nikpar2 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Έχω τη μητρική GA-P35C-DS3R http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2749 Και πήρα τον επεξεργαστή core 8500 Ανάβει και σβήνει αμέσως Δεν ταίριαζει στη μητρική?
Alchemist` Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Έχω τη μητρική GA-P35C-DS3R http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2749 Και πήρα τον επεξεργαστή core 8500 Ανάβει και σβήνει αμέσως Δεν ταίριαζει στη μητρική? Από ότι βλέπω στο site της Gigabyte ταιριάζει κανονικά... οπότε βγάλε την μπαταρία της μητρικής για καμιά 2-3 λεπτά, ώστε να πάνε στο default οι ρυθμίσεις του BIOS Και ξαναδοκίμασε... (αφού φυσικά το έχεις βγάλει και από την μπρίζα) ΕΠίσης, είσαι σίγουρος ότι: 1) τοποθέτησες σωστά την cpu 2) το τροφοδοτικό που έχεις "σηκώνει" όλο το σύστημα?
phanispal Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Η ψύκτρα έχει κουμπώσει καλά; Αν όχι, μπορεί να σβήνει λόγω overheating...
Alchemist` Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Η ψύκτρα έχει κουμπώσει καλά; Αν όχι, μπορεί να σβήνει λόγω overheating... Πότε να προλάβει ρε σύ όμως να ανεβάσει τόση μεγάλη θερμοκρασία ώστε να κλείσει, αφού δεν μένει σε λειτουργία ούτε 1 δευτερόλεπτο (κλείνει αμέσως) όπως λέει ο topic starter? Εδώ θυμάμαι ένα βίντεο που έβλεπα στο youtube που δοκίμαζαν κάποιες cpu χωρίς καθόλου ψύκτρα, και μέχρι να κλείσει το pc προλάβαιναν να ανοίξουν τα windows...
phanispal Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Μωρέ δεν αμφιβάλω, απλά είπα να αποκλείσουμε όλες τις πιθανότητες...
Deadlock7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Ποιό bios φορούσες στη μητρική?Επίσης τί τροφοδοτικό έχεις?
nikpar2 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Έχω κατεβάσει το bios και δεν ξέρω πώς να τα ενεργοποιήσω
nikpar2 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 το αρχικο bios οταν προτοβγικε. 600 τροφοδοτικο εχω τα δουλευε ολα
Deadlock7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Αν είχες το αρχικό Bios,τότε θα πρέπει να περάσεις κάποιο μεταγενέστερο,ώστε να υποστηρίζει το νέο επεξεργαστή σου.Όπως βλέπω απ'το Link της μητρικής είναι το F10..http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2749
Alchemist` Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Αν είχες το αρχικό Bios,τότε θα πρέπει να περάσεις κάποιο μεταγενέστερο,ώστε να υποστηρίζει το νέο επεξεργαστή σου.Όπως βλέπω απ'το Link της μητρικής είναι το F10..http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2749 Όταν παλιά έβαλα έναν AMD 6000+ σε μια προγενέστερη ΑΜ2 μητρική, απλά μου έλεγε στο BIOS "unknown AMD Processor", μέχρι να κάνω BIOS update, δεν νομίζω ότι η έκδοση του BIOS δημιουργεί τόσο μεγάλο πρόβλημα ώστε να μην ανοίγει καθόλου το σύστημα... Και εκτός αυτού βέβαια, πως θα κάνει update αφού δεν ανοίγει καθόλου το pc...
Deadlock7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δυστυχώς αυτό δεν ισχύει στην intel πλατφόρμα τώρα!Εγώ του λέω πως ΠΡΕΠΕΙ να έχει το F10 και πάνω για να δουλέψει σίγουρα.Αν μπορεί να βρεί κάποιον παλιό επεξεργαστή 65nm θα κάνει την αναβάθμιση.
nikpar2 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Εχω τον core 6600 αυτον ειχα επανω μεχρη σιμερα που θελω να βαλω τον 8500. δεν ξερω αν εχω ενεργοποιηση το bios
Deadlock7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Μια χαρά τότε.Πήγαινε κατέβασε το τελευταίο bios και πέρασέ το.Οδηγίες θα βρείς στο site..δεν είναι δύσκολο!
pabou13 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Εαν κανει Bios update θα πρεπει πρωτα να σιγουρευτει οτι σε καμια περιπτωση δεν θα πεσει το ρευμα, αλλιως παπαλα η μητρικη
overclockerd Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2008 Εαν κανει Bios update θα πρεπει πρωτα να σιγουρευτει οτι σε καμια περιπτωση δεν θα πεσει το ρευμα, αλλιως παπαλα η μητρικη Οντώς υπάρχει και αυτό το εφιάλτικο ενδέχομενο,οπότε θέλει πρόσοχη και σιγούρια πώς το ρεύμα δεν θά πέσει(ή στην πιο γκάντεμικη εκδοχή να κλείσει κατάλαθως το πολύμπριζο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.