Προς το περιεχόμενο

Toshiba Satellite U300-111

Αλέκος_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλσηπέρα σε όλους! Ήθελα να ρωτήσω το εξής: πουλάω τον παραπάνω φορητό υπολογιστή και δεν ξέρω σε ποια τιμή ν α τον δώσω, διότι δεν γνωρίζω και πολλά με αξίες και τέτοια. Τον αγόρασα πριν 4 μήνες περίπου 1.500. Ουσιαστικά είναι σαν καινούριος γιατί δεν τον έχω χρησιμοποιήσει παρά μόνο 2-3 φορές.

Δημοσ.

Eιναι πολυ καλο για την κατηγορία του και κριμα που θα τον πουλήσεις αλλά εξαρτάται απο τις επιθυμίες οσυ, η τιμή του έχει πέσει οπότε μπορει να τον δώσεις κοντά στα 900 ευρώ περίπου. Πάντως όταν βγαίνει κάτι καινούργιο κοστίζει πανάκριβα και μετά απο 2 μήνες πεφτει η τιμή του.

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι αυτο το μοντελο ηταν σε προσφορα μεχρι προσφατα απο multirama k mediamarkt, στα 600ε, οποτε μην περιμενεις κ πολλα, ισως να μην σε συμφερει καν να το δωσεις...

Δημοσ.

Μόλις δημοσίευσα το θέμα, μίλησα μ' ένα φίλο και μου είπε να δω την τιμή του στο skrutz και η χαμηλότερη που βρήκα ήταν 1399 ευρω. Μήπως αυτό στα multirama ήταν κάποιος άλλος υπολογιστής; Να ρωτήσω και κάτι ακόμα; Πώς δημοσιεύω αγγελία εδώ; Το προσπάθησα, αλλά μια και "δεν το κατέχω και πολύ" δεν έβγαλα άκρη...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Δημοσ.

στην κατηγορια "hardware" του forum, υπαρχει ενα θεμα σχετικα με προσφορες καταστηματων, δες εκει αν υπαρχει...

αγγελιες ανοιγεις οπως ανοιξες κ αυτο το topic, πανω κατω το ιδιο ειναι...

Δημοσ.

Πολύ άτυχη περίοδος για να πουλήσεις το συγκεκριμένο μηχάνημα. Βγήκε σε προσφορά με ελαφρώς χειρότερο επεξεργαστή, αλλά μεγαλύτερο δίσκο, 4 χρόνια εγγύηση και dynadock στα 600 ευρώ από το MULTIRAMA. Επίσης η ίδια προσφορά έπαιζε και στο MEDIAMARKT χωρίς να δίνεται δώρο το dynadock. Τέλος στα 799 ευρώ πωλείται από τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ με τον T7500 και 250gb HD.

To καλό για σένα είναι ότι τα μοντέλα των 600 ευρώ τελείωσαν και απο το MULTIRAMA και από το MEDIAMARKT, οπότε όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Αν θες την γνώμη μου επείδη τυγχάνει να έχω και εγώ το U300...είναι πολύ κρίμα να δώσεις το συγκεκριμένο laptop-αστεράκι κάτω από 600-650 ευρώ , οπότε αν δεν πιάσεις αυτά τα χρήματα καλύτερα να το κρατήσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...