερμοκρασίας να παράξει ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς μη ανιχνεύσιμους ακόμα και από ακριβά μηχανήματα μετρήσεων τύπου Magneti & Barnier MK4.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καθίζηση των κατώτατων μορίων του βακελίτη της μητρικής και εκπομπής καρκινογόνων αερίων που φυσικά καταλήγουν στα πνευμόνια μας.

Η διεθνής βιβλιογραφία(που δεν έχω διαβάσει)αναφέρει καρκινώματα στις ουρήθρες πολλών χρηστών Η/Υ με ταυτόχρονη αύξηση της διάρροιας.

come again?:fear::fear::fear:

Δημοσ.

Γιατρέ μου εγώ έχω άλλο πρόβλημα.

Ειδικά κατά τις καλοκαιρινές περιόδους,όποτε και η ενασχόλησης με τας κομπιούταρζ είναι αυξημένη λόγω μειωμένων ευθυνών,παρατηρώ ιδιαιτέρως αυξημένο ποσοστό στύσεων.

Υπάρχει θεραπεία?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...