aldrahn Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 SYSTEM:intel quad 9300 ,asus p5k premium,2x hd4870 crossfire 4gb ram,τροφοδοτικο 750W,ΚΟΥΤΙ THERMALTAKE lcs kantalf silver window,OS:VISTA ULTIMATE 64 SP1.το παρόν pc το αγόρασα πριν απο 5 ημέρες...αλλα παρ ολο ποθ όλα κυλούσαν ομαλότατα,όταν εγκατέστησα το crysis (καθαρά για λόγουσ benchmark) η απόδοση του συστήματος ήταν απογοητευτική.ούτε καν τις ρυθμίσεις στο high δεν ειχα και κόλλαγε.εχς μπερδευτεί και με τις ρυθμίσεις του catalyst control center έχω καταμπερδευτεί.παρακαλω ΒΟΗΘΕΙΑ!
phanispal Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Αν έχεις πειράξει τις ρυθμίσεις στον CCC βάλτες στα default. Σε τι ανάλυση προσπαθείς να παίξεις; Επίσης έχεις ενεργοποιήσει ΑΑ και AF; Ποιους drivers έχεις περάσει; Τρέξε κανα 3dmark να δούμε τι βγάζει...
Alchemist` Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 SYSTEM:intel quad 9300 ,asus p5k premium,2x hd4870 crossfire 4gb ram,τροφοδοτικο 750W,ΚΟΥΤΙ THERMALTAKE lcs kantalf silver window,OS:VISTA ULTIMATE 64 SP1.το παρόν pc το αγόρασα πριν απο 5 ημέρες...αλλα παρ ολο ποθ όλα κυλούσαν ομαλότατα,όταν εγκατέστησα το crysis (καθαρά για λόγουσ benchmark) η απόδοση του συστήματος ήταν απογοητευτική.ούτε καν τις ρυθμίσεις στο high δεν ειχα και κόλλαγε.εχς μπερδευτεί και με τις ρυθμίσεις του catalyst control center έχω καταμπερδευτεί.παρακαλω ΒΟΗΘΕΙΑ! Βάλε όλες τις ρυθμίσεις του Catalyst στη μέση, (μεταξύ ποιότητας και απόδοσης) και όπου είναι δυνατόν τσεκάρισε το "Χρήση ρυθίσεων εφαρμογής"... Θα σου πρότεινα βέβαια να το απενεργοποιήσεις τελείως από την εκκίνηση... (είναι η τιμή "StartCCC" )
aldrahn Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 ΛΟΙΠΟΝ...ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ DRIVERS ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ Η ΤΗΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ GPU ΣΤΟ CCC ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟΥΣ 79-81 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΛΛΑΞΑ ΤΟ XML ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΑΝΕΩΑΣΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΣΤΟ 35% ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖς 1280Χ960 ΣΤΟ ΗΙgΗ ΚΑΙ ΚΟΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΟΘΟΝΗ ΕΙΝαι samsung syncmaster 2232 (2ms) pπαντωσ στειλτε μου ενα λινκ με τους (σιγουρα) τελευταιουσ drivers...ευχαριστω
Alchemist` Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 ΛΟΙΠΟΝ...ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ DRIVERS ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ Η ΤΗΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ GPU ΣΤΟ CCC ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟΥΣ 79-81 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΛΛΑΞΑ ΤΟ XML ΤΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΑΝΕΩΑΣΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ ΣΤΟ 35% ΑΛΛΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖς 1280Χ960 ΣΤΟ ΗΙgΗ ΚΑΙ ΚΟΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΟΘΟΝΗ ΕΙΝαι samsung syncmaster 2232 (2ms) pπαντωσ στειλτε μου ενα λινκ με τους (σιγουρα) τελευταιουσ drivers...ευχαριστω http://ati.amd.com/support/driver.html Εγώ θα σου προτείνω να κατεβάσεις και να περάσεις μονο τους display drivers και τίποτα άλλο... Δοκίμασε να παίξεις έτσι το crysis, και αν πάλι έχεις πρόβλημα τότε προσπάθησε τις διάφορες ρυθμίσεις του CCC... (Και μην έχεις ενεργοποιημένο το CAPS!)
aldrahn Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 idle.αλλα δεν νομιζω να υπάρχει γενικο προωλημα ψυξης...μόλις θυμήθηκα όμως πως εγκαθιστωντας το mass effect εγκατέστησα και το directx tου αρα παιζει να υποβαθμίστηκε σε 9?
overclockerd Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 idle.αλλα δεν νομιζω να υπάρχει γενικο προωλημα ψυξης...μόλις θυμήθηκα όμως πως εγκαθιστωντας το mass effect εγκατέστησα και το directx tου αρα παιζει να υποβαθμίστηκε σε 9?Δέν νόμιζω, αν θές να δείς αν υποβάθμιστηκε γράψε "dxdiag" στο search που έχει οτάν πάτας στο start και δές εκεί που λέει εκδόση Direct x.
Eloy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Εχεις 2 κάρτες 4870 πάνω στην P5K... Στην P5K όμως δεν δουλεύουν και οι 2 x16... Η μία δουλεύει χ4...
Eloy Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Ολα τα άλλα υλικά του pc είναι οκ... χάθηκε να έπαιρνες κάτι καλύτερο σε motherboard ? να δουλεύουν και οι 2 χ16 δηλαδή...
Delirium Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 asus p5k premium...το παρόν pc το αγόρασα πριν απο 5 ημέρες... παρακαλω ΒΟΗΘΕΙΑ! Εφοσον δεν εχουν συμπληρωθει 10 ημερες απο την αγορα, αλλαζεις την Αsus P5K Premium -που εχει το P35, με την Asus P5E -που εχει το X38
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.