Heatspreader Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 2 ιδικα σε γρηγορες σκηνες θα δεις τεραστια διαφορα απο μια με 8 και αρκετη ακομα και απο 5 ριξτους και εσει μια ματια! Εσύ βλέπεις διαφορά από 16ms και κάτω, για να μη σου πω και παραπάνω? Αν και στο θεμα της αντιθεσεις οσο μεγαλυτερη τοσο το καλυτερο! Click Here
spunakos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Κ εγω ψαχνω για οθονη κ ελεγα να παρω τιν http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978102&product=1107763 αλλα βλεπω οτι η lg σνομπαρονται αρκετα ειναι καλυτερα να παρω samsung ?
Heatspreader Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δυναμική Αντίθεση 10000:1 Καλή είναι, λογικά θα σου δίνουν δώρο και μία μάσκα ηλεκτροκολησης για να κάθεσε μπροστά της!
Vamire666 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Εσύ βλέπεις διαφορά από 16ms και κάτω, για να μη σου πω και παραπάνω? Click Here Δεν σε καταλαβα?τι εννοεις με το 1ο?τεσπα εγω βλεπω διαφορα σε μια 5 ms οθονη απο μια 2ms οχι και τεραστια εκει που ειναι συμαντικη η διαφορα ειναι στα 8 κανει μπαμ στο ματι!!! Οσο για την αντιθεση μακαρι να εχει και 20000 χιλιαδες δεν θα σε ενοχλησει καθολου αυτο στο ματι(αν κανεις σωστη χρηση) αλλα η φωτηνοτητα της η αντιθεση ειναι ο μηρασμος της φωτηνοτητας της οποτε και το link παει για φουντο!!! Αν συνεχιζεις να πιστευεις πως αυτες που εχουν μικρη αντιθεση ειναι και καλες μαλλον την πατισες στην αγορα που εκανες! Γιατι με οποιαδιηποτε οθονη μπορω να την ριξω τοσο οσο να μην βλεπεις τιποτα εννοω εσυ δεν μπορεις να την ανεβασεις αν στο πανελακι της βαραει ο ηλιος!
Heatspreader Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Αρχικά λες ψέματα ότι βλέπεις διαφορά από 8ms στα 2ms. Συνεχίζοντας, εγώ σου μιλάω με στοιχεία και εσύ επιμένεις να λες τα δικά σου. Ο καθένας έβγαλε να συμπεράσματά του νομίζω και δεν χρειάζεται να το συνεχίσουμε, έτσι και αλλιώς εσύ θα συνεχίσεις να επιμένεις σε αυτό χωρίς στοιχεία. Εγώ επίσης, ότι ήταν να πω το είπα.
Vamire666 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Ψεματα????γιατι???εχω καποιο σκοπο?Τα στοιχεια αυτα που ειναι γιατι δεν τα ειδα και ποτε!!! Η πες μου τωρα επειδη βγηκαν 10 βλ@@@#@#@κες σε αλλο φορουμ οτι θα κατσω να πιστεψω της γνωμες τους! Ποσταρε μας σε παρακαλω μια υπευθηνη δηλωσει απο καποια εταιρια που να αναφερει το συγκεκριμενω πραγμα και οκ τοτε παω πασο!!! Καλη σου μερα και ολας
Heatspreader Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Εντάξει δεν θα πιστέψω 10 βλ@@@#@#@κες (όπως λες και εσύ), θα πιστέψω έναν.
Vamire666 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Αφου μου την μπαινεις ρε man τι κλεινεις και το ματι? Κοιτα η αποψη σου δεν στεκη καπου οποτε σε παρακαλω ξανα πολυ βρες μου ενα υπευθηνο αθρο που να αποδικνει τα λεγομενα σου αλλιως αστο παρατα το γιατι απο'τι βλεπω το θεμα με της οθονες δεν το κατεχεις και τοσο! Ακου εκει viewsonic χαθηκες να παρεις καμια απο το ατλαντικ καλυτερη θα ηταν!
Heatspreader Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Κοιτα η αποψη σου δεν στεκη καπου οποτε σε παρακαλω ξανα πολυ βρες μου ενα υπευθηνο αθρο που να αποδικνει τα λεγομενα σου αλλιως αστο παρατα το γιατι απο'τι βλεπω το θεμα με της οθονες δεν το κατεχεις και τοσο! Εγώ ίσως όχι, μίλησα με αποδείξεις παρόλα αυτά, που τυχαίνει να συμφωνώ με αυτές. Εσύ επαναλαμβάνω πως όχι. Ακου εκει viewsonic χαθηκες να παρεις καμια απο το ατλαντικ καλυτερη θα ηταν! Δεν χρειάζεται να νευριάζεις. Επειδή δεν έχει νόημα η διαφορά που έχουμε μεταξύ μας καθώς το παιδί ίσως να έχει αγοράσει ήδη οθόνη, δεν χρειάζεται να χαλιόμαστε. Τουλάχιστον εγώ σταματάω εδώ το Flame.
Vamire666 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Καλα μεγαλε κοψε ομως τωρα γιατι εχει παει τελειως off topic ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!
adgpk Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Επειδή δεν έχει νόημα η διαφορά που έχουμε μεταξύ μας καθώς το παιδί ίσως να έχει αγοράσει ήδη οθόνη, δεν χρειάζεται να χαλιόμαστε. Η αλήθεια είναι ότι από το μεσημεράκι και μετά βλέπω τα πράγματα με άλλο μάτι! Τελικά μετά από πολλή σκέψη και πολύ συζήτηση τελικά κατέληξα να αγοράσω την Samsung 2232BW (πως και έτσι?) στα 265Ε και οφείλω να ομολογήσω ότι είναι όντως αρκετά καλή όσο ακούγεται! Οπότε μετά από μερικές ωρίτσες με την καινούρια οθόνη έχω να κάνω μερικές παρατηρήσεις: 1.Δεν μπορώ να την συνηθίσω με τίποτα!!!! Την έχω περίπου 1 μέτρο αλλά και πάλι μου φαίνεται ότι με κουράζει λίγο! Έκανα κάποιες ρυθμίσεις με φωτεινότητα και contrast αλλά και πάλι!Αλλά λογικά με τον καιρό θα γίνει και αυτο. 2.Μου φαίνεται λίγο τεράστια για το (μεγάλο) γραφείο που έχω αλλά εντάξει... 3.Ταινίες-games-Ιnternet-Office άλλη άισθηση! Το μόνο που μου μένει βασικά είναι να την συνηθίσω!!Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας! (Και φυσικά δεν αξίζει να χαλιόμαστε!)
Heatspreader Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Με γεια φίλε η νέα οθόνη! Σε λίγο καιρό θα σου φαίνεται τελείως normal!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Super Moderators Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 1.Δεν μπορώ να την συνηθίσω με τίποτα!!!! Την έχω περίπου 1 μέτρο αλλά και πάλι μου φαίνεται ότι με κουράζει λίγο! σοβαρά περίμενες μέσα σε μισή μέρα να την συνηθίσεις?
Vamire666 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Την καλυτερη πηρες!!!!Καλοριζικη!!!! Edit Τι εννοεις σε κουραζει?η φωτηνοτητα?Την χαμηλωσες τελειως δηλαδη και ακομα? Μπορεις να την κατεβασεις και αλλο απο της ρυθμησεις χρωματον κλπ για την οθονη σου μεσα απο της επιλογες της καρτας σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.