TeZaS Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Έχω στον desktop υπολογιστή μου ADSL 1Mbps πρόσφατα πήρα laptop και θέλω να συνδεθώ στο ίντερνετ και με τους δύο υπολογιστές ταυτόχρονα... Γίνεται? Έχω 2 router!
TechnoState Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 πολυ ευκολο κ απλο, μονο ενα αρκει... τι εχεις ακριβως (router ή modem-router) κ τι θες να κανεις? ..δλδ erthnet ή wifi..?
TeZaS Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Έχω ένα Bautec που είναι μαζί με το Conn-X και ένα Sagem Fast 800 απο προηγούμενο Conn-X. Το μόνο που θέλω είναι να μπορώ να έχω ίντερνετ και στους δυο υπολογιστές ταυτόχρονα.
tsakonas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Αν το Bautec εχει 2 και παραπανω θυρες LAN, τοτε ναι
TechnoState Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Αν το Bautec εχει 2 και παραπανω θυρες LAN, τοτε ναι σωστα....το fast 800 ειναι απλα για...πεταμα επισης μπορεις να δωσεις net μεσω Lan, αλλα πρεπει να ειναι ανοικτοι ταυτοχρονα (ενας που συνεδεεται απευθειας με το router κ ο αλλος που παιρνει net μεσω lan απο τον πρωτο)
micos000 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 +1 για tsakonas. Αν είναι router με 2 ή 4 θύρες LAN τότε απλά πάρε ένα straight καλώδιο lan και σύνδεσε και το laptop σου. Μπορείς και ασύρματα αν είναι το wifi boutec. Απλά ενεργοποίησε το ασύρματο στο laptop και συνδέσου με το router. Ίσως να χρειαστεί να βρεις τους default κωδικούς και να ενεργοποιήσεις το ασύρματο τμήμα του router από το Interface του. Διάβασε σχετικά στις οδηγίες του router.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.