Προς το περιεχόμενο

Στήσιμο σελίδας

alexisgon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά...

Ξέρει κανείς κανένα καλό πρόγραμμα για δημιουργία site?

Όχι με χρήση γλώσσας, όπως π.χ HTML.

Έχω ήδη αγοράσει το domain name και έχω τον κατάλληλο χώρο!

Δημοσ.

Κάποιο CMS όπως joomla ή drupal.

Χωρίς αυτό να υπονοεί ότι τελικά η ιστοσελίδα δεν κατασκευάζεται με HTML και άλλες γλώσσες όπως php,javascript.

Απλά εσύ μπορεί να μην χρειαστεί να ασχοληθείς,ανάλογα με αυτό που θέλεις να κάνεις.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

what you see is what you get-> wysiwyg

κ ολα τα παραπανω το μονο που εχεις να κανεις ειναι να βρεις ενα theme που να σου ταιριαζει κ μετα ολα ειναι ευκολα...

οι περισσοτερες σελιδες ετσι τις φτιαχνουν πια

Δημοσ.
what you see is what you get-> wysiwyg

κ ολα τα παραπανω το μονο που εχεις να κανεις ειναι να βρεις ενα theme που να σου ταιριαζει κ μετα ολα ειναι ευκολα...

οι περισσοτερες σελιδες ετσι τις φτιαχνουν πια

Εδώ θα διαφωνήσω. Οι περισσότερες, αν όχι όλες, (σοβαρές) σελίδες γίνονται από επαγγελματίες ή ερασιτέχνες με μεράκι που έχουν αφιερώσει πολλές ώρες μαθαίνοντας και κατανοώντας τις απαραίτητες ορολογίες, τεχνικές, γλώσσες προγραμματισμού, κλπ.

Η λογική "θέλω καλό site αλλά δε θέλω να ασχοληθώ καθόλου ούτε να πληρώσω τρίτα άτομα να μου το φτιάξουν" είναι λανθασμένη και, θα μου επιτρέψετε τον όρο, ηλίθια.

Δημοσ.
Εδώ θα διαφωνήσω. Οι περισσότερες, αν όχι όλες, (σοβαρές) σελίδες γίνονται από επαγγελματίες ή ερασιτέχνες με μεράκι που έχουν αφιερώσει πολλές ώρες μαθαίνοντας και κατανοώντας τις απαραίτητες ορολογίες, τεχνικές, γλώσσες προγραμματισμού, κλπ.

Η λογική "θέλω καλό site αλλά δε θέλω να ασχοληθώ καθόλου ούτε να πληρώσω τρίτα άτομα να μου το φτιάξουν" είναι λανθασμένη και, θα μου επιτρέψετε τον όρο, ηλίθια.

Μην είσαι απόλυτος, εξαρτάται από τι θέλεις να κάνεις.

Κατά κανόνα αν θέλεις να κάνεις κάτι συνηθισμένο τότε χρησιμοποιώντας ένα CMS θα πετύχεις ένα πολύ επαγγελματικό αποτέλεσμα, και ίσως καλύτερο από ότι αν πλήρωνες έναν "επαγγελματία".

Δημοσ.

συμφωνω με τον alex2005 καθως αν εχεις αφιερωσει και καμποσες ωρες [μερες] πανω στο θεμα ολο και κατι καλο θα κανεις...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...