DIMITRISG Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 http://168hours.wordpress.com/2008/08/09/10-linux-t-shirts/ τα σχολια εχουν πλακα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMITRISG Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 πιο πολυ μου αρεσε αυτο που λέει make install --not war ειναι και επίκαιρο (πάντα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 χαχα,πολυ εξυπνα! ποιο πολυ μ'αρεσε αυτο με την ιστοριουλα με unix commands Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shodan Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 και το τελευταίο είναι πολύ πετυχημένο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Φοβερό !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rpil Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Όλα καλά, αλλά αυτό το "Sudo make me a sandwitch", απίθανο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 χαχα,πολυ εξυπνα! ποιο πολυ μ'αρεσε αυτο με την ιστοριουλα με unix commands Παρε αλλη μια. Εχω την εντυπωση οτι αυτη ειναι πιο παλια Proof that UNIX is a real man's OS: who | grep -i redhead | talk; cd ~; wine; talk; touch; unzip; touch; strip; gasp; finger; gasp; mount; fsck; more; yes; gasp; umount; make clean; sleep πιο πολυ μου αρεσε αυτο που λέει make install --not war ειναι και επίκαιρο (πάντα) Εχω την εντυπωση οτι --not-war θα ηταν συντακτικα πιο σωστο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 κατά τη γνώμη μου το make me a sandwich ήταν το καλύτερο πολύ ωραίος αυτός που τα σκέφτηκε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.